مواد خوراکی برنج و رانی فراوانترین کالاهای قاچاق شده به لرستان
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: بیشترین فراوانی کالاهای قاچاق کشف شده در حوزه مواد خوردنی و آشامیدنی از جمله برنج و رانی و همچنین در منسوجات مانند پتو و پوشاک بوده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا در خرم آباد، بهرام براری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران استان لرستان افزود: در این راستا بالغ بر ۵۸ میلیارد ریال جریمه و ضبط کالا به دست دولت حکم صدر شده است و بیشترین جریمه قاچاق کالا مربوط به برنج بوده است.
وی با اشاره به بررسی و صدور حکم 92 درصد پرونده های وارد شده به این سازمان تصریح کرد: از ابتدای فروردین تا 24 شهریورماه سالجاری 491 پرونده قاچاق کالا به اداره کل تعزیرات حکومتی استان وارد شده است و از این تعداد پرونده 452 پرونده بررسی و صدور حکم شده اند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان لرستان افزود: بیشترین میزان جریمه در مورد قاچاق برنج بوده است.
نظارت ویژه بر مراکز خرید متناسب با شروع مدارس
بهرام براری در پاسخ به خبرنگار ایلنا در خصوص نظارت بر مراکز خرید و نمایشگاههای دایر شده همزمان با فصل بازگشایی مدارس افزود: طرح بازگشایی مدارس به طور ویژه در دستور کار است و بازرسی و نظارت در عرضه کالاهای لوازم التحریر، کیف، کفش و پوشاک مدارس در سطح بازار انجام میشود.
وی تصریح کرد: نظارت بر کار نمایشگاهها نیز بازرسیهایی از طریق شعب سیار انجام میشود.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان لرستان با اشاره به برخورد جدی با متخلفین و خورده فروشان کالاهای قاچاق اظهار داشت: سیاسی کلی سازمان علاوه بر برخورد قاطع و مستمر با خورده فروشان اجرای طرح ویژه ای است که در آن با شناسایی عاملین و واردکنندگان کلان برخورد جدی از طریق مراجع قانونی خواهد شد.
به گفته وی خشکاندن ریشه و سرچشمه قاچاق کالا و ارز در دستور کار سازمان تعزیرات حکومتی قرار دارد.
افزایش ۱۰۰ درصدی پروندههای قاچاق کالا در تعزیرات حکومتی لرستان
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان لرستان از افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی پروندههای قاچاق کالا در این اداره کل خبر داد.
بهرام براری با بیان اینکه امسال در مقایسه با سال گذشته صدور پروندهها از رشد 100 درصدی مواجه بوده است، عنوان کرد: در سال گذشته 200 پرونده وارده صادر شد که طی ششماهه امسال به بیش از 491 پرونده افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: پرونده های وارد شده به تعزیرات حکومتی استان در کوتاهترین زمان ممکن بررسی و صدور حکم می شوند.
وی تاکید کرد: به صورت میانگین در کمتر از یک ماه پرونده های قاچاق کالا در شعب تعزیرات حکومتی لرستان بررسی و صدور حکم می شوند.
گزارش از سجاد آریان پور