برای نخستین بار در کشور صورت گرفت:
برگزاری سمینار آموزشی توانمندسازی مردم در کنترل هاری در آمل

با هماهنگی پژوهشکده شمال کشور و بخشداری دشتسر سمینار آموزشی توانمندسازی مردم در کنترل هاری در مرکز رشد زیست فناوری آمل برگزار شد.
با هماهنگی پژوهشکده شمال کشور و بخشداری دشتسر سمینار آموزشی توانمندسازی مردم در کنترل هاری در مرکز رشد زیست فناوری آمل برگزار شد.
به گزارش ایلنا از آمل، سرپرست موسسه انستیتو پاستور شمال کشور در این سمینار آموزشی که با حضور دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای بخش دشتسر در سالن اجتماعات این موسسه برگزار شد، هدف از برگزاری این سمینارهای آموزشی را کاهش میزان گزیدگی با فرهنگسازی و آموزش مردم بیان کرد و گفت: با توجه به اهمیت بیماری هاری و میزان کشندگی صدردرصد و میزان بالای گزیدگی توسط حیوانات و هزینه چند میلیارد تومانی این طرح برای نخستین بار در این شهرستان به اجرا در میآید.
وی اعلام اینکه اجرای این طرح با همکاری انستیتو پاستور ایران، دانشگاه علوم پزشکی مازندران، بابل، شهرداری آمل، دامپزشکی، شبکه بهداشت، بخشداری دشتسر به صورت عملیاتی در این بخش آغاز به کار کرده است، اذعان داشت: هماکنون ۶۰۰ خانوار ۱۲ روستای منطقه دشتسر از آموزش این طرح برخوردار خواهند شد.
آسوری با بیان اینکه با مشارکت بخشدار دشتسر برای هر ۵۰ خانوار یک رابط و چند داوطلب از سوی دهیاریهای روستاهای این بخش انتخاب میشوند، ابراز داشت: مهمترین هدف آگاهیسنجی خود این افراد درباره کنترل و بیماری هاری و آموزش کنترل هاری و اقدامات لازم برای کاهش گزیدگی است.
سرپرست مرکز رشد زیست فناوری شمال کشور با تاکید براینکه در آینده با نظارت کمیته اجرایی طرح این آموزش و تکمیل پرسشنامه به صورت آبشاری در سطح روستاها انجام میشود، اظهار داشت: در صورت موفقیت اجرای این طرح، ابتدا در پنج استان شمالی و سپس در سطح کشور پیاده خواهد شد.
وی بیان داشت: آموزش و یادگیری این طرح زمانبر و نیاز اساسی به صبر و حوصله است که باید از سوی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاهای بخش دشتسر ایجاد شود.