نخستین همایش متخصصان، نخبگان و خیرین ورزش لرستان برگزار شد
برای نخستین بار در ورزش استان، همایش متخصصان، نخبگان و خیرین ورزش لرستان در خرمآباد برگزار شد.
برای نخستین بار در ورزش استان، همایش متخصصان، نخبگان و خیرین ورزش لرستان در خرمآباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، این همایش با حضور ۳۶۰ نفر از متخصصان، نخبگان و خیرین ورزش لرستان در سالن اجتماعات دانشگاه لرستان برگزار شد.
مدیر کل ورزش و جوانان لرستان در این مراسم گفت: هیاتهای ورزشی نقش پررنگی در توسعه ورزش دارند و با تمام توان از ظرفیت آنها در ورزش لرستان استفاده میکنیم.
علییاور عزیزپورفرد در نخستین هماندیشی متخصصان، نخبگان و خیران ورزش لرستان اظهار کرد: اهالی ورزش باید خودشان را با دانش روز انطباق دهند و از علم روز استفاده کنند.
وی عنوان کرد: وزیر ورزش و جوانان نیز برای علمی کردن ورزش از نخبگان و متخصصین علمی در بدنه مدیریتی ورزش کشور استفاده میکند که این کار او مورد حمایت همه دلسوزان ورزش قرار گرفته است.
مدیر کل ورزش و جوانان لرستان افزود: هماکنون بهدنبال فضایی در ورزش لرستان هستیم که بتوانیم رضایت ورزشکاران و مسوولان را در پی داشته باشد که منجر به رشد ورزش در استان باشد.
عزیرپورفرد تصریح کرد: در گذشته کمترین توجه به بحثاستعدادیابی شده است و از توان ورزش لرستان به خوبی استفاده نشده است.
وی گفت: طی ۴ ماه گذشته تعداد کسب مدال ورزشکاران لرستانی در میادین ملی و کشوری ۲۰ درصد رشد داشته است، ضمن این که انسجامی به وجود آمده است تا کارها با تلاش بیشتری پیگیری و اجرایی شوند.
مدیر کل ورزش و جوانان لرستان با اشاره به این که ۶۰ درصد کفپوش سالنهای موجود در لرستان کیفیت مناسبی برای ورزش کردن ندارند، اظهار کرد: بخشی از این موضوع به استاندارد نبودن کف پوشها بر میگردد و بخشی نیز به خاطر عدم نگهداری اصولی از آن به وجود آمده است.
عزیزپورفرد عنوان کرد: قصد داریم از هیاتهایی که ورزشکاران خاص در آنها فعالیت میکنند بیشتر توجه کنیم، چرا که اعتقاد داریم آنها نیز باید فعالتر شوند و همه با هم در جهت رشد ورزش لرستان کمک کنند.
مدیر گروه تربیتبدنی دانشگاه لرستان گفت: یکی از عومل منفی در ورزش لرستان کم توجهی به ورزش مدارس و دانشگاهها است.
دکتر رحیم میرنصوری در همایش متخصصان، نخبگان و خیران ورزشی لرستان، اظهار کرد: با توجه به این که نیروهای جوان و پویا در مدارس و دانشگاهها به سر میبرند باید بستری به وجود بیاید که توجه بیشتری به ورزش مدارس و دانشگاهها صورت بگیرد.
وی عنوان کرد: عقل سالم در بدن سالم است و همه ضرورت ورزش را میدانیم، اما اغلب افرادی که خود متولی ورزش هستند، خودشان ورزش نمیکنند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: باید بیشتر از هر چیزی به ورزش همگانی توجه کرد، چرا که ورزش همگانی دایره فعالیت وسیعی دارد و همه طیفهای جامعه میتوانند از آن استفاده کنند.
میرنصوری عنوان کرد: ورزشهای همگانی برای سپری کردن اوقات فراغت و هم ابعاد روحی روانی ان نیز برای افراد موثر است.
وی خواستار توجه بیشتر به ایجاد زیر ساختهای ورزش همگانی در شهرها شد و گفت: باید محیطی فراهم شود که افراد با سلایق متفاوت بتوانند به ورزش دلخواه خود بپردازند.
مدیر گروه تربیتبدنی دانشگاه لرستان عنوان کرد: احیای ورزشهای بومیمحلی، میتواند کمک شایانی به همگانی کردن ورزش کند، ضمن این که هزینههای کمتری را در پی دارد.
میرنصوری تصریح کرد: باید همه بسیج شویم تا بتوانیم در بحثهمگانی کردن ورزش گام برداریم و به توسعه آن کمک کنیم تا شاهد جامعه پویا و سالم باشیم.
در این همایش ۷ کار گروه با حضور مدعوین نیز تشکیل و در ارتباط با معایب و محاسن ورزش استان به بحثو تبادل نظر پرداخته و راهکارهای خود را در این زمینه ارائه کردند.