تعیین تکلیف اموال گروه آریا در لرستان تا پایان امسال
استاندار لرستان گفت: اموال گروه آریا در لرستان تا پایان امسال تعیین تکلیف میشوند.
به گزارش خبرنگار ایلنا در خرم آباد، هوشنگ بازوند شامگاه شنبه در جلسه ستاد تسهیل استان لرستان درباره تعیین تکلیف اموال گروه آریا در لرستان افزود: با توجه به سفر آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه دستورهای خوبی در مورد تعیین تکلیف اموال گروه آریا صادر شد.
استاندار لرستان با اشاره به درخواست شرکت معدنکاران برای واگذاری مجدد دو معدن قیر «مرگسر» و «امامزاده داوود» به این شرکت، تصریح کرد: با توجه به اینکه این شرکت به لحاظ قانونی خلع ید شده است باید این معادن آزاد شده و هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند.
وی اظهار کرد: این دو معدن قیر نباید بابت طلب دولت از امیر منصور آریا قیمتگذاری شوند زیرا گروه آریا به لحاظ فیزیکی کاری روی این دو معدن انجام نداده که بخواهد ارزش افزوده برای آنها ایجاد کند و تنها آنها را ثبت کرده است.
بازوند با بیان اینکه دادگاه اطلاعات کافی درباره معادن قیر «مرگ سر» و «امامزاده داوود» ندارد، عنوان کرد: چون پولی بابت این معادن هزینه نشده است نمیتوان به صورت رد مال از آنها استفاده کنند لذا این معادن قیر باید آزاد شده و مزایده آن برگزار شود.
استاندار لرستان یکی دیگر از پروژههای گروه آریا را طرح سیلیکون متال بروجرد خواند و یادآور شد: ۷۰ درصد اموال این طرح مربوط به گروه آریا بوده و ۳۰ درصد مابقی متعلق به یک شریک اصفهانی است که قرار است به زودی مزایده ۷۰ درصد متعلق به گروه آریا برگزار شده و پولی که از مزایده به دست آمد بابت رد مال به بانک ملی داده شود.
وی با اشاره به اینکه ۸۴ درصد سهام ماشین سازی لرستان متعلق به اموال گروه آریا است،گفت: درمورد این پروژه بین دادگاه و سازمان خصوصیسازی اختلاف نظراتی وجود دارد به طوریکه سازمان خصوصی سازی مدعی است این پروژه مشکلی نداشته ولی دادگاه آن را مشکلدار میداند.
بازوند با اشاره به دیگر پروژههای گروه آریا در استان،اظهار کرد: گروه آریا پنج پروژه در لرستان داشته است که یکی از آنها صنایع غذایی گهر بوده که ۸۳ درصد از سهام آن متعلق به امیر منصور آریا بود و بابت رد مال باید به بانک ملی پرداخته میشد که کارشناسیهای لازم در این خصوص صورت گرفت و این پروژه تعییین تکلیف شد.
وی یادآور شد: قرار بود مسئولان بانک ملی امروز برای تحویل گرفتن این پروژه مراجعه کرده و این پروژه را پیش ببرند که امروز کسی از بانک ملی برای این منظور مراجعه نکرد.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۱۷ درصد از سهام صنایع غذایی گهر متعلق به شرکای گروه آریاست،اضافه کرد: دادگاه هنوز روی این درصد باقیمانده حرفی ندارد و این افراد هنوز شریک پروژه هستند.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه قرار شد ۸۴ درصد پروژه ماشینسازی لرستان نیز به مزایده گذاشته شود ادامه داد: یک واحد سنگبری نیز که از اموال گروه آریا بوده در شهرستان ازنا مشغول به فعالیت بوده و در حال حاضر مشکلی ندارد.