خبرگزاری کار ایران

نماینده بروجرد درمجلس:

در دولت گذشته کارخانه نساجی بروجرد راحراج کردند / ورشکستگی کارخانه یعنی بیکاری ۲۰۰۰ کارگر

در دولت گذشته کارخانه نساجی بروجرد راحراج کردند / ورشکستگی کارخانه یعنی بیکاری ۲۰۰۰ کارگر
کد خبر : ۱۳۲۱۰۳

طبق اسناد دریافتی از وزارت اطلاعات و دیوان محاسبات کشور، سهامداران کارخانه نساجی بروجرد در سال ۸۹ به دلایل نامعلوم تصمیم به فروش کل سهام این کارخانه می کنند.

ایلنا: نماینده مردم بروجرد واشترینان گفت: طبق اسناد دریافتی از وزارت اطلاعات و دیوان محاسبات کشور، سهامداران کارخانه نساجی بروجرد در سال ۸۹ به دلایل نامعلوم تصمیم به فروش کل سهام این کارخانه می کنند.

به گزارش خبرنگار " ایلنا " از خرم آباد، " بهرام بیرانوند " اظهار داشت: با حراج این کارخانه در دولت گذشته به مردم بروجرد وکارگران این شرکت ظلم شده و انتظار می رود در دولت دکتر روحانی مشکل این کارخانه حل شود.

وی اظهار کرد: طبق عملکرد مالی کارخانه نساجی، این کارخانه در فاصله سال های ۸۵ تا ۸۷ سودآوری خوبی داشته است، سپس در سال های ۸۸ و ۸۹ سود آوری کارخانه پائین آمده و اخراج برخی کارکنان نیز در همان زمان صورت می گیرد.

وی ادامه داد: اما در زمانی که سود آوری کارخانه پائین آمده و ۴۰۰ نیروی آن اخراج شده اند، سهام کارخانه به بورس گذاشته می شود و این کارخانه به یک سرمایه دار ایرانی با مبلغ تمام شده ۳۶ میلیارد تومان واگذار می گردد.

وی اضافه کرد: در پی این معامله مقرر می شود ۱۲ میلیارد تومان از کل مبلغ فروش نقداً پرداخت شده و ۲۴ میلیارد تومان باقیمانده نیز در اقساط ۶ ماهه با سود ۱۵ درصد پرداخت شود که البته تاکنون برخی از این اقساط هنوز پرداخت نشده است.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نکته جالب این است که در زمان انجام این معامله، موجودی انبار کارخانه نساجی بروجرد معادل ۲۴ میلیارد تومان بوده است.

" بیرانوند " اضافه کرد: با این شرایط سوال ما این است که چرا کارخانه نساجی بروجرد با ۵۰ هکتار زمین که بیش از ۲۰ هکتار آن بنای ساختمانی است، یک ساختمان ۴ طبقه در منطقه جردن تهران و با وجود اقلامی به ارزش ۲۴ میلیارد تومان در انبار آن، تنها به مبلغ ۳۶ میلیارد تومان واگذار گردیده است؟

ارسال نظر
پیشنهاد امروز