خبرگزاری کار ایران

سخنگوی کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی:

۴ هزار میلیارد تومان برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اختصاص پیدا کرد

 ۴ هزار میلیارد تومان برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اختصاص پیدا کرد
کد خبر : ۱۲۱۲۳۹۴

مجلس شورای اسلامی برای تحقق شعار امسال ۴هزار میلیارد تومان برای حمایت از دانش بنیان‌ها اعتبار داده است.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، رضا حاجی‌پور سخنگوی کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی، از اختصاص ردیف اعتباری حدود ۴ هزار میلیارد تومانی در قانون مصوب مجلس برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان درسال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: این اعتبار در قالب کمک‌های بلاعوض و تسهیلات کم بهره برای شرکت‌های دانش بنیان وحمایت از نخبگان و صاحبان ایده‌های شرکت‌های فناور در نظر گرفته شده است.

پیش بینی ردیف اعتباری مستقل و مصوب برای شرکت‌های دانش بنیان در سال جدید که با عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است درتاریخ مجلس شورای اسلامی ایران برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان سابقه نداشته است و به عنوان چترحمایتی از مخترعان جوان و دانشمندان و فعالان درزمینه‌های دانش‌های نوظهور دانش بنیان خواهد بود.

حاجی پور افزود: متاسفانه در سال‌های قبل فعالان شرکت‌های دانش بنیان به علت عدم حمایت‌های ملی برای ایده واختراعات فناورانه با مشکلات زیادی مواجه بودند و با مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان به صورت قانونی، نظامند وهدفمند خواهد شد.

نماینده مردم شهرستان آمل درمجلس شورای اسلامی، خودکفایی کشور در تولیدات جدید با فناوری شرکت‌های دانش بنیان، جلوگیری از خروج نخبگان ودانشمندان جوان به کشور‌های دیگر، کارآفرینی و نیز رونق اقتصادی درکشور را از دیگر مزیت‌های مهم قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان با مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیان کرد.

دولت و معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با تعریف سازوکار‌های لازم دربخش حمایت و تسهیل و تسریع در صدور مجوز شرکت‌های دانش بنیان وپرداخت تسهیلات مورد نیاز متناسب با طرح‌های توجیهی آنها، درصورت لزوم زمین‌های مازاد وبلااستفاده‌ای را که درمناطق مختلف کشور دراختیار دارند، برای بهره بری بیشتر به فعالان شرکت‌های دانش بنیان واگذار نماید.

حاجی‌پور گفت: نماینده مردم شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی همچنین دربخش دیگری به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد وگفت: انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری و شعار‌هایی که در چند سال اخیر انتخاب کردند به اهمیت تولید، کمیت، رشد تولید و جهش اقتصادی در تولید پی می‌بریم.

وی، با تاکید بر اینکه دانش بنیان بودن، اشتغال آفرین بودن از ویژگی‌های تولید مطلوب است گفت: ترکیب عوامل تولید در رشد تولید از مولفه‌های اقتصاد در کشور ما است و امری مهم است چرا که ما در کشورمان با مازاد نیروی کار و جوان تحصیل کرده روبرو هستیم.

حاجی‌پور با تاکید بر اینکه جهش در تولید باید همراه با جهش در نیروی کار باشد ادامه داد: پویایی، پایدار بودن تولید، افزایش توان رقابت حضورقدرتمند در بازار‌ها همراه با ارزش افزوده بیشتر به نوعی که با تولید کیفی همراه و مبتنی بر دانش محور باشد دو ویژگی تولید است که تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی باید به آن توجه داشته باشند.

نماینده مردم آمل درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس یازدهم برای حمایت از تولید از ابتدای سال ۱۴۰۰ مسائل مهمی را در دستور کار خود قرار داد ادامه داد: در بودجه سال ۱۴۰۱ نیز منابع خوبی شامل در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داده شده است.

حاجی پور دربخش دیگری درپاسخ به این پرسش خبرنگارخبرگزاری صداوسیمای مرکزمازندران که سال ۱۴۰۱ از نظر بهبود وضعیت معیشتی برای مردم پیش خواهد رفت، گفت: متاسفانه درچند سال اخیر به علت فشار‌های زیاد اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه ودرآمد‌های کم دولت از فروش نفت که پولی هم وارد کشور نمی‌شد، مردم دروضعیت فشارشدید اقتصادی قرار داشتند.

وی اضافه کرد، البته دولت همه برنامه‌های واقدام‌های جاری وعمرانی کشور را با توجه به درآمد‌های کم صادرات نفتی، حول محور درآمد‌های غیرنفتی بسته و دراین مسیر نیز مجلس هم درحمایت از دولت همراهی داشته است.

وی با اشاره به اینکه فشار‌های اقتصادی کمرشکن درچند سال اخیر باعث شده تا سفره مردم کمتر وخالی‌تر شود و برای پرکردن همین سفرساده برخی خانواده‌ها خیلی گران شده است، گفت: باید خودمان را جای مردم بگذاریم ونباید ازوضعیت فعلی که به سختی با حداقل‌ها خانواده‌ها سفره معیشتی خود را پهن می‌کنند، جمع نشود.

عضو کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت آقای رییسی هم از زمان روی کارآمدن دغدغه‌های زیادی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم دارد، تصریح کرد، با ارتباط‌های خوبی که اکنون در دیپلماسی بین المللی میان جمهوری اسلامی ایران با طرف‌های خارجی شکل گرفته، نوید بخش روز‌های بسیار خوب برای کشورمان است.

حاجی پور افزود: به روز‌های خوب آینده وبهبود وضعیت اقتصادی در کشور برای سال ۱۴۰۱ بسیار خوشبین وامیدارهستم وحتی دربرخی از حوزه‌ها به خصوص کشاورزی کاهش برخی نهاده‌ها را به نسبت سال گذشته شاهد هستیم.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز