خبرگزاری کار ایران

در نهمین روز از دهه فجر صورت گرفت؛

رونمایی از طرح ملی اشتغال روستایی در روستای خرماکلا قائمشهر

رونمایی از طرح ملی اشتغال روستایی  در روستای خرماکلا قائمشهر
کد خبر : ۱۰۳۶۳۴۵

در نهمین روز از دهه مبارک فجر، رونمایی از طرح ملی اشتغال روستایی و گلخانه های کوچک مقیاس لیموترش روستای خرماکلا شهرستان قائمشهر به صورت ویدئو کنفرانس با حضور ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار  ایلنا، در نهمین روز از دهه مبارک فجر، رونمایی از طرح ملی اشتغال روستایی و عشایری و گلخانه های کوچک مقیاس لیموترش روستای خرماکلا شهرستان قائمشهر به صورت ویدئو کنفرانس با حضور ریاست جمهوری، شریعتمداری، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی، استاندار مازندران، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مازندران و دیگر مسئولین کشوری و استانی برگزار شد.

حسن روحانی رونمایی از 141 طرح در سراسر کشور را تحول خوبی در روستاهای کشور دانست و گفت : آب، برق، گاز، راه ها، بهداشت، ارتباطات اینترنتی و بوم گردی در روستاها به خوبی توسعه یافته است.

رئیس جمهور احساس کمبود اشتغال روستایی در دولت یازدهم عنوان کرد و افزود : در دوره دوازدهم سی و دو هزار روستا گازرسانی شدند.

روحانی از اختصاص یک و نیم میلیارد دلار پول در اواخر دوره یازدهم برای طرح اشتغال زایی روستایی خبر داد و گفت : این طرح سه ساله شده است و خوشبختانه بیست هزار میلیارد تومان وام در اختیار روستائیان قرار گرفته است.

رئیس جمهور بیان کرد : 262هزار شغل را در سایه این طرح در روستاهای سراسر کشور ایجاد شده است.

مجید حسین زادگان، استاندار مازندران، روستای خرماکلا را جز روستاهای نمونه دانست و گفت : به صورت پایلوت و نمادین روستای خرماکلا از نظر نوع فعالیت درگلخانه کوچک مقیاس در استان مازندران قرار گرفته است.

وی اشتغال روستایی ایجاد شده را هشت هزار نفر عنوان کرد و افزود : فلسفه این طرح سکونت دائمی در روستا و مهاجرت معکوس به روستا است.

حسین زادگان تامین رفاه زندگی برای مردم روستا و اشتغالزایی را سبب ماندگاری آنان در روستاها دانست و ابراز کرد : مازندران باتوجه به زمین مناسب در حوزه بخش کشاورزی و توسعه فضای گلخانه ای، زراعت، حوزه دامداری و دامپروری و صنایع تبدیلی دارای شرایطی خوبی است و اتفاقات خوبی در این حوزه ها رقم خورده است.

استاندار مازندران از ایجاد ظرفیت مناسبی از طریق دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه و ایجاد شبکه حمل و نقل بندر امیرآباد برای صادرات محصولات کشاورزی و روابط تجار و اتاق بازرگانی خبر داد و بیان داشت : زنجیره کاملی از تولید مرکبات، حمل و نقل حجیم و ارزان و روابط نزدیکتر با استان ها و کشورهای مصرف کننده که تمایل به همکاری دارند، ایجاد نموده ایم.

وی فواید این طرح را ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای کشاورزان در فروش محصولات عنوان کرد و گفت : به تناسب ظرفیت هر روستا در قالب های مختلف فعالیت هایی را صورت پایلوت انجام خواهد شد.

او گفت : این طرح باعث اشتغال و رونق اقتصادی بهتر روستاها شده و استقبال خوبی نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز