خبرگزاری کار ایران

رئیس ستاد هماهنگی خدمات سفر در بازدید از محور هراز _ فیروزکوه تاکید کرد:

ضرورت ساماندهی واحدهای پذیرایی بین راهی

ضرورت ساماندهی واحدهای پذیرایی بین راهی
کد خبر : ۱۵۵۶۹۹

در صورتی که واحدهای پذیرایی این محور بخواهند با هم رقابت کنند و سهم بیشتری از مسافران نوروزی را به خود اختصاص دهند باید در ارائه خدمات خود به مسافران نوآوری داشته باشند.

ایلنا: رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور، گفت: واحدهای پذیرایی بین راهی با هدف ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت باید ساماندهی شوند.

به گزارش ایلنا به نقل از واحد خبر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مرتضی رحمانی موحد، ساعت ۶صبح امروز(۵شنبه ۷ فروردین) از پایگاه های هلال احمر، راهدارخانه، اورژانس، پلیس راه، واحدهای پذیرایی بین راهی و ستاد هماهنگی خدمات سفر در محور هراز – فیروزکوه بازدید کرد.

وی با تاکید بر ساماندهی واحدهای پذیرایی بین راهی گفت: در صورتی که واحدهای پذیرایی بین راهی ساماندهی، درجه بندی و استانداردسازی شوند، می توانند متناسب با خدماتی که ارائه می دهند قیمت های خود را تغییر دهند.

معاون گردشگری کشور تاکید کرد: در صورتی که واحدهای پذیرایی این محور بخواهند با هم رقابت کنند و سهم بیشتری از مسافران نوروزی را به خود اختصاص دهند باید در ارائه خدمات خود به مسافران نوآوری داشته باشند.

رحمانی موحد ادامه داد: باتوجه به اینکه در این محور افراد نسبتا کمی توقف کرده و خدمات می خواهند، واحدهای پذیرایی بین راهی نباید صرفا به عرضه مواد غذایی اکتفا کنند، بلکه باید نیازهای دیگری از جمله نمازخانه، محل توقف و پارکینگ و سرویس های بهداشتی خود را نیز توسعه و سامان دهند تا مسافران برای توقف در این مسیر ترغیب شوند.

وی با اشاره به محور هراز – آمل که در حال بازسازی و ایجاد تونل ها و پل های جدیدی اس، بیان کرد: همزمان با تکمیل و بهره برداری از این محور باید مجتمع های بین راهی نیز ساخته و توسعه یابند. کسانی که در این حوزه فعالیت می کنند؛ باید بدانند واحدهای پذیرایی بین راهی پاسخگوی نیاز مسافران نیست و باید در آینده اقدام به تاسیس مجتمع های بین راهی کنند.

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور با اشاره به ظرفیت جذابیت غذا در حوزه گردشگری بیان کرد: یکی از جذابیت های حوزه گردشگری برای گردشگران داخلی و خارجی، غذاهای ایرانی است و کشورمان با توجه به تنوع قومیت ها، آداب و رسومی که دارد از تنوع غذایی زیادی بهره مند است. بنابراین باید سعی شود در رستوران های کشور به ویژه واحدهای پذیرایی بین راهی از غذاهای محلیب یشتر استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به اتمام موج اول سفرهای نوروزی و آغاز موج دوم سفرها از تعامل دستگاه های عضو ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور با یکدیگر و مسافران نوروزی اظهار رضایت کرد و گفت: همه دستگاه های عضو این ستاد به خوبی در حال انجام وظایف خود هستند.

رحمانی در ادامه سفر خود از شهرهای آمل و قائم شهر بازدید می کند.

وی همچنین از راهدارخانه های مبارک آباد، پلور، امام زاده هاشم، منظریه، پایگاه های هلال احمر و اورژانس هوایی آمل و واحدهای پذیرایی بین راهی دیدن کرد و با مسافران به گفتگو نشست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز