سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران اعلام کرد:
راهاندازی 21 مرکز مشاوره و شتابدهنده حوزه کارآفرینی در مازندران
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: این اداره کل با تاسیس 21 مرکز مشاوره وشتاب دهنده ها درحوزه مراکز مشاوره وخدمات کارآفرینی به دنبال ارائه خدمات مشاوره ای تخصصی به متقاضیان طرحهای سرمایه ای است.
به گزارش خبرنگار ایلنا،علی باقری در دیدار با مدیران مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی استان مازندران که به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی انجام شد، با اشاره به اینکه جامعه امروز نیازمند جوانانی مصمم به ایجاد کسب و کارهای موفق، خطرپذیر و دارای روحیه استقلال طلبانه برای کشف وبهره برداری از فرصتها و موقعیت های جدید است، اظهار کرد: درحال حاضر یکی از مقولات جهش تولید، کارآفرینی است.
وی بیان کرد: این اداره کل با وجود سه مرکز شتاب دهندگی و پنج مرکز کافه کارآفرینی و با تاسیس 18 مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به دنبال ارائه خدمات مشاوره ای تخصصی به متقاضیان طرحهای سرمایه ای و هدایت آنها در چارچوب طرح های کسب و کار نوآور و بازار پذیر و ارائه خدمات مشاوره ای در مدل های تولید، خدمات، فرآیند و برنامه های کسب و کار با هسته نوآوری است.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اعلام اینکه با تاسیس دو باشگاه کارآفرینان نوجوان به تربیت نسلی نواندیش وخلاق ونوآور در جهت توسعه واعتلای فرهنگ کارآفرینی گام برداشته ایم، ادامه داد: هدف از تاسیس این باشگاه توانمندسازی دانش آموزان در جهت دستیابی به تجربه عملی کارآفرینی در مقیاس کوچک و کمک به دانش آموزان جهت تقویت باور نسبت به خود و کشف و واکاوی خلاقیت خود از طریق کوشش و خطا و.... است.
این مسئول افزایش تعداد مراکز مشاوره وخدمات کارآفرینی به 25 مرکز و تاسیس باشگاه های کارآفرینان نوجوان در جهت افزایش ضریب موفقیت کارآفرینان نوجوان و تقویت کانون کارآفرینان استان در سال جاری و تقویت اکوسیستم کارآفرینی استان با هم افزایی دستگاههای اجرایی استان دانشگاهها مراکز رشد پارک علم وفناوری وصندوق های سرمایه گذاری را از برنامههای آینده این اداره کل برشمرد.
باقری به نقش دولت در حمایت از کار آفرینی اشاره کرد و گفت: ایجاد دانشکده کارآفرینی در دانشگاهها و اضافه شدن چند واحد در دروس دانش آموزان در حوزه فرهنگ سازی و آموزش، تأسیس پارک های علم و فناوری جهت حمایت از ایده های فناورانه زیر نظر معاونت علمی ریاست جمهوری، تأسیس مراکز رشد خصوصی و مراکز رشد در دانشگاهها زیر نظر پارک های علم و فناوری استانها، صدور مجوز مراکز شتاب دهی و فضای کاری مشترک، تأسیس مراکز مشاوره کارآفرینی بعنوان کلینیک های کسب و کار زیر نظر وزارت تعاون کار، تأسیس کارخانه های نوآوری زیر نظر معاونت علمی ریاست جمهوری، حمایت مالی از طرح های دانش بنیان و فناورانه با تأسیس صندوق نوآوری وشکوفایی زیر مجموعه معاونت علمی ریاست جمهوری در حوزه اجرایی فعال شده است.