خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛

صنایع تبدیلی و تکمیلی در لرستان مغفول مانده است

صنایع تبدیلی و تکمیلی در لرستان مغفول مانده است
کد خبر : ۱۳۹۳۱۶۹

مدیرکل تعاون روستایی لرستان گفت: صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان مغفول مانده است.

غلامعلی فتحی در گفت‌وگو با ایلنای لرستان با بیان اینکه تعاون روستایی به دورترین روستاهای استان خدمات ارائه می‌دهد، افزود: هم‌اکنون ۲۴۱ تعاونی با ۱۳۲۴ عضو در استان فعالیت دارند.

وی افزود: ۱۳۲ شرکت تعاونی روستایی، ۴۷ شرکت تعاونی کشاورزی، ۷ شرکت تعاونی تولید روستایی، ۱۷ شرکت تعاونی زنان روستایی و ۱۰ اتحادیه شهرستانی در استان فعال هستند.

مدیرکل تعاون روستایی لرستان اضافه کرد: همچنین ۱۰ نظام صنفی و ۸ اتحادیه روستایی در زیر بخش‌های مختلف داریم که در بازاررسانی و بازاریابی محصولاتی کشاورزی فعالیت دارند.

فتحی گفت: تعاون روستایی در دورترین مناطق روستایی استان مراکز خرید ایجاد کرده تا کشاورز با کمترین هزینه حداکثر محصول خود را تا سقف ۵ تن تحویل این مراکز دهد و مرکز خرید یکی از نیازهای کشاورزان محسوب می‌شود.

مدیرکل تعاون روستایی لرستان تصریح کرد: تا سال گذشته ۱۸ مرکز خرید گندم در روستاهای استان فعالیت داشتند و ۴۳ هزار و ۲۰۰ تن گندم از روستائیان خریداری شده بود اما امسال با ایجاد سه مرکز خرید "زیرتنگ‌سیاب"، "درب‌گنبد" و "کوهنانی" در شهرستان‌ کوهدشت و سه مرکز خرید در شهرستان‌های سلسله، دلفان و الیگودرز، تعداد مراکز خرید استان به ۲۴ مورد رسیده و این امر رضایتمندی نسبی کشاورزان را به دنبال داشته است.

وی ادامه داد: در مجموع فعالیت این ۲۴ مرکز خرید در روستاهای لرستان، منتج به خرید ۱۲۸ هزار و ۷۴۳ تن گندم از کشاورزان شد که نسبت به سال گذشته رشد سه‌برابری را نشان می‌دهد.

فتحی با بیان اینکه دغدغه‌هایی که در لرستان داریم بحث زیرساخت‌هاست و بسیاری از استان‌ها روی صنایع تبدیلی و تکمیلی کار کردند و زنجیره ارزش و تولید را دارند، اضافه کرد: در این استان‌ها، از تولید تا تبدیل محصولات را اتحادیه‌ها انجام می‌دهند.

مدیرکل تعاون روستایی لرستان گفت: صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان مغفول مانده و پیگیر هستیم زیرساخت‌های لازم را برای ایجاد این مهم در لرستان فراهم کنیم.

وی بیان کرد: برای ایجاد صنایع تبدیلی نیاز به سرمایه و نقدینگی است و در این راستا استفاده از قانون مولدسازی راهگشاست.

فتحی یادآور شد: به شرکت‌های تعاون روستایی اعلام شده چنانچه ملک مازادی دارند فرآیندهای قانونی آن طی شود تا بتوانیم این صنایع تبدیلی و تکمیلی را از محل فروش ملک مدنظر در روستاهای استان ایجاد کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز