فرمانده انتظامی استان لرستان؛
بازرسی به عنوان چشم بینا و چشم ناظر، یک قوه محرکه است
بازرسی به عنوان چشمی بینا و ناظر قوه محرکهایی است که به منظور بررسی نحوه عملکردها و انجام امور در راستای اهداف و برنامههای سازمان در اختیار مدیر قرار میگیرد.
فرمانده انتظامی استان لرستان عنوان داشت: بازرسان باید مواظب باشند، سازمان در راستای رسیدن به اهدافش از قانون سرپیچی نکند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، سردار محمد قنبری در اولین همایش مسئولان ارشد بازرسی و حقوقی دستگاههای اجرایی استان لرستان ضمن تبریک به مناسبت هفته دولت و روز کارمند، اظهار داشت: بازرسی به عنوان چشمی بینا و ناظر قوه محرکهایی است که به منظور بررسی نحوه عملکردها و انجام امور در راستای اهداف و برنامههای سازمان در اختیار مدیر قرار میگیرد.
وی با اشاره به توصیه امیرالمومنین(ع) مبنی بر اینکه هر آمدنی را رفتنی است و هر انتصابی، عزلی به دنبال دارد، پس سعادتمند کسی است که خدمتگذار مردم و مطیع مخلوق باشد، ادامه داد: در هر سازمان اهداف و چشمانداز آینده ترسیم میشود، فرصتها و تهدیدهای ناشی از محیط، نقاط ضعف و قوت سازمان به عنوان مولفههایی در مسیر تحقق اهداف قرار دارند، بنابراین بازرسان همانند پلیس راه میمانند که وظیفه دارند، راهبردها را کنترل کنند و سازمان را در چهارچوب قانون هدایت کنند.
فرمانده انتظامی استان لرستان عنوان داشت: بازرسان باید مواظب باشند، سازمان در راستای رسیدن به اهدافش از قانون سرپیچی نکند، باید انحرافات و فاصله را مشخص کنند و در صورت بروز مشکل آن را بزرگ نمایی نکند، بلکه در راستای حل آن اقدام کنند، تا ضرری متوجه مردم نشود.
سردار قنبری اضافه کرد: اگر مردم از خدمتگذاران راضی باشند، شاهد پویایی و شفافیت باشند، در راستای برخورد با ناهنجاریها حرکت میکنند.
وی عنوان کرد: بازرس باید قانونمدار و قانونشناس باشد، با دانستن شاخصها و آگاهی از حوزه کاری خود بتواند انحراف سازمان را تشخیص دهد، همچنین سازمانهای نظارتی و حقوقی برای رسیدن به اهداف و برای شیوه نظارت خود باید برنامه داشته باشند.
این مسئول در پایان یادآور شد: برخی از انحرافات صورت گرفته در سازمانها از تخلف گذشته و جرم به حساب میآیند، لذا وظیفه است، فعل یا عدم فعل را پیگیری کنیم.