مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت:
۲۱۴تعاونی در حوزههای کشاورزی، صنعت در لرستان تشکیل شده است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در این مدت ۲۱۴ تعاونی در حوزههای کشاورزی، صنعت، خدمات، مسکن، عمران و… با ۲۰۱۱ عضو با سرمایهگذاری ۵۷ میلیارد ریال در شهرستانهای استان لرستان تشکیل شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در این مدت ۲۱۴ تعاونی در حوزههای کشاورزی، صنعت، خدمات، مسکن، عمران و… با ۲۰۱۱ عضو با سرمایهگذاری ۵۷ میلیارد ریال در شهرستانهای استان لرستان تشکیل شده است.
به گزارش خبرنگارایلنا از بروجرد، علی آشتاب شب گذشته در نشست تعاونگران استان لرستان با معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: در استان لرستان ۵۲۳۷ تعاونی وجود دارد که از این تعداد ۴۵۳۱ واحد تعاونی فعال است و ۴۲۵۹۳ نفر در این بخش اقتصادی و ۶۸ تعاونی مسکن مهر با ۱۱۰۵۶ عضو فعالیت میکنند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون با فعالیت تعاونیها ۶۱۲۸ واحد تحویل صاحبان آنها شده است، ادامه داد: همچنین یکهزار و ۳۱۴ واحد دیگر آماده تحویل است و ۳۶۱۴ واحد نیز در دست ساخت است.
این مسئول سرمایهگذاری صورت گرفته در حوزه مسکن مهر را ۳۹۲ میلیارد تومان برشمرد و تاکید کرد: از این میزان ۱۶۲ میلیارد تومان سهم آورده اعضاء بوده و ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات ارائه شده است.
آشتاب با اشاره به اینکه در راستای مشارکت واحدهای تولیدی در نمایشگاهها و فروشگاهها، ۱۱ نمایشگاه فصلی در استان لرستان برگزار شده است، عنوان کرد: در حوزه آموزش ارائه آموزشهای عمومی به تعاونگران معادل ۱۳۲۳۸ نفر ساعت و آموزشهای تخصصی به تعاونگران معادل ۴۹۹۴ نفر ساعت در ۱۰ ماهه امسال انجام شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان اضافه کرد: در حوزه نظارت بر شرکتهای تعاونیهای توزیعی در ۱۰ ماهه امسال ۱۴۶ درصد در مقایسه عملکرد با مدت مشابه سال گذشته رشد داشته و از ۳۰۰ مورد در سال گذشته، امسال به ۴۳۸ مورد افزایش یافته است.
آشتاب با اشاره به اینکه در بخش صندوق توسعه ملی ۲۶۰ طرح واجد شرایط شناسایی و به بانکهای عامل معرفی شدهاند، تصریح کرد: از محل تفاهمنامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانکها ۱۹۶ طرح برای تامین سرمایه در گردش معرفی شده است.
وی ادامه داد: در عملکرد کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان تاکنون ۶۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون به ۹۸ طرح پرداخت شده است که در مقایسه با برخی استانهای دیگر، قابل قبول است.
این مسئول بیان کرد: ترویج فرهنگ کار گروهی از مهمترین رسالتهایی است که استان لرستان به سهم خود این مهم را در سطح استان دنبال میکند، چرا که اعتقاد داریم، مشکلات اقتصادی باید با مشارکت بخش خصوص انجام شود.
علی آشتاب با تاکید بر اینکه ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه راهگشای بسیاری از مشکلات در حوزههای اقتصادی به خصوص رفع مشکل بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی است، تاکید کرد: با این رویکرد و با هماهنگی ایجاد شده، بین دانشگاههای استان لرستان، در همه واحدهای دانشگاهی دفاتر کارآفرینی ایجاد شده است، تا نسبت به توانمندسازی دانشجویان اقدام شود.
وی عنوان کرد: در راستای حمایت از تعاونیها از دو محل اعتباری صندوق توسعه ملی و اعتبارات تخصیص یافته در سفر هیئت دولت به استان لرستان برای تامین سرمایه در گردش بنگاههای اقتصادی اقداماتی صورت گرفته است.