مدیرکل شیلات مازندران:
مازندران از لحاظ تولیدات شیلاتی دارای جایگاه ویژهای در سطح کشور است
مازندران با وجود توانمندیهای بالقوه و بالفعل مهم شیلاتی، در جایگاه ویژه و ممتازی در سطح کشور از نظر تولید آبزی پروری، صید و صیادی و صنایع شیلاتی قراردارد، قرار دارد.
مدیرکل شیلات مازندران گفت: ارزش اقتصادی تولیدات شیلاتی استان در سال گذشته ۶۰۰ میلیاردتومان است.
به گزارش ایلنا از ساری، حسن حبیبنژاد در جلسه شورای هماهنگی مدیران شیلات استان اشاره کرد و اظهار داشت: مازندران با وجود توانمندیهای بالقوه و بالفعل مهم شیلاتی، در جایگاه ویژه و ممتازی در سطح کشور از نظر تولید آبزی پروری، صید و صیادی و صنایع شیلاتی قراردارد، به نحوی که شیلات مازندران در راستای تحقق اهداف دولت تامین کننده بخش زیادی از پروتئین مورد نیاز جامعه بوده است.
وی بابیان اینکه مجموع تولیدات شیلاتی استان درسال گذشته ۹۰ هزار تن و ارزش اقتصادی این تولیدات ۶۰۰ میلیاردتومان بوده که ازاین میزان۲۸۰میلیاردتومان ارزش افزوده است گفت: نگاه ماباید نگاه توسعهای، فعال وپویا باشد وحرکتهای توسعهای وبهره ورانه داشته باشیم.
حبیبنژاد با بیان اینکه تلاش داریم بتوانیم درمجموعه فعالیتهای شیلاتی مازندران ازتکنولوژی روز دنیا برای توسعه فعالیتهای آبزی پروری استفاده کنیم افزود: درحال حاضرحدود ۵ هزاردستگاه هواده درواحدهای آبزی پروری استان فعال هستند که بخشی ازافزایش عملکرد در واحدسطح ناشی ازاین واحدهای مکانیزاسیون است.
مدیر کل شیلات مازندران ادامه داد: امسال تلاش داریم ضمن استفاده ازتکنولوژی روزدنیا درواحدهای آبزی پروری علاوه بررونق آبزی پروری میزان تولیدرانیز افزایش دهیم.
وی یاداور شد: سیستم استفاده ازاکسیژن خالص را در دستور کارقرار دادیم تابتوانیم بااجرای آن عملکرد واحدسطح را از۵۰ تا۶۰به حدود۹۰کیلوگرم درهرمترمکعب آب برسانیم که یک انقلاب بزرگی درافزایش تولیدات شیلاتی استان محقق خواهدشد.
حبیبنژاد تصریح کرد: سال گذشته برای اولین بارحدود۲۰میلیون قطعه بچه ماهی تمام ماده دراستان تولیدشدکه باکمترین میزان غذادهی بیشترین رشد و بازدهی راخواهدداشت که این مهم کمک میکند شتاب بیشتری برای توسعه فعالیتهای شیلاتی دراستان داشته باشیم.
مدیرکل شیلات مازندران به برنامه ریزی براساس سندجامع توسعه شیلات استان تاکیدکرد و افزود: پیش بینی میشود تا سال ۱۴۰۴ حدود۱۰۵ هزار و۵۰۰ تن تولیدآبزیان پرورشی و ۲۸هزارتن صیدماهیان استخوانی و کیلکا داشته باشیم و سرانه مصرف ماهی به بیش از۱۷کیلوگرم افزایش یابد.