یک فعال کارگری خبر داد:
ریزگردها عامل شیوع بیماریهای پوستی و ریوی میان کارگران خوزستان
آلودگی های حاصل از مواد نفتی وپتروشیمی در استان خوزستان بویژه در آبادان به حدی رسیده است که عموم مردم بویژه کارگران به بسیاری از بیماری های ناشناخته پوستی ریوی مبتلا شده اند.
یک فعال کارگری در استان خوزستان از شیوع بیماری های پوستی و ریوی در بین کارگران این استان بدلیل وجود پدیده ریزگردها و سایر مواد آلوده کننده زیست محیطی انتقاد کرد.
«مصطفی نظری»، نماینده کانون شورای اسلامی کار شهرهای آبادان، بندر امام و اروند رود در این باره به ایلنا گفت: آلودگی های حاصل از مواد نفتی و پتروشیمی در استان خوزستان بویژه در آبادان به حدی رسیده است که عموم مردم بویژه کارگران به بسیاری از بیماری های ناشناخته پوستی و ریوی مبتلا شده اند.
وی با بیان اینکه علاوه بر آلودگی هوا، منابع زیر زمینی آب آشامیدنی خوزستان به شدت آلوده به مواد نفتی وشیمیایی است، افزود: وجود پدیده ریز گردها در بسیاری از شهرهای استان خوزستان همانند اهواز و آبادان به تهدیدی برای سلامت مردم تبدیل شده است.
به گفته وی، این شرایط برای ساکنان استان خوزستان که اکثریت آنان کارگران شاغل در واحد های پتروشیمی و پالایشگاهی هستند بسیار نگران کننده و هزینه بر شده است.
نظری مدعی شد: افزایش هزینهای درمان درخانوارهای کم در آمد به حدی رسیده است که شرایط تامین مایحتاج روزمره زندگی را بر آنان سخت کرده است.
این فعال کارگری در این خصوص اضافه کرد: به گفته پزشکان متخصص، بیماریهای قلبی و عروقی، امراض انسدادی مزمن ریه، آسم و آلرژی، افسردگی و اضطراب از دیگر بیماریهای گریبانگیر مردم این مناطق است.
وی با بیان اینکه کارگران هیچ نقشی در ایجاد آلودگی و یا ابتلا به عوارض آن ندارند در خاتمه اظهار کرد: به طورمتوسط هر خانوار کارگری ماهانه مبلغ ۲۵۰ هزار تومان از در آمد خود را هزینه درمان بیماریهای ناشی از آلودگی هوایی میکند.