خبرگزاری کار ایران

استاندار لرستان:

ستاد ویژه پیگیری اعتبارات ملی در استان لرستان تشکیل می‌شود

ستاد ویژه پیگیری اعتبارات ملی در استان لرستان تشکیل می‌شود
کد خبر : ۱۱۵۶۴۹

استاندار لرستان با اشاره به کاهش میزان اعتبارات ملی استان در سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: با هدف زمینه سازی برای افزایش سهم استان از اعتبارات ملی، ستاد ویژه پیگیری اعتبارات ملی در استان تشکیل شده است.

استاندار لرستان با اشاره به کاهش میزان اعتبارات ملی استان در سال جاری نسبت به سال گذشته، گفت: با هدف زمینه سازی برای افزایش سهم استان از اعتبارات ملی، ستاد ویژه پیگیری اعتبارات ملی در استان تشکیل شده است.

به گزاش خبرنگار ایلنا از خرم آباد، هوشنگ بازوند در شورای توسعه و برنامه ریزی لرستان افزود: این ستاد وظیفه دارد راهکارهای مناسب، موثر و قانونی لازم را برای افزایش میزان اعتبارات ملی استان در سال جاری پیگیری و عملیاتی کند.

وی اظهار کرد: تلاش برای جذب و افزایش اعتبارات ملی استان لرستان با هدف توسعه فعالیت‌های اقتصادی و اجرای طرح‌های اشتغالزا، رویکرد اصلی مدیریت در این استان است.

بازوند همچنین با تاکید بر پیگیری جدی مدیران دستگاههای اجرایی برای افزایش سهم اعتبارات ملی دستگاه مربوطه، گفت: با توجه به ابلاغ لایحه بودجه سال ۹۳ از سوی دولت، مدیران اجرایی استان تا پایان آذرماه جاری فرصت دارند برای ارائه طرح‌ها، پیشنهادات و خواسته‌های خود در زمینه جذب اعتبارات ملی سال آینده اقدام کنند.

استاندار لرستان افزود: در شرایط فعلی، مهم‌ترین برنامه و کار در این استان، برنامه ریزی جدی برای تنظیم لایحه بودجه و افزایش سهم استان لرستان است که این مهم باید مورد توجه همه مدیران و مسئولان استان قرار داشته باشد.

بازوند تصریح کرد: استان لرستان با مشکلات و محرومیت‌های زیادی مواجه است که لازمه رفع این کمبود‌ها و رشد و توسعه استان، جذب اعتبارات قابل توجه و موثر آن هم در بخش ملی است.

به گفته وی، استان لرستان در لایح بودجه سال ۹۲، لرستان از وضعیت و جایگاه مطلوبی برخوردار نیست به نحوی که در برخی از شاخص‌ها نیز در رده‌های پایینی قرار دارد.

استاندار لرستان گفت: یکی از هداف تشکیل ستاد پیگیری اعتبارات ملی در استان نیز رفع این کمبود‌ها و ارتقا شاخص‌ها و جایگاه لرستان در حوزه توزیع بودجه و اعتبارات ملی است.

نماینده عالی دولت در لرستان در ادامه یکی از عوامل و شاخص‌های مدیریت موفق، افزایش سهم و میزان اعتبارات استان است که باید در این زمینه تلاش گسترده و موثری انجام شود.

مهندس بازوند، همچنین با اشاره به کسری بودجه جاری برخی از دستگاه‌های اجرایی استان، افزود: از آنجا که بیشترین اعتبار در بخش بودجه عمومی در اختیار وزارتخانه‌ها است باید مدیران استانی پیگیری لازم برای رفع کسری بودجه استان را انجام دهند.

وی همچنین خواستار همراهی و همکاری جدی مجمع نمایندگان استان در زمینه تامین اعتبارات ملی و رفع کسری بودجه استان شد.

بازوند تاکید کرد: انتظار می‌رود ظرف مدت ۱۰ روز آینده، مدیران دستگاههای اجرایی استان برای رفع مشکلات مالی و کمبودهای موجود دراین زمینه، اقدام جدی و موثر را انجام دهند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز