رئیس کانون زنان بازرگان مازندران خبرداد:
رایزنی با اتاق بازرگانی گرجستان برای صادرات صنایع دستی زنان استان مازندران
رئیس کانون زنان بازرگان مازندران گفت:رایزنی با اتاق بازرگانی گرجستان برای صادرات صنایع دستی زنان استان و ایجاد یک نمایشگاه دائمی در آنجا از جمله اقدامات کانون زنان بازرگان است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ،مریم نصیری خلیلی، در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده مازندران به میزبانی اتاق بازرگانی استان مازندران اظهار داشت: کانون زنان بازرگان با هدف ساماندهی، توانمندسازی بانوان برای ورود به عرصههای تجاری، تولیدی، خدمات، ایجاد بهبود فضای کسب و کار بانوان، توسعه و ارتقای کارآفرینی در حوزه زنان، پیگیری رفع موانع موجود، حمایت و تشویق بانوان در امور اقتصادی و همسو کردن فعالیتها در راستای توسعه اقتصادی کشور فعالیت میکند.
وی افزود:8سال پیش این کانون در کشور گشایش یافت و پیرو آن شعبه مازندران که به عنوان هفدهمین شعبه این کانون محسوب می شد در خردادماه سال جاری افتتاح گردید.
رئیس کانون زنان بازرگان مازندران گفت:از افتتاح این تشکل تا کنون خدماتی چون مشاوره و حمایت از زنان کارآفرین و بازرگان،ساماندهی ایت افراد برای تجارت و برگزاری کلاسهای مهارتیی آموزشی برای زنانی که علاقه مند برای ورود به حوزه کسب و کار بودند انجام گرفت.
وی ادامه داد: تا به امروز40عضودر حوزه های کشاورزی،صنایع دستی،گردشگری ،بازرگانی و...درکانون زنان بازرگان مازندران ساماندهی شدند.
رئیس کانون زنان بازرگان مازندران خاطرنشان کرد: برگزاری نخستین همایش فرصتهای اقتصادی و بازرگانی زنان در مازندران 2ماه پس از تاسیس این تشکل در مازندران از مهمترین عملکردهای کانون زنان بازرگان مازندران بوده است.
وی تصریح کرد: در این همایش دو روزه که در آلاشت و ساری برگزار شد، در روز نخست به معرفی فرصت های سرمایه گذاری استان مازندران پرداخته شد و روز دوم، همایش فرصتهای اقتصادی، بازرگانی و توسعه بازارهای داخلی و خارجی با حضور مسئولان ملی و استانی در محل اتاق بازرگانی این استان برگزار شد.
نصیری یادآورشد:اما ماحصل این همایش پیگیری برای تهیه یک بانک اطلاعاتی از زنان بازرگان برای دریافت تسهیلات در شهرک های صنعتی از طریق ملاوردی معاون رئیسجمهور ایران در امور زنان و خانواده، بود.
وی گفت:همچنین در حوزه گردشگری پایدار از کانون زنان بازرگان بعنوان نماینده مازندران درخواست شد تا درخصوص توسعه گردشگری و اقتصاد سبز دامنه فعالیتهای خود را گسترده ترکنند.
رئیس کانون زنان بازرگان مازندران افزود:رایزنی با اتاق بازرگانی گرجستان برای صادرات صنایع دستی زنان استان و ایجاد یک نمایشگاه دائمی در آنجا از جمله اقدامات کانون زنان بازرگان است.
وی تصریح کرد:ساماندهی و صادرات فرش دستباف زنان استان،ارائه تسهیلات به زنان بازرگان و کارآفرین با همکاری صندوق کارآفرینی،معرفی اعضا جهت شرکت در همایشها ،سمینارها و کارگاههای آموطشی فراملی،ایجاد انعقاد قراردادهایی با هتل ها،اماکن اقامتی و تفریحی برای اعضا و پیگیری در خصوص بیمه شدن این زنان از مهمترین کارهایی است که این کانون پس از استقرا در مازندران انجام داده است.
نصیری عمده مشکلات پیش روی این تشکل را نه موانق قانونی بلکه موانع فرهنگی و عرفی دانست و گفت:برخی زنان توانمند به دلیل عدم ریسک پدیری و موانع فرهنگی و عرفی نمی توانند خود را بروز دهند.
وی افزود:عدم اعتقاد به توانمندی زنان در ادارات و نهادیی چون بانک ها زنان کارآفرین و بازرگان را دچار مشکلاتی کرده است.
رئیس کانون زنان بازرگان مازندران خاطرنشان کرد: زنان با عرضه نیروی بالقوه کار خود می توانند نقش موثری در توسعه اقتصادی ایفا نمایند.چنانکه در کشورهای پیشرفته با رشد اقتصادی بالا،زنان سهمی بزرگ از تولید را برعهده دارند.
وی گفت:کنار گذاشتن زنان به معنای عدم استفاده از تمامی امکانات تولیدی ،اقتصادی ،خدماتی،تجاری و فنی جامعه ای است که بر رشد اقتصادی و تولید کشور موثر واقع می شود.