مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران:
بازنشستگی، آغاز فرهیختگی، بالندگی و تکامل انسان است

اگر پویایی جوانان با اندوخته های بازنشستگان تلفیق شود، منشاء تحولی بزرگ در جامعه خواهد بود. / امروز ارزش افزوده ذهنی و فکری با ارزش تراز سایر منابع می باشد و بایسته است.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گفت: تکریم بازنشستگان، پاسداشت تجربه در سایهٔ درایت و دوراندیشی انسانهای شایستهای است که خدمات ارزشمندی به جامعه ارایه مینمایند.
به گزارش ایلنا از ساری، علی شادمان در جمع بازنشستگان فرمانداری ساری با اشاره به اینکه نیروی انسانی، بزرگترین و با ارزشترین دارایی و سرمایه هر سازمان محسوب میشود، عنوان کرد: امروز ارزش افزوده ذهنی و فکری با ارزش تراز سایر منابع میباشد و بایسته است از این توانمندی در راستای توسعه استان بهره گیری مطلوب شود.
شادمان با بیان اینکه بازنشستگی، آغاز فرهیختگی، بالندگی و تکامل انسان و سرآغاز بهره وری از تجارب سودمند آنان به عنوان چراغ راه آیندگان است، بیان داشت: تکریم بازنشستگان، پاسداشت تجربه در سایهٔ درایت و دوراندیشی انسانهای شایستهای است که خدمات ارزشمندی به جامعه ارایه مینمایند.
وی افزود: اگر پویایی جوانان با اندوختههای بازنشستگان تلفیق شود، منشاء تحولی بزرگ در جامعه خواهد بود و به عبارت دیگر تجربه آنان اگر با توانایی و استعدادهای جوانان بحرکت در آید، همانند دو بال قوی، سعادت و خوشبختی جامعه را به ارمغان میآورد.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، خاطر نشان کرد: بالا رفتن سن، اطلاعات را در ضمیر انسان افزایش میدهد و استعداد و توانایی آدمی را در چنین سنی در حد اعلای عقلانی تجلی میبخشد و نتیجه بهرهمندی از آن، انجام کارهای بزرگ و مسوولیتهای سنگین را به بار مینشاند.
شادمان جامعه سعادتمند و سرزنده و خوشبخت را جامعهای دانست که هم حرمت بزرگان را نگه دارد و هم به احساسات پاک و شخصیت والای جوانان احترام بگذارد و یاد آور گشت: جوانان عزیز باید از این منابع و گوهرهای گرانبها استفاده کنند تا آموخته را دوباره نیاموزند.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با بیان ضرورت توجه به مسایل بازنشستگان، تصریح کرد: در این زمینه دستور مولای متقیان علی(علیه السلام) به پرداخت مستمری مرد نصرانی(که توان مالی خویش را از دست داده بود) از بیت المال، باید برای همه ما الگو باشد.