خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری خبرداد:

تحصیل بیش از 2هزار دانشجوی دختر در دانشکده قدسیه ساری

تحصیل بیش از 2هزار دانشجوی دختر در دانشکده  قدسیه ساری
کد خبر : ۵۶۳۳۱۰

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری از تحصیل بیش از 2هزار دانشجوی دختر در دانشکده قدسیه ساری خبرداد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ، سید معصومه علوی در دیدار با آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه دانشکده قدسیه تنها دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه در شهرستان ساری است،اظهار داشت:  2 هزار و 400 دانشجوی دختر در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.

وی هنر متعهد را از شعارهای محوری این دانشکده عنوان کرد و افزود: کارآفرینی،ارتباط با صنعت،اشتغال زایی تدوین شده و در ابعاد الهی بودن را از اهداف مهم این دانشکده است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری ،ساخت یادمان دو شهید گمنام با مشارکت خیرین،شورا و شهرداری ،سپاه و بسیج را از فعالیت های عمرانی این دانشکده نام برد و گفت: 10 درصد این یادمان باقی مانده که در حال رایزنی با خیرین برای تکمیل این یادمان هستیم .

وی ادامه داد: تاکنون بیش از بیش از 150 میلیون تومان هزینه برای این پروژه هزینه شده است.

علوی ،راه اندازی فضای مجازی پژوهش فناوری و کارآفرینی ،بازسازی نمازخانه برای جمعیتی بالغ بر 100 نفر، افزایش پهنای باند اینترنت ،تجهیز کتابخانه و نصب خودپرداز بانک را از دیگر فعالیت های عمرانی این دانشکده برشمرد.

وی با تشریح عملکرد این دانشکده در حوزه فرهنگی  گفت: افتتاح بازارچه دانشجویی ،آیین بزرگداشت روز معلم و تجلیل از اساتید شمار فعالیت های اجرا شده در این دانشکده است.

علوی افزود: دانشکده قدسیه نسبت به مباحث اجتماعی و سیاسی نیز توجه ویژه دارد ودر فرآیند انتخابات ،با هدف ارتقاء بینش سیاسی دانشجویان با انتشار بروشور و گاهی نیز از طریق کانال سایت اقدام نموده است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای قدسیه ساری ،برگزاری سمینار کارآفرینی ،برگزاری کنفرانس ملی کاربرد کامپیوتر و فناوری در علوم و مهندسی نوین،ساخت دست مصنوعی توسط یکی از اساتید دانشکده را از جمله فعالیت های علمی و پژوهشی این دانشکده عنوان کرد.

علوی با اشاره به رویداد "استارت آپ" یا رویداد آخر هفته که رویدادی قابل توجه در ایده پردازی های کاربردی و حمایت از ایده ها برای بوجود آوردن کسب و کار گفت: در این رویداد مهندسین،پیمانکاران ،طراحان ،معماران و دانشجویان با خلق و یا ایده پردازی از یک موضوع نسبت به ساخت یک سازه مهندسی از کنسرو در ابعاد استاندارد اقدام می نمایند.

وی ادامه داد: این دانشکده دارای رشته های مختلف فنی همچون معماری ،الکترونیک، کامپیوتر ،حسابداری و هنری شامل گرافیک ،گرافیک رایانه،ارتباط تصویری،نقاشی و مربی کودک است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز