معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
سالانه 400 طرح پژوهشی پزشکی در مازندران انجام می شود
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: سالانه 400 طرح پژوهشی و تحقیقاتی در استان مازندران انجام میشود .
به گزارش خبرنگار ایلنا از ساری ؛احمد عنایتی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت ساخت برج پژوهشی پزشکی ،اظهار داشت: 20 میلیارد تومان برای ساخت برج پژوهشی پزشکی استان اعتبار پیش بینی شده است.
وی افزود: فضاهای فضاهای پژوهشی، امکانات زیرساختی متعدد و پراکنده هستند که با برنامه اقتصاد مقاومتی سازگار نیست، بنابراین ضرورت دارد تا مراکز پژوهشی تجمیع شوند.
معاون تحقیقات و فناوری علوم پزشکی مازندران ادامه داد: این مرکز پژوهشی در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع ایجاد می شود که 50 درصد از بودجه این طرح را وزارت بهداشت و درمان تقبل کرد.
وی افزود: آزمایشگاه ایزوله، کلیندروم،سالن های آموزشی و کارگاهی متعدد از جمله بخش هایی است که برای این پژوهشکده در نظر گرفته شد.
عنایتی با اعلام اینکه میز و سکوی پژوهشی از دیگر بخشها یی است که 800 پژوهشگرهمزمان می توانند در فضا فعالیت کنند، گفت:تمام نیازمندیهای این برج بطور متمرکز دیده خواهد شد و این سبب میشود تا استانداردهای ملی و بینالمللی را برای آزمایشگاهها دریافت کنیم.
وی با اشاره به اینکه این پروژه پزشکی 18 آذرماه کلنگ زنی شد، افزود: با تمهیدات اتخاذ شده و تامین اعتبار ، پیش بینی می شود این مرکزتا 2 یا 3 سال آینده به بهره برداری برسد.