رئیس مجمع خیرین مدرسهساز لرستان:
محرومیتزدایی مدارس تخریبی لرستان اولویت جدی مااست
یکی از برنامههای ما محرومیتزدایی مدارس تخریبی و آنهایی که در شأن دانشآموزان لرستانی نیستند میباشد که تاکنون اقدامات مهم و مؤثری در این خصوص انجام شده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز لرستان: یکی از برنامههای ما محرومیتزدایی مدارس تخریبی و آنهایی که در شأن دانشآموزان لرستانی نیستند میباشد که تاکنون اقدامات مهم و مؤثری در این خصوص انجام شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرمآباد، علی رضوی در اختتامیه شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز در خرمآباد اظهار کرد: خیرین مدرسهساز لرستان توانستهاند ۲۰۴ پروژه را در این استان به بهرهبرداری برسانند.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز لرستان گفت: ۸۲۳ خیر توانمند در لرستان وجود دارد که توانستهاند ۸۳۸ کلاس درس با مساحتی بالغ بر ۷۸ هزار و ۶۵۵ متر مربع را به بهرهبرداری برسانند.
وی عنوان داشت: ۸۲۳ خیر توانمند در استان لرستان وجود دارد که توانستهاند ۸۳۸ کلاس درس با مساحتی بالغ بر ۷۸ هزار و ۶۵۵ متر مربع را به بهرهبرداری برسانند.
این مسئول گفت: از ۲۰۴ پروژه خیرساز در لرستان، ۳۲ پروژه نیمهتمام بوده است و ۲۱ پروژه تحویل آموزش و پرورش دادهایم.
رضوی ادامه داد: در ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری خیرین مدرسهساز ساخت چهار مدرسه دیگر را نیز تقبل کرده و علاوه بر پروژههای خیرساز در لرستان یک استخر شنای دانشآموزی توسط مهندس احمدرضا گودرزی یکی از خیرین پرتلاش لرستانی در الیگودرز با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان در دی ماه سال ۹۲ به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز لرستان متذکر شد: طرح «از خشت تا بهشت» را امسال در استان لرستان ارائه دادهایم که در این طرح برآورد میشود یک مدرسه ۶ کلاسی با چه ارزش ریالی به مرحله ساخت میرسد.
وی اضافه کرد: در طرح «از خشت تا بهشت» خشتهای ۱۰،۲۰ و ۳۰ هزار تومانی به فروش میرسد که تعداد زیادی از این خشتها تاکنون خریداری شده است.
این مسئول تصریح کرد: یکی از برنامههای ما محرومیتزدایی مدارس تخریبی و آنهایی که در شأن دانشآموزان لرستانی نیستند میباشد که تاکنون اقدامات مهم و مؤثری در این خصوص انجام شده است.
رضوی یادآور شد: ما باید مدارس نو و در شأن دانشآموزان لرستانی بسازیم تا جوابگوی دانشآموزان این استان باشد.