خبرگزاری کار ایران

دپارتمان تحقیقات و توسعه بازار گروه صنعتی سدید؛

رکود اقتصادی سنگاپور و کوچک شدن ۴۰ درصدی اقتصاد

رکود اقتصادی سنگاپور و کوچک شدن ۴۰ درصدی اقتصاد
کد خبر : ۹۴۰۳۵۷

اقتصاد سنگاپور پس از انقباض ۴۱.۲ درصدی در سه ماهه دوم در مقایسه با سه ماهه قبل، در رکود تکنیکی قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، آخرین برآورد تولید ناخالص داخلی که بر اساس  داده‌های ماه آوریل و می محاسبه شده است، بدتر از پیش بینی تحلیلگران بوده است.  طبق نظرسنجی رویترز اقتصاددانان انتظار داشتند اقتصاد این کشور آسیای جنوب شرقی آسیا 37.4 درصد نسبت به سه ماهه قبل کاهش یابد.

رکود تکنیکی به معنی انقباض اقتصادی برای دو دوره متوالی سه ماهه است. در سه ماه نخست سال، سنگاپور نسبت به سه ماهه قبل از کاهش 3.3 درصد در تولید ناخالص داخلی خبر داد.

 اقتصاد سنگاپور در مقایسه با یک سال پیش، در سه ماهه دوم 12.6درصد منقبض شد. این میزان نیز بیشتر از پیش بینی 10.5درصدی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز است.

عملکرد اقتصادی این کشور در سه ماهه سوم به دلیل تدابیر اتخاذ شده و تعطیلی های مرتبط با شیوع کرونا تضعیف شد. این تدابیر که از اوایل ماه آوریل آغاز شد ، شامل تعطیلی  اکثر کسب و کارها (به استثنای خدمات اساسی) و تعطیلی موقت همه مدارس بوده است. تدابیر مرتبط با کرونا تقریباً در کل سه ماهه دوم به طول انجامید.  دولت سنگاپور از اوایل ژوئن برخی محدودیت ها را تسهیل کرده است.

بر اساس بیانیه وزارت صنعت و بازرگانی، این محدودیت‌ها به مشاغل وابسته به مصرف داخلی آسیب رسانده است  در حالی که تقاضای خارجی کالاهای سنگاپور نیز به دلیل رکود اقتصادی جهانی  ناشی از همه گیری کرونا تضعیف شده است. 

نحوه عملکرد بخشهای مختلف اقتصاد سنگاپور در سه ماهه دوم این شکل بوده است:

تولید نسبت به سال گذشته 2.5 درصد افزایش یافته است.

ساخت و ساز در مقایسه با سال گذشته 54.7 درصد کاهش یافته است.

بخش خدمات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 13.6 درصد کاهش داشته است.

طبق داده های جمع آوری شده توسط دانشگاه جان هاپکینز، سنگاپور با جمعیت 5.7 میلیون نفری یکی از بالاترین تعداد موارد ابتلا به کرونا  در جنوب شرقی آسیا را داشته است.

بیماری کرونا که یکی از بزرگترین تهدیدات برای اقتصاد جهانی است و می‌تواند سنگاپور را به بدترین رکود اقتصادی خود در سال جاری بکشاند. دولت برای سال 2020 انقباض سالانه بین 4 تا 7 درصد پیش بینی کرده است.

اما الکس هولمز ، کارشناس اقتصادی در شرکت مشاوره Capital Economics ، عقیده دارد فعالیت های اقتصادی سنگاپور از زمان کاهش تدابیر مرتبط با کرونا در ماه گذشته، احیا شده اند.

وی در یادداشتی خاطر نشان کرد "در حالی که بسیاری از صنایع ، به ویژه گردشگری و هتل داری ، همچنان در معرض آسیب هستند، اقتصاد سنگاپور سریع تر از سایر کشورهای منطقه به شرایط عادی باز خواهد گشت.  

وی افزود: "دلیل اصلی این خوش بینی ، حجم قابل توجه  بسته های محرک اقتصادی  دولت است که معادل حدود 20 درصد تولید ناخالص داخلی است."

سنگاپور امسال تاکنون در تلاش برای حمایت از مشاغل و خانوارهایی که تحت تأثیر شیوع ویروس قرار گرفته اند ، از چهار بسته محرک به ارزش حدود 100 میلیارد دلار سنگاپور (70.4 میلیارد دلار) رونمایی کرده است.

منبع: CNBC

ترجمه و تدوین: دپارتمان تحقیقات و توسعه بازار گروه صنعتی سدید

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز