خدمات بی نظیری در شورای شهر چهارم انجام شده است
نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم آباد گفت: دانش مدیریت شهری این دوره شورای اسلامی شهر خرم آباد با هیچ دورهای از شورا و شهرداری قابل قیاس نیست و خدمات بینظیری در شورای شهر چهارم انجام شده است.
سیف الدین آشتیانی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در خرمآباد با بیان اینکه با مدیریت، تلاش، پشتکار، جدیت و دانش مدیریت شهری این دوره شورای اسلامی شهر خرم آباد با هیچ دورهای از شورا و شهرداری قبل قابل قیاس نیست، افزود: بودجه شهرداری در سال 92 بالغ بر 86 میلیارد تومان (شروع فعالیت دوره چهارم) بود که در سال 95 با گذشت سه سال از عمر شورای چهارم این مبلغ به 170 میلیارد تومان افزایش و ارتقا پیدا کرد و دو برابر شد.
وی اظهار کرد: میزان فضای سبز شهر خرم آباد در تمام ادوار گذشته تقریبا از هشتاد سال گذشته تا شروع دوره چهارم شورا 107 هکتار بوده که در این دوره با ایجاد 118 هکتار دیگر این افزایش یک رکورد در کل کشور محسوب میشود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم آباد با بیان اینکه مجموعه کوچک پارک کیو تنها با 14 هکتار دیگر جوابگو و گنجایش نیاز شهر 500 هزار نفری خرم آباد را ندارد، اظهار کرد: در بحث ایجاد فضای سبز و پارک در سطح شهر خرم آباد مجموعه تفریحی گردشگری 44 هکتاری آبشار طلایی، مجموعه 37 هکتاری پل شاهپوری، مجموعه 17 هکتاری پارک کاسیت در ورودی شهر و...احداث یا در دست احداث است.
وی با اشاره به اینکه زمینی به وسعت 16 هزار متر مربع که سالهای سال در بهترین جای شهر یعنی میدان 22 بهمن به حال خود رها شده بود و طی قرارداد ننگینی شهرداری از آن خلع ید شده بود، تصریح کرد: زمین یاد شده توسط همین شورا از شرکت قبلی با دعاوی حقوقی پس گرفته شد و با همکاری استاندار طی قراردادی با یکی از شرکتهای معتبر وابسته به بنیاد شهید به صورت مشارکتی واگذار شد که بدون فوت وقت در آن فعالیت ساخت و ساز شروع شد.
آشتیانی در خصوص مجموعه برج های دوقلوی شهر خرم آباد افزود: این مجموعه به عنوان یکی از ده سازه بزرگ کشور در مقیاس 17 هزار و 300 متر مربع در دو شکل مسکونی (دو برج سی وسه طبقه) و بیش از 360 واحد تجاری در سه طبقه و گنجایش 1234 واحد پارکینگ، زمین چمن مصنوعی، زمین بسکتبال و تنیس، شهربازی، رستوران و فودکورت با هزینه ساخت بالغ بر 300 میلیارد تومان در آینده به یکی از جلوه های زیبا و برند گردشگری و رونق اقتصادی شهری تبدیل خواهد شد .
آشتیانی اظهار کرد: ساخت کارخانه کمپوست شهرداری که بیش از ده سال طراحی به علت عدم مدیریت و کمبود اعتبارات به حال خود رها شده بود توسط شورای شهر فعلی ساخته و راهاندازی شد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر این کارخانه برای 30 نفر بطور مستقیم و 60 نفر غیر مستقیم شغل ایجاد کرده و یکی از شاخصهای توسعه درآمد پایدار در شهرداری محسوب میشود.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم آباد با بیان اینکه داشتن ترمینال برون استانی یکی از آرزوهای دیرینه شهروندان عزیز بود، افزود: دراین دوره به این نیاز و درخواست منطقی مردم پاسخ داده شد و درهمان ابتدای شروع فعالیت شورا مراحل طراحی و ساخت آن آغاز شد و ان شاالله تا پایان امسال شاهد افتتاح آن خواهیم بود.
آشتیانی با بیان اینکه از زمان گذشته تا شروع دوره شورای چهارم هر چه واحدهای تجاری ، پاساژ و...در شهر ساخته شده بود فاقد پارکینگ بودند و این یک خیانت بزرگ و آشکار درحق شهر و شهروندان بود، افزود: امروزه مردم مجبورند وسایل نقلیه خود را در کوچهها و....پارک کنند اما یکی از افتخارات این شورا این بوده که تا به حال به شهرداری اجازه فروش پارکینگ به مجتمعهای تجاری و مسکونی نداده و در صورت تخطی شهرداری و صاحبان املاک از این امر، سریعا تذکر و از ادامه ساخت آنها جلوگیری شده یا در کمیسیون ماده صد حکم به پلمپ تا تهیه پارکینگ صادر شده است.
وی با بیان اینکه ورودی شهر از طرف بروجرد با معضلات فراوان نمای شهر را به بیغوله ای تبدیل کرده بود، تاکید کرد: اما امروز مجموعه 17 هکتاری کاسیت چشم اندار زیبایی از آن به جا گذاشته به طوریکه محلی برای تصویر سازی و عکس گرفتن همشهریان و مهمانان شده است.
وی به ایجاد مجموعه رفاهی آیت الله کمالوند در ورودی شهرخرم آباد اشاره کرد و اظهار کرد: این مجموعه ای زیبا دارای مسجد، سرویسهای بهداشتی و حمام، فضای سبز همراه با آلاچیقهای استراحتگاهی که در فاز دوم بازارچههای صنایع دستی و....به آن اضافه خواهد شد.
آشتیانی تصریح کرد: نور پردازی خیابان شهدا با هزینهای بالغ بر یک میلیارد تومان فقط و فقط برای رضایت و لذت بردن همشهریان عزیز و زیبایی شهر طراحی و اجرا شد.
نایب رئیس شورای شهر خرم آباد اظهار کرد: طراحی و ساخت مجموعه سازه پارک سوار منطقه اسد آبادی، ایجاد خط ترافیک، ویژه تاکسی و اتوبوس، تکمیل باغ پرندگان، بهسازی دریاچه کیو، احداث آبشار مصنوعی در شمال غربی تپه کیو با استفاده از صخرههای طبیعی به طول 150 متر و ارتفاع 48 مترو برکه پایین آن به طول 200 متر با تامین آب مورد نیاز از چاههای آبرفتی کنار رودخانه، احداث بوستان فرهنگ بر روی تپه باستانی ماسور با مساحت هشت هکتار، احداث ساختمان شورا، نصب پله برقی پل عابر میدان امام حسین علیه السلام، احداث بوستان دو نیم هکتاری طبیعت در کوی بسیج خیابان شصت متری، احداث آبنمای میدان ناصر خسرو، قرار گرفتن در میان هفت شهر برتر گردشگری در کشور، احداث پلهای شهید صارمی، شهدای جهادگران، پل 9 دی نیز از جمله اقدامات انجام شده شورای اسلامی شهر در این دوره است.
وی تصریح کرد: همچنین احداث بوستانهای محلهای افلاک، پردیسان، زاگرس، شهید نظر زاده، گلش، بلوارحج، آفتاب، مخملکوه، خانواده، کودک، شهدای گمنام در مقیاس 23 هزار و 900 متر مربع، طراحی و شروع ساخت اولین پارک منطقه کوی فلسطین، ساخت باغ مفرغ ( بارزترین برند هویتی لرستان ) با نصب هفت تندیس و سه تندیس در دست ساخت دیگر، بازسازی کامل میدان امام خمینی ره شامل پیاده رو سازی، سنگفرش، جدول گذاری، احداث آبنما، نور پردازی و مبلمان زیبا، و دهها مورد دیگر.....تنها برخی از عملکرد شورای اسلامی شهر خرم آباد در این دوره است که امید است با استعانت از خداوند متعال در سال آخر فعالیت شورا این خدمات بیشتر و امکان آسودگی و رفاه همشهریان عزیز بیش از بیش فراهم شود.
به گزارش ایلنا، 20 شهریور ماه سالجاری در پایان دویست و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر، "محمد حسینپور" با کسب 12 رأی موافق به عنوان رئیس جدید شورا انتخاب شد.
همچنین "سیفالدین آشتیانی" نایبرئیس شورا، "رضا بیرانوند" منشی اول، "فرشاد سیفی" منشی دوم، "سبزخدا صفربیرانوند" خزانهدار و "علی جهانآرا" نیز به عنوان سخنگوی شورا انتخاب شدند.
پیش از این "حسن آذری" رئیس و "فرشاد سیفی" نایبرئیس شورا در سال سوم بودند.
گزارش از سجاد آریان پور