خبرگزاری کار ایران

آشپزخانه زائران ایرانی در نجف اشرف صنعتی می‌شود

کد خبر : ۱۵۸۸۷۵

آشپزخانه نیمه صنعتی مدینه در شهر نجف اشرف با ۴۰ نفر پرسنل، روزانه به طور متوسط غذای ۹ هزار زائر ایرانی را در دو وعده ناهار و شام طبخ می‌کند که البته این تعداد در ایام‌های مناسبتی متفاوت است.

ایلنا: ‌ آشپزخانه نیمه صنعتی مدینه در شهر نجف اشرف که به صورت نیمه صنعتی مشغول طبخ غذای زائران ایرانی است، با خرید سیصد میلیون تومان تجهیزات پیشرفته، کاملا صنعتی می‌شود.

به گزارش ایلنا، آشپزخانه نیمه صنعتی مدینه در شهر نجف اشرف با ۴۰ نفر پرسنل، روزانه به طور متوسط غذای ۹ هزار زائر ایرانی را در دو وعده ناهار و شام طبخ می‌کند که البته این تعداد در ایام‌های مناسبتی متفاوت است.

وقتی از نیمه صنعتی سخن گفته می‌شود به این معنا است که نقش انسان و ماشین در دو بار مساوی صورت می‌گیرد و بخشی از فعالیت‌ها توسط انسان و بخش دیگر را ماشین به عنوان یک ابزار مکانیکی و الکترونیکی به انجام می‌رساند.

مسؤول تغذیه ستاد عملیات شمسا در نجف اشرف، گفت: اگرچه روش طبخ غذا در آشپزخانه‌های ایران را نسبت به آشپزخانه‌های مدرن جهان متفاوت می‌داند اما معتقد است که آشپزهای ایرانی سالم‌ترین غذا را طبخ می‌کنند و به زائران اطمینان می‌دهد که نسبت به نوع غذاها هیچ نگرانی نداشته باشند.

آشپزخانه مدینه شهر نجف اشرف که به گفته محمداسماعیل کیانی در مساحت ۶۰۰ متر مربع و در سه طبقه در شارع مدینه این شهر مقدس واقع شده، در روزهای نه چندان دور با خرید ۳۰۰ میلیون تومان تجهیزات که از شرکت نوژن تهران صورت گرفته است، کاملا صنعتی می‌شود.

آشپزخانه مدینه نجف اشرف نسبت به دو سال پیش صد درصد پیشرفت کرده است و مسؤولان امر امیدوار هستند که در سالهای آینده و با تجهیز و ساخت آشپزخانه‌های مدرن در این شهر مقدس و نیز کربلای معلا، شاهد طبخ غذای حلال و سالم با متد روز دنیا برای زائران باشند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز