مدیر عامل شرکت آب منطقهای لرستان؛
ایستگاه پمپاژ " نیله " تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد
مدیر عامل شرکت آب منطقهای لرستان همچنین از بهرهبرداری از ایستگاه پمپاژ نیله تا پایان امسال در استان خبر داد.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای لرستان از بهره برداری از ایستگاه پمپاژ نیله تا پایان امسال در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، علی امید سیفی در شورای فنی استان افزود: میانگین بارش سالانه استان در طولانی مدت ۵۴۶ میلیمتر است که نسبت به متوسط کشوری که ۲۵۰ میلیمتر است ۲.۲ برابر بارندگی استان بیشتر است.
وی به ایستگاه پمپاژ چم مهر اشاره کرد و بیان داشت: این ایستگاه پمپاژ نیز دارای پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد بوده و بیش از هزار و ۲۵۰ هکتار از راضی کشاورزی را تحت پوشش قرار خواهد داد.
وی ادامه داد: بیشترین میزان بارش مربوط به جنوب اشترانکوه با ۱۳۰۰ میلیمتر و کمترین مربوط به شمال ازنا با ۲۵۰ میلیمتر است.
سیفی اضافه کرد: میزان بارش در سطح استان ۱۵.۵ میلیارد مترمکعب است که ۸.۱ میلیارد مترمکعب آن از حوضه دز خارج و مابقی نفوذ و تبخیر میشود و حجم کل روانآبهای استان ۱۲.۵ میلیارد مترمکعب است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان تعداد چشمههای استان را ۶۴۳۱ دهنه دانست و افزود: همچنین تعداد قناتها در استان ۱۳۴۱ مورد است.
وی گفت: ۹۱ درصد آب در حوزه کشاورزی، ۶.۵ درصد برای شرب و بهداشت و ۲.۵ درصد در صنعت مصرف میشود.
سیفی اضافه کرد: میزان برداشت آب از آبهای سطحی استان یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب، آبهای زیرزمینی ۷۰۰ میلیون مترمکعب و میانگین حجم مصرف سالانه دو میلیون و ۱۰۰ مترمکعب است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان تعداد طرحهای توسعه منابع آب را ۵۸ طرح برشمرد و افزود: از این تعداد ۲۰ طرح ملی استانی شده، چهار طرح کلی و ۳۴ طرح استانی هستند.
وی بیان کرد: در استان چهار سد بلند بختیاری، رودبار، معشوره و لیرو را داریم که پیمانکار آنها شرکت آبنیروست که با تولید ۲۳۸۰ مگاوات برق در سال بیشترین انرژی برقآبی را در کشور تولید میکنند.
سیفی گفت: سد معشوره برای مصارف صنعتی، شرب، کشاورزی و برقآبی است.
وی همچنین با اشاره به ایستگاه پمپاژ محمود آباد استان نیز گفت: این ایستگاه پمپاژ نیز ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل نیز هفت میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی به ایستگاه پمپاژ فیض آباد اشاره کرد و گفت: این ایستگاه سه هزار و ۲۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان را تحت پوشش قرار خواهد داد و هم اکنون ۶۰۰ هکتار از آن آماده بهره برداری است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای لرستان بیان داشت: ایستگاه پمپاژ تیران استان نیز در حال بهره برداری است.
سیفی همچنین از تکمیل ایستگاه پمپاژ اسماعیل آباد لرستان خبر داد و افزود: هم اکنون کار اجرای شبکه سه و چهار آن باقی مانده که از سوی قرارگاه خاتم در حال اجرا هستند.