مدیر آموزشوپرورش ناحیه دو ساری اعلام کرد:
فعالیت ۱۵ مدرسه خیرساز در ناحیه دو/ اشتغال به تحصیل ۴۱ هزار دانشآموز در ناحیه دو
مدیر آموزشوپرورش ناحیه دو ساری از فعالیت ۱۵ مدرسه خیرساز در ناحیه دو خبر داد.
به گزارش ایلنا از ساری،امالبنین محمدی در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت هفته دولت در اداره آموزشوپرورش ناحیه دو ساری برگزار شد، با اشاره به رتبه نخست این اداره در اجرای پروژه مهر سال تحصیلی ۹۶-۹۷، اظهار داشت: برای سال تحصیلی جدید نیز هفت کارگروه با زیرمجموعه خود بر فعالیتهای مدارس برای آمادگی آغاز سال تحصیلی ۹۷-۹۸ نظارت دارند و علیرغم مشکلات موجود در منابع مالی و انسانی، تلاش ما حفظ این رتبه و ارائه خدمات بهتر به دانشآموزان است.
وی ساماندهی پوشش یکسان دانشآموزان با توجه به تفویض این اختیار به مدیران مدارس، را دارای وضعیتی مناسب توصیف کرد و افزود: هیج اجباری از طرف مدیران برای انتخاب تولیدی خاصی بر خانوادهها وارد نمیشود و خانوادهها میتوانند به اختیار خود تولیدی مورد نظر تحت پوشش این طرح را انتخاب کنند.
مدیر آموزشوپرورش ناحیه دو ساری به طرح ملی «سپند» مربوط به ساماندهی سرویس مدارس اشاره کرد و گفت: همهی رانندگان سرویسهای حملونقل مدارس باید تحت پوشش این سامانه قرار گیرند تا خانوادهها از وضعیت فرزند خود در هنگام رفتوآمد به مدرسه آگاه باشند.
محمدی تعداد دانشآموزان آموزشوپرورش ناحیه دو ساری را ۴۱ هزار دانشآموز اعلام و بیان کرد: این تعداد دانشآموز در ۴۷ مدرسه غیردولتی، ۶۰ مدرسه دولتی متوسطه دوم، ۶۴ مدرسه متوسطه اول و ۱۰۷ مدرسه ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.
وی ضمن توجه به تعداد مدارس غیردولتی و دولتی، وجود هر مشکل در مورد عدم ثبتنام دانشآموز در مدارس دولتی مورد نظر خانواده را مربوط به محل سکونت دانشآموز دانست و تأکید کرد: دانشآموزان باید در مدرسه موجود در محدوده جغرافیایی منزلشان ثبتنام کنند.
محمدی تعداد مدارس خیرساز آموزشوپرورش ناحیه دو ساری را ۱۰ مدرسه ابتدایی، پنج مدرسه متوسطه اول و هفت مدرسه متوسطه دوم اعلام کرد و گفت: بیش از پنج هزار دانشآموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
وی همچنین اشاره کرد که بیست مدرسه نیز در زمین متعلق به خیران ساخته شده است.
محمدی احصا مشکلات مدارس به صورت جداگانه و دریافت برنامههای پیشنهادی هر مدرسه با حضور شورای مدرسه را از جمله طرحهاطرحهای تقویت مدارس در آموزشوپرورش زیرمجموعه خود دانست و گفت: سال گذشته برای بررسی دانشآمپزان تلفیقی و دیرآمپز در مدارس ابتدایی، یازده گروه و هر گروه شامل ده مدرسه تشکیل شد که هر گروه یک پروژه تحقیقاتی جداگانه به عهده گرفتند و در نیمه دوم شهریور از کار تحقیقاتی خود دفاع خواهند کرد.
وی «معرفی کتاب به مدیران مدارس» را از جمله برنامههای سال تحصیلی جدید برشمرد و همچنین به دبیری آموزشوپرورش ناحیه دو ساری در طرح «کارآمدی شورای دبیران» اشاره کرد و گفت: این طرح برای کیفیتبخشی به عملکرد شورای دبیران است و در آن مقالههای ارسالی بررسی میشود و در همایش پایانی شورای دبیران بصورت نمادین برگزار میشود که کارکرد اصلی این شورا را به نمایش میگذارد.
مدیر آموزشوپرورش ناحیه دو ساری با اعلام اینکه در حوزه تحت پوشش این اداره کودک بازمانده از تحصیل نداریم، گفت: طبق آماری که از سامانه سناد دریافت کردهایم، ۸۵ درصد دانشآموزان ثبتنام کردهاند و پانزده درصد باقیمانده نیز دانشآموزانی هستند که میان انتخاب فنی وحرفهای و کاردانش مردد هستند.
این مسئول با توجه به نوع اشتغال فارغالتحصیلان هنرستانها، بر ضرورت آموزش درس «بازاریابی» به آنان در دوران تحصیل تأکید کرد.
محمدی به فعالیت ۱۵ مدرسه در طرح اسکان تابستانی نیز اشاره و اظهار کرد: تا به امروز یکهزار و۵۰۰ خانوار و به بیانی دیگر هفتهزار و ۵۰۰ نفر در مدارس ناحیه دو اسکان یافتهاند.
مدیر آموزشوپرورش ناحیه دو ساری با اعلام اینکه در حوزه تحت پوشش این اداره کودک بازمانده از تحصیل نداریم، گفت: طبق آماری که از سامانه سناد دریافت کردهایم، ۸۵ درصد دانشآموزان ثبتنام کردهاند و پانزده درصد باقیمانده نیز دانشآموزانی هستند که میان انتخاب فنیبوحرفهای و کاردانش مردد هستند.