رئیس اتاق بازرگانی مازندران خبرداد:
اجرای طرح تفکیک جنسیتی صادرات استان مازندران در آینده ای نزدیک
رئیس اتاق بازرگانی مازندران گفت:به منظور بررسی وضعیت عرضه و صادارات تولیدشده توسط بانوان کارآفرین و بازرگان تفکیک جنسیتی صادرات استان در آینده ای نزدیک به اجرا درخواهد آمد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،عبدالله مهاجر، رئیس اتاق بازرگانی مازندران درهفتمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده مازندران تصریح کرد:از سال95با ایجاد تشکل زنان بازرگان و کارآفرین ،زنان استان توانستند تا حد زیادی جایگاه خود را در بخش های اقتصادی پیداکنند.
وی افزود:این تشکل باعث شد تا نبوغ نهفته در ایجاد شرایط اقتصادی و کسب درآمد از طریق تولید،عرضه و صادرات صنایع دستی، مشاغل مربوط به بخش کشاورزی، خدماتی،تجاری و فنی در زنان استان مازندران شکوفا شود.
رئیس اتاق بازرگانی مازندران ادامه داد: اتاق بازرگانی به عنوان متولی بخش خصوصی در تلاش است تا همسو با خط مشی این تشکل به منظور ارتقا جایگاه زنان دربخش های اقتصادی فضا را برای بروز توانمندی این قشر از جامعه آماده کند.
مهاجر با اشاره به اینکه به دلیل عدم تفکیک جنسیتی صادرات استان ،اطلاعاتی در خصوص وضعیت صادرات زنان بازرگان و عمده مشکلات این تشکل وجود ندارد گفت: :به منظور بررسی وضعیت عرضه و صادارات تولیدشده توسط بانوان کارآفرین و بازرگان تفکیک جنسیتی صادرات استان در آینده ای نزدیک به اجرا درخواهد آمد.
در ادامه این جلسه،سیدعلی اصغرمحمودی ٰمدیرکل تامین اجتماعی مازندران در مورد این سوال که آیا زنان کارفرمامی توانند مجوعه خود را بیمه کنند گفت:زنان کارفرما می توانند مجوعه خود را بیمه کنند اما اگر کارفرما بخواهد خود را بیمه کند باید به صورت آزاد این کار را انجام دهد و نام کارفرما در لیست بیمه کارگری قرار نمی گیرد.
وی در مورد مشکلات بیمه زنان قالیباف،عنوان کرد:بر اساس آماری که صنایع فرش کشور از قالیبفان استان مازندران در اختیارتامین اجتماعی گذاشته بود حدود22000قالیباف در استان معرفی شد اما آماری که برای بیمه قالیبافی به تامین اجتماعی استان ارجاع شد بالغ بر43000نفر را شامل می شد.
محمودی افزود:این عدم تطابق آماری باعث شد که ما کمیته راست یابی در مورد قالیبان واقعی را تشکیل دهیم.
وی گفت:پس از بررسی کمیته مشخص شد حدود13000نفرقالی باف واقعی نبوده ولی از بیمه قالی بافی استفاده می کردند.
ٰمدیرکل تامین اجتماعی مازندران تصریح کرد:بیمه این افراد قطع و کسانی که به صورت واقعی مشغول قالی بافی بوده ولی مشمول بیمه نشده بودند شناسایی و زیر چتربیمه قرارگرفتند.
وی افزود:هرکس که ادعا می کند قالی باف واقی است و هنوز نتوانسته بیمه شود می تواند با مراجعه به تامین اجتماعی و شناسایی توسط کمیته راست یابی زیرپوشش بیمه قرارگیرد