خبرگزاری کار ایران

آیین تجلیل از معلمان نمونه‌ی لرستان برگزار شد

آیین تجلیل از معلمان نمونه‌ی لرستان برگزار شد
کد خبر : ۱۶۵۳۶۸

سالن اجتماعات پردیس فرهنگیان علامه طباطبایی خرم‌آباد میزبان انبوهی از معلمان بود تا از معلمان برتر توسط نماینده ولی فقیه در لرستان و مدیر کل آموزش و پرورش تجلیل شود.

سالن اجتماعات پردیس فرهنگیان علامه طباطبایی خرم‌آباد میزبان انبوهی از معلمان بود تا از معلمان بر‌تر توسط نماینده ولی فقیه در لرستان و مدیر کل آموزش و پرورش تجلیل شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، در این آیین نمایندهٔ ولی فقیه در استان لرستان، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان حضور داشتند تا از معلمان نمونهٔ استان لرستان تقدیر و تجلیل کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان در این مراسم اظهار داشت: شهید مطهری بدون شک نماد عقلانیت دینی و اعتدال بود.
«گودرز کریمی‌فر» افزود: شهید مطهری هم توانست دین را به‌طور عمیق بشناسد و هم نوگرایی در دین را رقم بزند و آموزه‌های وی چنان است که اینک نیز جوانان و نوجوانان ما از خواندن این آموزه‌ها لذت می‌برند.
کریمی‌فر ادامه داد: دغدغهٔ فکری شهید مطهری پاسخ به نیازهای نسل نوجوان و جوان بوده است و البته مسائل و موضوعات را به طور علمی بیان می‌کرد.
وی تشریح کرد: بیش از یک‌صد جلد کتاب شهید مطهری به‌گونه‌ای نوشته شده که برای همهٔ مخاطبان از جمله کودک و نوجوان به زبان خودشان نوشته شده و همین موضوع برای آموزش بسیار مهم است.
کریمی‌فر توضیح داد: شهید مطهری و شهید مفتح به‌حق بین حوزه و دانشگاه پیوند برقرار کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان بیان داشت: مسوولیت معلم بسیار سنگین است و تربیت نیروی انسانی ماهر برای توسعهٔ کشور، مسوولیتی بسیار سنگین خواهد بود.
کریمی‌فر تشریح کرد: در فرایند تدریس ویژگی‌هایی چون تجربهٔ معلم، نگاه و دید علمی معلم و شخصیت معلم نقش اساسی دارد و باید به این سه ویژگی توجه خاصی داشته باشیم تا بتوانیم معلمانی موفق تربیت کنیم.
وی تصریح کرد: «معلم باید سالم بماند و البته نیروی انسانی سالم نیز تربیت کند تا کشور به توسعه برسد.»
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در بخش دیگری از سخنانش به این موضوع اشاره کرد که معلمان ما باید هم جامعه‌شناس و هم روان‌شناس باشند تا بتوانند الگویی جامع از معلم بودن ارائه دهند و بتوانند دانش‌آموزانی خلاق و پرسش‌گر تربیت نمایند.
کریمی‌فر توضیح داد: یک معلم موفق هم شاگردنگر است و هم درس‌نگر و دانش‌آموزان را پر از سؤال می‌کند نه پر از جواب والبته پرسش‌گری نیمی از دانش است.
وی خاطرنشان کرد: معلم موفق معلمی است منظم و نظم را آموزش می‌دهد و باید در پی جهاد فرهنگی و فرهنگ جهادی باشد و در فرایند تدریس، به‌دور از یادگیری سطحی باشیم.
کریمی‌فر تأکید کرد: انتظار ما از نخبگان و صاحب‌نظران این است که ما را یاری دهند و از طرح‌های خلاقانه و پیشنهادات اساتید و نخبگان برای بهتر شدن امور استفاده می‌کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان به ایجاد اتاق فکر و ایده در آموزش و پرورش لرستان اشاره کرد و گفت: در اولین گام برای تحول در آموزش و پرورش لرستان، اتاق فکر و ایده را ایجاد کرده‌ایم و ۷۰ نفر از استادان حوزه و دانشگاه و استادان فرهیختهٔ آموزش و پرورش نیز در این اتاق حضور دارند تا طرح‌های ما به انتقاد کشیده شوند و البته طرح‌های خلاقانه به تصویب برسد.
کریمی‌فر اظهار داشت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم در سال اول هشت پله آموزش و پرورش استان لرستان را در سطح کشور ارتقا بدهیم و این مهم شدنی است؛ زیرا استان لرستان از استعدادهای بسیار خوبی بهره‌مند است.
وی ادامه داد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم مدیران مقاطع گوناگون تحصیلی استان لرستان را گرد هم آوریم تا راه‌کارهایی ارائه بدهند و در این مسیر از نظرات و ایده‌های معلمان شاغل و بازنشسته نیز بهره می‌بریم.
کریمی‌فر به این موضوع اشاره کرد که همواره سؤال کردن بهتر از مسیر اشتباه رفتن و آزمون و خطاست و به همین سبب، باید خطا‌ها را با تدبیر و هوشمندی و درایت به حداقل برسانیم.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان گفت: دنبال غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان هستیم و در این راه برنامه داریم اردوگاه ملی تربیتی و فرهنگی آزادراه پل زال را احداثکنیم.
وی توضیح داد: با حمایت استاندار که همین جا باید از تلاش‌های ایشان سپاس‌گزاری کنیم قرار شده است ۲۰۰ هکتار از زمین‌های مسیر آزاد راه پل زال به احداثاردوگاه ملی فرهنگی و تربیتی اختصاص بیابد چرا که در حال حاضر با اردوگاه ۴۰ هکتاری فعلی نمی‌توانیم جوابگوی نیاز دانش‌آموزی استان باشیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز