اعلام آمادگی بانک صادرات مازندران برای مشارکت در طرح توسعه روستای «بزرگ بیشه محله» فریدونکنار
کد خبر :
۸۱۶۶۰۵
مدیر شعب بانک صادرات مازندران از مشارکت این بانک در طرح توسعه روستای «بزرگ بیشه محله» فریدونکنار خبر داد.
وحید نصیری در دیدار با نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع و مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاریهای استانداری مازندران، ضمن بیان این مطلب گفت: طی بازدیدهای میدانی مدیران و کارشناسان بانک صادرات استان از روستای «بزرگ بیشه محله» فریدونکنار و نشست با مدیران و مسئولان محلی در راستای اجرای طرح توسعه این منطقه، راهکارهای مناسبی در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به سیاست دولت طی سالهای اخیر در راستای توجه ویژه به روستاها و مناطق کم برخوردار، اظهار کرد: دولت در تلاش است با راهاندازی واحدهای تولیدی در این مناطق علاوه بر ایجاد اشتغال و ممانعت از مهاجرت نیروی کار به شهرها، زمینه رونق اقتصادی را در روستاها فراهم آورد.
مدیر شعب استان در ادامه افزود: با بررسی کارشناسان بانک صادرات مازندران، ظرفیتهای بالفعل و بالقوه این روستا شناسایی شد و بهزودی با همکاری مسئولان و دستاندرکاران اجرای این طرح، اقدامات لازم در راستای تقویت و شکوفایی ظرفیتهای یادشده صورت میگیرد.
نصیری ابراز کرد: از آنجایی که مدیریت شعب بانک صادرات استان با حکم استاندار مازندران بهعنوان مدیر معین این طرح معرفیشده، از اینرو پیشنهادهایی را برای تسریع و تسهیل در اجرای طرح توسعه روستای «بزرگ بیشه محله» فریدونکنار در دستور کار قرار داده که آموزش فعالان اقتصادی در زمینههای مرتبط یکی از اقدامات پیش رو است.
وی گفت: این بانک در نظر دارد، در راستای رونق و شکوفایی روستای مذکور در سال رونق تولید در قالب طرح طراوت (طرح اعتباری ویژه تولید) تسهیلات مالی مناسبی را در اختیار کسبه فعال اقتصادی نیز قرار دهد.
مدیر شعب استان تصریح کرد: بانک صادرات مازندران آمادگی دارد تا در صورت لزوم با صدور اعتبارات اسنادی ریالی و ارزی جهت خرید ماشینآلات، تجهیزات و مواد اولیه با کارمزد ٢ درصد بدون احتساب معدل موجودی، مساعدت کند.
نصیری گفت: اعتبارات اسنادی مطروحه جهت خرید مواد اولیه به مدت ٦ ماه و برای فروش محصولات تولیدی به مدت ٣٦٠ روز در تمامی شعب بانک صادرات قابلاجرا است.
وی با اشاره به اینکه روستای «بزرگ بیشه محله» با ٣٥٠ خانوار و حدود ١٣٠٠ نفر جمعیت با سابقه تاریخی طولانی دارای ٢٠٠ هکتار زمین کشاورزی زیرکشت است، بیان کرد: اراضی مستعد کشت برنج در این روستا و امکان کشت دوم این محصول (رتون) میتواند روستای بیشه محله را در بخش کشاورزی و زراعت به قطب تولید محصول برنج در منطقه تبدیل کند.
مدیر شعب استان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود در زمینه تولید و فروش کیف و کفش، میتوان با راهاندازی یک مرکز مجهز، این روستا را بهعنوان قطب تولید و فروش کیف و کفش در منطقه معرفی کرد.
نصیری یکی دیگر از مزیتهای این روستا را وجود بسترهای مناسب برای رونق صنعت توریسم و گردشگری اعلام کرد و گفت: این روستا با دارا بودن مواهب طبیعی، بافت بومی، آببندانها و چشماندازهای بینظیر طبیعی میتواند با ایجاد امکانات تفریحی و توریستی با محوریت بومگردی به قطب گردشگری منطقه تبدیل شود.
وی همچنین به فعالیت یک واحد کارگاه عروسکسازی در این روستا اشاره کرد و گفت: در صورت تمایل مالک و مدیر این کارگاه عروسکسازی و با موافقت و همکاری مدیران استانی مجری طرح توسعه روستای «بزرگ بیشه محله»، میتوان این کارگاه کوچک را به یک کارخانه تبدیل تا علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، زمینه رونق تولید و اقتصاد منطقه نیز فراهم شود.