خبرگزاری کار ایران

حیدری طیب در نطق میان‌دستور:

سخنان خردمندانه رئیس جمهور در سازمان ملل نمادی از اعمال راهبرد نرمش قهرمانانه بود

سخنان خردمندانه رئیس جمهور در سازمان ملل نمادی از اعمال راهبرد نرمش قهرمانانه بود
کد خبر : ۱۱۰۷۰۱

امیدواریم دولت یازدهم که نخستین گام های تنش زدایانه را به خوبی برداشته است درتنظیم و تحکیم اسناد حقوقی مربوط به حقوق پایمال شده ملت ایران با حساسیت و جدیت عمل کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: سخنان خردمندانه رئیس جمهور در سازمان ملل نمادی از اعمال راهبرد نرمش قهرمانانه بوده وبا توجه به همسویی دولت جهت تامین نظر مقام معظم رهبری در سیاست خارجی، مجلس خود را حامی این راهبرد خردمندانه می داند.

به گزارش ایلنا، سعید حیدری طیب در نشست علنی امروز(یکشنبه ۱۳ مهرماه) مجلس در نطق میان دستور خود درباره نقش دولت در اجرای نرمش قهرمانانه در سیاست خارجی، گفت: سخنرانی رئیس جمهور در سازمان ملل مبین قدرت جمهوری اسلامی ایران دردنیا بود، که این واقعیت حاصل خون شهدا و مجاهدت ملت ایران به ویژه رهبری داهیانه مقام معظم رهبری است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش وحدت بین قوای سه گانه، تصریح کرد: با توجه به حمایت مجلس، گروه های سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تحلیل گران بزرگ کشور از سیاست تعاملی رئیس جمهور در سازمان ملل، روحانی توانست با قدرت تمام سیاست تنش زدایی جمهوری اسلامی را به دقت دنبال کرده و دراین باره وحدت داخلی بر اساس اصول سیاست خارجی منجر به تعدیل مواضع خصمانه دشمنان ایران شد، وحدتی که به طور قطع محور اصلی سیاست خارجی ایران است.

وی ادامه داد: ما معتقدیم که دولت باید بر اساس یک مثلثراهبردی فرمان مقام عظم رهبری را در سیاست هسته ای دنبال کند، زیرا ضلع اول مثلثتثبیت حقوق هسته ای ایران بوده و ضلع دوم توافق با غرب بر سر برنامه زمان بندی شده کاهش تحریم ها است، این در حالی است که ضلع سوم تقویت روابط با آژانس و ارائه تعیین نسبت به سلامت برنامه هسته ای کشور است.

این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: اذعان رئیس جمهور آمریکا به اهمیت فتوای مقام معظم رهبری در حرام بودن سلاح هسته ای یک موفقیت بزرگ برای سیاست خارجی دین محور جمهوری اسلامی بود، اگر دنیا به دنبال آرامش است باید این فتوای بزرگ را به عنوان یک اصل تحکیم بخش کنوانسیون های بین المللی اجرا نماید. جمهوری اسلامی ایران نخستین کشوری است که در خاورمیانه طرح خلع سلاح های کشتار جمعی را ارائه و به عنوان سند سازمان ملل ثبت کرده است.

عضو کمیسیون انرژی بیان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان مرکز پشتیبانی جنگ‌های غرب کشور، نقشی دیپلماتیک در عرصه دفاعی کشور داشته ودر این میان بدون شک بیانیه اخیر سپاه در حمایت از سیاست تعاملی دولت برگ برنده ای برای رئیس جمهور است، این بیانیه نشان دهنده اهمیت عمق استراتژیک جمهوری اسلامی در تعاملات منطقه است.

حیدری با اشاره به سخنان روحانی در سازمان ملل، گفت: سخنان خردمندانه رئیس جمهور در سازمان ملل نمادی از اعمال راهبرد نرمش قهرمانانه بوده وبا توجه به همسویی دولت جهت تامین نظر مقام معظم رهبری در سیاست خارجی، مجلس خود را حامی این راهبرد خردمندانه می داند.

نماینده مردم کرمانشاه به نقش مهم مجلس درمسائل هسته ای اشاره کرده وگفت: بدون شک غرب در کاهش تحریم ها و افزایش تعاملات با ایران باید از مرحله موضع گیری فراتر رود، زیرا مجلس حاضر است در این باره با تصویب توافقنامه و پروتکل های لازم نقش خود را به خوبی ایفا کند.

این نماینده مردم در مجلس نهم بیان کرد: غرب به خوبی می‌داند که جمهوری اسلامی ایران با عنوان بزرگ ترین قربانی سلاح های شیمیایی، بیشترین پایمردی را در اجرای کنوانسیون منع اشاعه سلاح های شیمیایی به رخ کشیده است، پس اگر غرب در قبال موضوع هسته ای رابطه ای توام با حسن نیت را با ایران دستاوردهای هسته ای خود را درخدمت توسعه منطقه قرار می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به سخنان اوباما درسازمان ملل، گفت: اذعان رئیس جمهور آمریکا به قربانی شدن هزاران ایرانی در جنایات شیمیایی صدام و همدستانش، بزرگ ترین فرصت را برای اجرای قانون تصویب شده مجلس در احقاق حقوق جانبازان و شهدای شیمیایی فراهم آورده است.

حیدری با بیان اینکه دولت قانون احقاق حقوق جانبازان و بازماندگان شهدای جنگ شیمیایی را اجرا نکرده است، بیان کرد: بیش ازیکصد شرکت اروپای شرقی و هفتاد شرکت آمریکایی در تجهیز صدام به سلاح های شیمیایی حتی از قوانین داخلی خود نیز تخطی کرده که اقدام آنها خلاف کنوانسیون های بین المللی است.

این نماینده مردم در مجلس با اعلام اینکه آمریکایی ها تاکنون به دلایل واهی بیش از چهل میلیارد دلار احکام قطعی و اخذ غرامت از دولت ایران را صادر کردند، تصریح کرد: هنوز حتی حق یک جانباز شیمیایی ایران در محاکم قضایی داخلی و بین المللی احقاق نشده است، این درحالی است که علاوه بر تعلل در اجرای قانون مصوب مجلس، هرساله کل بودجه یک میلیارد تومانی مربوط به اجرای قانون نیز بدون هزینه کرد به خزانه باز می گردد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: امیدواریم دولت یازدهم که نخستین گام های تنش زدایانه را به خوبی برداشته است درتنظیم و تحکیم اسناد حقوقی مربوط به حقوق پایمال شده ملت ایران با حساسیت و جدیت عمل کند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز