آمادگی جذب سرمایهگذاری خارجی را داریم
استاندار لرستان در دیدار با سفیر سوئیس گفت: آمادگی جذب سرمایهگذاری خارجی را داریم.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، هوشنگ بازوند در دیدار با سفیر سوئیس که در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: لرستان به دلیل دارا بودن نعمتهای خدادادی فراوان، از استانهای ثروتمند ایران به شمار میآید.
وی از لرستان به عنوان استانی پُر آب یاد کرد و ادامه داد: آب، یکی از سرمایههای این استان است؛ به طوریکه دارای 30 رودخانه دائمی با شبکه ژئوگرافی 2500 کیلومتر و100 رودخانه فصلی به طول تقریبی 6 هزار کیلومتر است؛ به نوعی میتوان گفت این مهم برای سرمایهگذاری و توسعه، یک مزیت به شمار میآید.
استاندار لرستان در ادامه خاطرنشان کرد: لرستان دارای یک زیستگاه 40 هزار ساله است، به همین دلیل بیش از 2500 اثر تاریخی ثبت ملی شده دارد که از نظر ما اینها جزیی از ثروت عظیم این استان است.
بازوند با بیان اینکه لرستان پایتخت ژئوتوریسم کشور است، تصریح کرد: این لقب به واسطه دارا بودن ژئوپارک، پلهای تاریخی فراوان و وضعیت گردشگری مناسب به استان داده شده است.
وی با اعلام اینکه 22درصد سنگ نمای ساختمان کشور در لرستان تهیه میشود، اظهار داشت: این استان دارای دو خط ریلی است که از دیگر مزایای لرستان به حساب می آید.
استاندار لرستان، توافق هستهای و برجام را موجب افزایش میل سرمایهگذاری خارجی در ایران و استان دانست و خطاب به سفیر سوئیس گفت: ما آمادگی جذب سرمایهگذارانی که شما معرفی میکنید را داریم؛ به طوریکه حفاظت از سرمایهی آنها را تأمین میکنیم و میتوانیم این قول را بدهیم که کمریسکترین سرمایهگذاری را میتوانند در لرستان و خرمآباد انجام دهند.
بازوند، در ادامه یادآور شد: در حوزه گردشگری، لرستان جزو 7 منطقه برتر گردشگری کشور است و در این حوزه شرایط خوبی برای همکاری دوجانبه با کشور سوئیس را داریم.
وی اضافه کرد: یکی از شاخصهای خوب استان لرستان مهماننوازی مردم است که این مهم در جذب گردشگر داخلی و خارجی بیتأثیر نبوده است.
وی خطاب به سفیر سوئیس و هیأت همراه گفت: چنانچه سرمایهگذارانی به شما مراجعه میکنند، حاضریم در دفتر شما در تهران قرارداد کاری و تفاهمنامه با آنها منعقد کنیم که در زمینه جزییات این همکاریها اتاق خرم آباد پای کار خواهد بود.
سفیر سوئیس هم در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به خرمآباد اظهار داشت: پتانسیل لرستان در زمینه صنعت گردشگری فراوان است.
"جولیو هاس" با بیان اینکه بعد از توافق هستهای، ارتباطات نقش مهمی خواهد داشت، تصریح کرد: به همین منظور کشور سوئیس فرصتهای سرمایهگذاری کشورهای مختلف را بررسی و شناسایی کرده است.
وی، پیشرفتهای ایران را در زمینههای گوناگون مثبت ارزیابی کرد و افزود: کشور سوئیس متعهد به کمک به ایران است. سوئیس در ایران بحث سیاسی ندارد. معتقدیم ایران پتانسیل سرمایهگذاری دارد و به مبادلات این دو کشور خوشبین هستم.
سفیر سوئیس یادآور شد: امیدوارم ارتباطات کشورم با لرستان برای هر دو طرف سودآور باشد و برای عملیاتی شدن این مهم سخت کار خواهم کرد تا به این هدف برسم.
"هاس" در ادامه استاندار لرستان و رئیس اتاق بازرگانی خرمآباد را برای انعقاد قرارداد و تفاهمنامه همکاری به سفارت سوئیس در تهران دعوت کرد.
دبیرکل اتاق بازرگانی ایران ـ سوئیس هم در این دیدار گفت: این دو کشور ارتباطات خوبی با هم دارند و به منظور برقراری ارتباط بین سرمایهگذاران دو طرف، هیأتهای سوئیسی را به تهران دعوت خواهیم کرد.
"معینپور" با اشاره به فعالیت دو و نیم ساله اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوئیس افزود: این اتاق با حمایتهای سفارت فعالیت میکند و دارای 175 عضو است.
ترویج و تسهیل روابط تجاری بهتر بین ایران و سوئیس، ارائه اطلاعات ضروری در مورد کسب و کار در این بازارها، گردهمایی مدیران و تصمیمگیرندگان جهت تسهیل، بهبود ارتباطات و ارائه شبکه ارتباطی بین دو کشور، تبلیغ هر دو کشور به عنوان مکان برتر برای توسعه کسب و کار و... از جمله اهداف تشکیل اتاق بازرگانی ایران ـ سوئیس در تهران است که معینپور به آن اشاره کرد.