خبرگزاری کار ایران

استاندار لرستان:

ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی از ضروریات استان است

ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی از ضروریات استان است
کد خبر : ۱۳۹۷۲۱۳

استاندار لرستان با اشاره به اهمیت پرداختن به موضوع آسیب‌های اجتماعی در لرستان، گفت: احصاء و ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی و ارائه راهکار برای کنترل و رفع آن امروزه از ضروریات استان است.

به گزارش ایلنا، فرهاد زیویار در جلسه نهایی هماهنگی ارکان اجرایی همایش ملی «مسائل اجتماعی ایران (چالش‌ها و راهکارها)» اظهار داشت: آسیب‌های اجتماعی یکی از موضوعات اساسی جامعه و استان لرستان به شمار می‌روند.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه موضوع آسیب‌های اجتماعی یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است، عنوان کرد: ایشان همواره بر تلاش برای رفع آسیب‌های اجتماعی  به صورت تحولی، سریع و جهادی تاکید دارند.

زیویار آسیب‌های اجتماعی را دسته‌ای از نابسامانی‌ها و ناهنجاری‌های رفتاری افراد یک جامعه به‌صورت فردی و جمعی دانست که ریشه در بی‌نظمی‌ها، کج کارکردی‌های پدیده‌های اجتماعی و پیامدهای نامطلوب آنها دارند و گفت: این آسیب‌ها غالبا باعث رنجش روانی، جسمی و مادی اقشار خاص و آسیب‌پذیر جامعه می‌شوند.

استاندار لرستان با اشاره به اهمیت پرداختن به موضوع آسیب‌های اجتماعی در لرستان، بیان کرد: احصاء و ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی و ارائه راهکار برای کنترل و رفع آن از ضروریات استان است.

وی با بیان اینکه لازم است کنشگران آسیب‌های اجتماعی، پژوهشگران مراکز علمی، رسانه‌ها و نهادهای مردمی به موضوع آسیب‌های اجتماعی که در لرستان بیشتر وجود دارد تمرکز کنند، افزود: جامعه عاری از هر گونه آسیب و بزهکاری، زمانی تحقق پیدا می‌کند که کنش اجتماعی صحیح و قوی برای مقابله با آسیب‌ها صورت بگیرد.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه نقطه تمرکز این همایش باید آسیب‌های اجتماعی استان باشد عنوان کرد: برگزاری این‌گونه همایش‌ها و استفاده از ظرفیت پژوهشگران می‌تواند به عنوان مرکز تبادل مورد استفاده قرار بگیرد و با مباحث مختلفی که از جانب محققان ارائه می‌شود راهکارهای مناسب برای حل آسیب‌های اجتماعی احصا شود.  

زیویار افزود: با توجه به اینکه تاریخ برگزاری همایش با برگزاری  کنگره 6552 شهید تداخل پیدا کرده است، بنا بر این است که این همایش پس از کنگره شهدا در استان برگزار شود.

استاندار لرستان با اشاره به استقبال خوب پژوهشگران از این همایش گفت:  بالغ بر ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش رسیده است.

به گفته وی؛ مسایل و درخواست‌های مطرح شده در این جلسه به ویژه موضوع‌های اعتباری برای برگزاری همایش پیگیری خواهد شد‌.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز