خبرگزاری کار ایران

نشست ۳ ساعته مدیران سازمان حفاظت محیط زیست و رسانه ملی

نشست ۳ ساعته مدیران سازمان حفاظت محیط زیست و رسانه ملی
کد خبر : ۱۲۶۰۰۶

‌شرایط و وضع زیست محیطی کشور نگران کننده است / اختصاص یک بخش خبری به اخبار محیط زیستی / رسانه ملی در بحثمحیط زیست عقب ماندگی دارد.

ایلنا: رئیس و معاونان سازمان حفاظت محیط زیست با حضور در سازمان صدا و سیما نشست مشترکی با رئیس و مدیران رسانه ملی برگزار کردند.

به گزارش ایلنا، رئیس و مسوولان سازمان حفاظت محیط زیست که همگی به منظور رعایت مسائل زیست محیطی با خودروی ون به سازمان صدا و سیما آمده بودند در نشستی سه ساعته انتظارات خود را از رسانه ملی در بحثارتقای اطلاع رسانی‌های زیست محیطی به مردم عنوان کردند.

معصومه ابتکار معاون رییس جمهور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این نشست صمیمی به تجربه همکاری خوب با رسانه ملی در دوره گذشته مسوولیتش بر این سازمان اشاره کرد و گفت ‌: موفقیت رسانه ملی در این عرصه به گونه‌ای بود که سازمان حفاظت محیط زیست در سال ۸۲ جایزه ملی محیط زیست را به تشخیص هیئت داوران به شبکه دوم سیما اعطا کرد.

‌شرایط و وضع زیست محیطی کشور نگران کننده است

وی در ادامه به چالش‌های زیست محیطی که کشور در چند سال اخیر با آن مواجه شده است اشاره کرد و افزود: ‌ در این زمینه در ۹ سال گذشته ۶۳ پله در رتبه‌های جهانی سقوط کرده‌ایم که فکر می‌کنم تا سال ۲۰۱۴ این روند نزولی را نتوانیم جبران کنیم.

ابتکار در ادامه مدیریت‌ها در بحثمنابع آب و انرژی را نیازمند اصلاح دانست و گفت: ‌شرایط و وضع زیست محیطی کشور نگران کننده است که اگر بخواهیم طبق روال سال‌های گذشته طی طریق کنیم با مشکلات عظیمی مواجه خواهیم بود.

وی افزود: ‌در این شرایط، آگاهی دادن هر چه بیشتر رسانه ملی به مردم از طریق پیام‌های اثرگذار محیط زیستی و پخش فیلم‌های سینمایی و مستند آثاری مطلوب خواهد گذاشت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه رسانه ملی با تولید برخی برنامه‌ها می‌تواند برخی رفتارهای غلط مردم در بحثمحیط زیست را تغییر دهد گفت: ‌علاوه بر این، ‌طرح این مسائل در صدا و سیما نشاط آور هم خواهد بود.

معاون رییس جمهور ابتکار افزود: ‌ پرداختن به محیط زیست به حدی اثر دارد که می‌تواند شکاف‌های اجتماعی و فاصله‌های نسلی را هم برطرف کند.

ابتکار گفت: تشکیل ستادی اجرایی میان این دو سازمان آثار مطلوبی بر مردم خواهد گذاشت و همکارانم تلاش خواهند کرد تا راهبردهای محیط زیستی را تقدیم کار‌شناسان رسانه ملی کنند.

اختصاص یک بخش خبری به اخبار محیط زیستی

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین پیشنهاد داد: ‌در اخبار رسانه ملی بخشی هم به اخبار محیط زیست اختصاص یابد که این پیشنهاد با موافقت رئیس رسانه ملی مواجه شد.

وی در ادامه توجه هر چه بیشتر رسانه ملی به پوشش خبری نمایشگاه بین المللی محیط زیست را خواستار شد.

بنابر این گزارش، در این نشست معاونان و مدیران سازمان حفاظت محیط زیست هم دیدگاه‌هایی مطرح کردند که پخش هر چه بیشتر سریال‌ها، فیلم‌های سینمایی و مستند و پویانمایی‌های مربوط به محیط زیست ‌در همه شبکه‌های رادیویی تلویزیونی، پررنگ شدن میزگرد‌ها و مناظرات تلویزیونی مرتبط با محیط زیست، ‌ توجه هر چه بیشتر رسانه ملی به موضوع تنوع زیستی، برجسته کردن و معرفی مواهب طبیعی و زیست محیطی کشور، ‌ دخالت دادن مردم و سازمان‌های غیر دولتی در مباحثزیست محیطی برخی از این نقطه نظرات بود.

در این نشست پیشنهاد شد کمیته‌ای در رسانه ملی برای تهیه پیام‌ها و برنامه‌های زیست محیطی تشکیل شود.

رسانه ملی در بحثمحیط زیست عقب ماندگی دارد

در ادامه نشست، ضرغامی رئیس رسانه ملی گفت: ‌با وجود کارهای زیادی که در بحثمحیط زیست در این رسانه صورت گرفته است اما رسانه ملی در بحثمحیط زیست و اهمیتش عقب ماندگی دارد.

وی در همین ارتباط از کار‌شناسان و صاحب نظران سازمان حفاظت محیط زیست خواست رسانه ملی را در این باره با راهکارهای اجراییشان یاری کنند.

ضرغامی در همین مورد برغنای هر چه بیشتر برنامه‌های رسانه ملی از قبیل افزوده شدن زیر نویس‌های اثر گذار زیست محیطی در شبکه‌های تلویزیونی و تولید برنامه‌هایی به این منظور به ویژه در شبکه تلویزیونی نسیم تاکید کرد.

در بخش دیگری از این نشست معاونان و مدیران رسانه ملی هم با ارائه دیدگاه‌هایی بر تشکیل کارگروه ویژه محیط زیست در رادیو و تلویزیون، تعیین مستند‌ها و سوژه‌های فاخر زیست محیطی در کارگروهی خاص، معرفی کتاب‌های فاخر در زمینه محیط زیست و تقدیر از خادمان محیط زیست تاکید کردند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز