مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان،
باغ تاریخی " گلستان " خرمآباد بعد از ۶۳ سال نابودی، دوباره احیاء می شود
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: باغ تاریخی گلستان در محوطه قلعه فلکالافلاک شهر خرمآباد، حدود ۶۳ سال پس از نابودی، دوباره احیا و بهسازی میشود.
ایلنا: مدیرکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: باغ تاریخی گلستان در محوطه قلعه فلکالافلاک شهر خرمآباد، حدود ۶۳ سال پس از نابودی، دوباره احیا و بهسازی میشود.
به گزارش خبرنگار " ایلنا " از خرم آباد، " سیدقاسم قربانی " افزود: این باغ بزرگ و تاریخی مشتمل بر یک هکتار اراضی سرسبز، درختان کهنسال و چشمهسارهای زیبا و چشمنواز در مرکز شهر خرمآباد است.
وی با اشاره به این که تغییر کاربری و احداثبرخی واحدهای اداری موجب تغییر وضعیت این باغ زیبای تاریخی در این شهر شده، اظهار کرد: تا کنون بیش از ۵۰ درصد عملیات احیاء و بهسازی این باغ بزرگ و زیبای تاریخیدر شهر خرمآباد انجام شده است.
" قربانی " با اشاره به تخریب برخی ساختمانهای اداری موجود در این محوطه و تخلیه ساختمانهای موجود در محوطهی باغ و حریم قلعه، گفت: برای اجرای این طرح تا کنون ۷ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیر کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: برای اجرای کامل و بهرهبرداری از طرح احیای باغ گلستان، حدود ۳ میلیارد ریال اعتبار دیگر هزینه خواهد شد.
به گفته وی، بر اساس برنامه پیشبینی شده و زمان یک ساله برای اجرای این طرح، باغ گلستان خرمآباد در سال آینده به صورت کامل احیا و مورد استفاده در حوزه گردشگری و جذب گردشگر داخلی و خارجی خواهد بود.
قابل ذکر است عمارت و باغ گلستان در دوره قاجار به عنوان مقر و محل زندگی حاکم لرستان بوده است.