مدیر بانک کشاورزی لرستان:
وظیفهی بانک کشاورزی لرستان، حمایت از کشاورزی است
موضع ما این است که اجازه ندهیم کشاورزانی که تا پیش از تولید، بیکار بودهاند پس از تولید تبدیل به بیکارِ بدهکار شوند.
گودینی با تأکید بر اینکه وظیفهی بانک کشاورزی حمایت از کشاورزی است، تصریح کرد: موضع ما این است که اجازه ندهیم کشاورزانی که تا پیش از تولید، بیکار بودهاند پس از تولید تبدیل به بیکارِ بدهکار شوند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، مدیر بانک کشاورزی لرستان، در جلسه بررسی مشکلات چغندرکاران استان در کمیسیون کشاورزی اتاق خرمآباد با تأکید بر تجمیع سپردههای کشاورزان در این بانک اظهار داشت: انتظار میرود کشاورزان و تولیدکنندگان با تجمیع سپردهها و حسابهایشان نزد این بانک، ما را در مسیر اعطای تسهیلات یاری دهند.
حجتاله گودینی گفت: در راستای سیاستهای دولت تدبیر و امید، بانک کشاورزی در نظر دارد از صفر تا ۱۰۰ زنجیرههای تولید را تکمیل کنند.
وی افزود: واقعیت این است که با برطرف کردن مشکلات پروسهی تولید چغندرقند، به مشکلات مربوط به بازاریابی و فروش محصول مواجه میشویم که اگر مشکلات این حوزه را برطرف کنیم، تازه میتوانیم با یک چرخهی بدون مشکل روبرو شویم که میتواند به خوبی به کارش ادامه دهد و اگر مشکلات این بخش پا بر جا باشد، به یقین سایر زحماتی که در سایر بخشها به انجام رسیده هم به هدر میرود.
گودینی با تأکید بر اینکه وظیفهی بانک کشاورزی حمایت از کشاورزی است، تصریح کرد: موضع ما این است که اجازه ندهیم کشاورزانی که تا پیش از تولید، بیکار بودهاند پس از تولید تبدیل به بیکارِ بدهکار شوند.
«تسهیلات به موقع» اصطلاحی بود که مدیر بانک کشاورزی لرستان از ضرورت آن دم زد و گفت: اگر تسهیلات پرداختی به موقع و در زمان خودش در اختیار کشاورز و تولیدکننده قرار گیرد، مفید است؛ در غیر این صورت تبدیل به تورم و مشکل میشود.
چطور برای کارخانه قند اصفهان بهصرفه است، برای لرستان نه؟!
در ادامهی جلسه نماینده کشاورزان چغندرکار نیز به بیان مشکلات این قشر پرداخت و گفت: وقتی کارخانه قند لرستان فعالیت میکند و امکانات استان را هم به کار میگیرد، نباید شرایط به گونهای باشد که کشاورزان چغندرکار لرستانی برای ارائهی محصولاتشان با کارخانجات اصفهان قرارداد ببندند.
رحیم شوشتری با بیان اینکه متاسفانه هر زمان کارخانه با دولت دچار مشکل میشود، هزینههایش را باید کشاورز پرداخت کند، اظهار داشت: جالب اینجاست که کارخانه قند لرستان در پاسخ به درخواست کشاورزان مربوط به پرداخت بخشی از هزینهی حمل محصول به کارخانه از عبارت " به صرفهنبودن " استفاده میکند؛ پس چگونه است که کارخانجات خارج از استان هزینههای حمل بیشتری برای محصولات تولید شده در لرستان میپردازند و برایشان هم به صرفه است؟!
وی با تأکید بر اینکه کارخانه بازوی توانمند کشاورز است، تصریح کرد: ضروری است در سطوح بالا، تصمیمگیری به گونهای باشد که میزان نیاز و تولید و سایر مسائل مرتبط مورد توجه و بررسی قرار گیرد تا از شکلگیری مشکلات کنونی پیشگیری شود.
نماینده کشاورزان چغندرکار لرستان عنوان داشت: از یاد نبریم که زندگی کشاورزان بر اساس تولید محصولاتی میگذرد که همهی سرمایه و توان خود را پای آن گذاشتهاند و پشتوانهی دیگری ندارند.
رحیم شوشتری در پایان خواستار پرداخت مطالبات چغندرکاران استان شد و گفت: انتظار میرود در زمینهی پرداخت بخشی از هزینههای حمل و همچنین تعیین عیار محصول هم مسئولان کارخانه قند لرستان در تصمیمگیریهایشان تجدید نظر کنند.