معاون فرمانداری استان قم:
پارسیان بهترین عملکرد را در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه دارد/ همراهی تمام عیار با متقاضیان دریافت تسهیلات در مناطق محروم
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری قم با اشاره به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانک پارسیان به ساکنین روستاهای قم گفت: بانک پارسیان با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حمایت از کسب و کارهای جدید و بنگاه های اقتصادی بهتر از بسیاری بانکهای دیگر عمل کرده است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان ، بر اساس تفاهم نامه همکاری بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، بانک پارسیان وصندوق قرض الحسنه بانک پارسیان که با هدف توسعه و تعمیق اشتغال در مناطق روستایی و ایجاد فرصت های شغلی مولد و توسعه و آبادانی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته منعقد شد،84 هزار فرصت شغلی با پرداخت 3 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به حدود 10 هزار طرح اشتغال زای اجتماع محور ایجاد شد.
همچنین ایجاد 165 هزار فرصت شغلی که تقریبا معادل 5 درصد اشتغالزایی کل کشور است، در بخش هایی مختلف خدمات، صنعت و معدن و کشاورزی از طریق پرداخت تسهیلات بانک پارسیان یکی دیگر از اثرات این طرح است که نباید آن را فراموش کرد.
استان قم که یکی از مهم ترین قطب های صنعتی کشور است، در یک سال گذشته شرایط بسیاری خوبی را تجربه کرده است. بر اساس آمار اعلامی از طرف معاون فرمانداری قم، سال گذشته تعداد زیادی از ساکنین روستاها در سال گذشته موفق به دریافت تسهیلات بانک پارسیان شده اند.
ذبیح الله عبداللهی گفت : معمولا کلان شهرها سهم بیشتری از تسهیلات بانکی را به خود اختصاص می دهند اما بنیاد برکت و بانک پارسیان اولویت خود را توسعه مناطق محروم قرار داده اند.
معاون فرمانداری قم البته تاکید می کند که بخشی از اقتصادی ناشی از بیکاری را می توان با حمایت نظام بانکی و پرداخت تسهیلات رفع کرد، چرا که بخشی زیادی از مشکلات امروز قم از نبود مهارت ریشه می گیرد که می توان آن را با آموزش مهارت به جویندگان کار و متقاضیان سرمایه گذاری حل کرد.
وی با تاکید بر اینکه نباید انتظار داشت که تمام مشکلات اقتصادی کشور توسط نظام بانکی حل شود یا هر واحد تولیدی که تعطیل یا ورشکسته می شود مقصر آن را نظام بانکی بدانیم، ادامه داد: اگر تسهیلات بانکی به واحدی پرداخت شود که فعالیت آن توجیه اقتصادی لازم را ندارد، نه تنها به اشتغال و رشد اقتصادی استان کمک نکرده ایم، بلکه شرایط راه هم بدترکرده ایم .
آمار اعلامی از طرف معاون فرمانداری استان قم نشان می دهد که نرخ بیکاری در این استان حدود 10.5 درصد است. بیکاری که این مقام مسئول معتقد است که اگر از ظرفیت های موجود در این استان حمایت شود به کمتر از این مقدار هم کاهش پیدا خواهد کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های موجود استان قم ، گفت: استان به دلیل اینکه به پایتخت نزدیک است و در مرکز کشور قرار گرفته است و همچنین با استان های مرکزی، اصفهان و سمنان که در صنعت از جایگاه مناسبی برخوردار هستند همجوار است برای سرمایه گذاران از جایگاه ویژه ای برای سرمایه گذاری در عرصه تولید و صنعت برخوردار است.
به گفته او، در حال حاضر ۹۸ معدن با سرمایهگذاری بیش از یک هزار و ۶۵ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۲۹۴ نفر در استان فعال است.