کاهش آسیبهای حوزه زنان سبب بهبود و ارتقاء وضعیت جامعه میشود
مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور گفت: کاهش آسیبهای حوزه زنان سبب بهبود و ارتقاء وضعیت جامعه میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا در خرم آباد، فهیمه فرهمندپور روز دوشنبه در جلسه شورای اداری لرستان، که در استانداری لرستان برگزار شد،افزود: نگاه ما در سفر و مأموریتهای استانی، شناسایی آسیبهای متوجه زنان و تلاش در جهت همافزایی دستگاههای مختلف برای حل این آسیبها است.
مدیر کل امور بانوان و خانواده وزارت کشور با اشاره به اینکه حدود 9 تا 11 معتادان کشور را زنان تشکیل میدهند،اظهار داشت:متأسفانه آمار زنان سرپرست خانوار هم در سالهای اخیر رشد چند برابری داشته که به نظر میرسد باید فکر اساسی در این حوزه اتفاق بیفتد.
وی با بیان اینکه مادر قربانی ، موجب عرضه خانواده قربانی به جامعه می شود،عنوان کرد: راهکار اصلی ایجاد عدالت و فرصت های برابر برای زنان جامعه تخصیص اعتبارات ویژه نیست.
مدیر کل امور بانوان وخانواده وزارت کشور خاطر نشان کرد: باید در نظام برنامه ریزی و بودجه، دسترسی عادلانه آحاد مختلف جامعه مدنظر قرارگیرد و عدالت نسبت به زنان در عمل رعایت شود.
فرهمند پور آسیبهای اجتماعی، اعتیاد، افزایش اعتیاد زنان، زنانه شدن فقر، معظل زنان آسیبدیده و افزایش زنان سرپرست خانوار را ازجمله مشکلات حوزه زنان برشمرد و اضافه کرد: حل این مشکلات نیازمند یک عزم جدی است که امیدواریم بهویژه در برنامه ششم این امر اتفاق بیفتد.
وی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه محتوای خوبی برای برنامه زنان آمده است که امیدواریم مجلس شورای اسلامی برای تصویب آن همراهی کند تا شاهد یک توجه جدی به این حوزه باشیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور بیان کرد: اگر یک همافزایی و همگرایی بین دستگاهی و یک عزم جدی در مدیران ارشد ایجاد کنیم و در برش استانی مسائل زنان جدی تلقی شود امنیت جامعه افزایش مییابد چرا که کاهش آسیبهای حوزه زنان سبب بهبود و ارتقاء وضعیت جامعه میشود.
وی یاد آور شد: باید برای ایجاد تغییر در وضعیت زنان، نگاه مردان تغییر کند و این در حالیست که در سالهای پس از انقلاب کمتر از 16 درصد آموزشهای خانواده و سبک مهارتهای زندگی برای مردان بوده است.
فرهمندپور با تاکید بر تکریم زن از دیدگاه مردان و جامعه اظهار کرد: مردان باید زنان را بزرگ ببینند و عدالت را حق زنان بدانند.
وی همچنین با تقدیر از استاندار لرستان در انتصاب زنان افزود: این مهم باید درسطح فراگیرو گستردهای انجام شود چرا که با انتصاب زنان در چند پست مدیریتی، مشکلات لایه متراکم عموم زنان جامعه حل نمیشود.
فرهمند پوریکی از ویژگی های امام خمینی (ره) را باور به عظمت و توانمندیهای زنان برشمرد و اظهار کرد: امام از اولین افرادی بودند که دریافتند عظمت زنان تا چه اندازه عظیم است.