شهردار ساری در بازدید از باغ موزه دفاع مقدس استان مطرح کرد:
گردشگری معنوی در قلب مازندران
شهردار ساری گفت: باغ موزه دفاع مقدس علاوه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عامل مهم و اثر بخش در جذب توریسم و گردشگر است.
به گزارش خبرنگار ایلنا،عباس رجبی صبح امروز در بازدید از بزرگترین باغ موزه فرهنگی مازندران در ساری با تاکید بر اینکه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان و اینکه همه ما به شهدا و جانبازان و ایثارگران بدهکار هستیم،گفت: باغ موزه دفاع مقدس علاوه بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مردم را با انقلاب اسلامی پیوند می زند.
وی افزود:جذابیت مراکز فرهنگی و موزههای دفاع مقدس میتواند عامل مهم و اثر بخشی در جذب توریسم و رونق اقتصاد توریسمی استان برای نیل به توسعه پایدار باشد.
شهردار ساری تصریح کرد: شهرداری ساری نیز تلاش میکند تا در هدف غایی این مرکز فرهنگی و دفاع مقدس نقش خود را به خوبی ایفا کند.
وی ادامه داد: باغ موزه دفاع مقدس اثری ماندگار برای مردم مازندران و ساری است که نیاز به معرفی بیشتر به مردم دارد.
علیجان شمشیربند نیز با تاکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ،گفت: هر میزان هزینه برای ساخت این مرکز مهم سرمایه گذاری فرهنگی است.
وی افزود: بهرهبرداری از مرکز فرهنگی دفاع مقدس فرصتی برای انتقال فرهنگ غنی دفاع مقدس و البته فرهنگ دیار علویان به نسل جوان و گردشگران است.
رئیس شورای شهر ساری با یادآوری اینکه همکاری تمامی دستگاه ها و نهادهایی اجرایی برای ساخت این پروژه در دستور کار استاندار مازندران بوده است، خاطرنشان کرد: انتظار می رود دستگاه های اجرایی ،مسئولان استانی ،فرماندار و شهردار برای تکمیل باغ موزه دفاع مقدس پای کار باشند.
سردار عبدالله ملکی مدیر کل حفظ نشر و ارزش های دفاع مقدس مازندران با تشریح اقدامات این پروژه در سه فاز اروند رود،فاو و مازندران در گذر زمان خواستار همکاری بیشتر شهرداری و شورا برای اتمام بزرگترین باغ موزه دفاع مقدس در شمال کشور شد.
وی افزود: با همکاری دستگاه های اجرایی و تامین اعتبار برای تکمیل این پروژه،انتظار 11 ساله مردم مازندران به پایان خواهد رسید.
مدیر کل حفظ نشر و ارزش های دفاع مقدس مازندران یادآور شد، جلسات پیایی در جهت اهمیت موضوع پارک موزه دفاع مقدس در استانداری مازندران برگزار شد و برآیند آن دستور همکاری جدی دستگاه های اجرایی برای تکمیل این پروژه معنوی از سوی استاندار شد.
ملکی در بخش دیگر از سخنانش گفت: 15 هکتار زمین در حاشیه این پروژه در طرح قرار گرفت و مردم خواهان خروج زمین های خود از طرح هستند البته حدود 3.5 هکتار از آن باید برای تکمیل این پروژه خریداری شود .
وی افزود: انتظار می رود شهرداری ساری در محوطه سازی پروژه " فاو" کمک خوبی داشته باشد.