خبرگزاری کار ایران

معاون استانداری لرستان:

یکی از مهم‌ترین عرصه‌های توسعه دانش و دانایی مقوله کتاب و کتابخوانی است

یکی از مهم‌ترین عرصه‌های توسعه دانش و دانایی مقوله کتاب و کتابخوانی است
کد خبر : ۱۳۹۲۸۲۹

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: لازمه پیشرفت و رفاه مردم توسعه دانش و دانایی مردم است و یکی از مهم‌ترین عرصه‌های توسعه دانش و دانایی مقوله کتاب و کتابخوانی است.

به گزارش ایلنا، احسان یاوری در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان اظهار داشت: در دین مبین اسلام موضوع کتاب دارای اهمیت بسیاری است و این جای تامل دارد همچنان که در روایات متعدد از ائمه معصومین در مورد کتاب و کتابخوانی تعابیر گران‌سنگی عنوان شده است.

وی با بیان اینکه اهمیت کتابخوانی در اندیشه امامین انقلاب خاص است، افزود:  رهبر معظم انقلاب به صورت ویژه از علاقه‌مندان و مروجان کتابخوانی هستند و همواره بر این امر تاکید دارند؛ اما گاهی اوقات می‌بینیم در کلام ایشان گله‌مندی از مقوله عدم پرداختن جامعه و متولیان دستگاه‌های فرهنگی به مقوله کتاب و کتابخوانی نیز وجود دارد.

یاوری یادآورشد: در لرستان با توجه به غنای فرهنگی فوق‌العاده و  وجود نخبگان و نویسندگانی که در سطح ملی و بین‌المللی شناخته شده هستند و آثار قلمی آنان برای جهانیان شناخته شده است آنچنان مقوله کتاب‌خوانی جایگاه خوبی در سبد وقت روزانه مردم ندارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه فضای کتابخانه‌ای لرستان با سرانه متوسط کتابخانه‌ای در کشور فاصله دارد، افزود: نیاز است بودجه‌های لازم در زمینه زیرساخت‌های کتابخانه‌ای افزایش پیدا کند و کاهش بودجه‌های این حوزه در کمیته‌های برنامه‌ریزی قابل توجیه نیست.

وی گفت: وقتی دانش و دانایی افول پیدا کند به تبع آن سایر عرصه‌ها همچون خدمات اجتماعی، زیرساخت‌های عمرانی، حوزه اقتصادی و حتی سیاست افول پیدا می‌کند.

یاوری افزود: اگر قرار است به سمت پیشرفت، توسعه‌یافتگی، رفاه مردم و بالا رفتن سطح خدمات اجتماعی پیش برویم لازمه آن توسعه دانش و دانایی مردم است و یکی از مهم‌ترین عرصه‌های توسعه دانش و دانایی مقوله کتاب و کتابخوانی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با تاکید بر اهتمام ویژه دستگاه‌های اجرایی استان بر استفاده از یک درصد بودجه فرهنگی دستگاه‌ها برای ترویج حوزه کتاب و کتابخوانی، یادآورشد: اداره کل کتابخانه‌های استان و فرهنگ و ارشاد اسلامی بسته‌های پیشنهادی خود را برای دستگاه‌های اجرایی برای هزینه‌کرد این بودجه در حوزه ترویج کتاب و کتابخوانی ارائه دهند.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان  با تاکید بر اینکه باید راهکارهایی در نظر گرفته شود که کتابخوانی در لرستان تبدیل به فرهنگ غالب شود، گفت: ترویج کتابخوانی مساله بسیار مهمی است که در این زمینه باید با استفاده از ظرفیت صدا و سیمای مرکز لرستان، سازمان تبلیغات، موسسات مردم‌نهاد و سایر دستگاه‌های حوزه فرهنگ استفاده کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز