خبرگزاری کار ایران

رییس هیات مدیره بانک:

بانکداری قرض الحسنه در اقتصادهای نوپا و مولد نقش موثر دارد

بانکداری قرض الحسنه در اقتصادهای نوپا و مولد نقش موثر دارد
کد خبر : ۵۵۲۵۹۶

رییس هیات مدیره بانک قرض الحسنه مهرایران در خصوص اثــر گــذاری خدمــات قرض الحســنه بــر توانمندســازی اقشــار مختلــف جامعــه بیان داشت: بانکــداری اســلامی در بستر قرض الحسنه نقش بسزایی در رونق اقتصادهای نوپا و مولد دارد.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهرایران، محسن پدرام گفت: در بانکــداری اســلامی توانمند ســازی اقشــار ضعیــف از اهمیــت زیــادی برخــوردار می باشد و بانــک قرض الحســنه مهــر ایــران در راســتای مســئولیت اجتماعــی خــود تاکنــون تســهیلات زیــادی را بــه اقشــار ضعیــف و کــم درآمــد جامعــه اعطــا نمــوده اســت.

وی افزود: ایــن بانــک بــا انعقــاد تفاهنامه هــای حمایتــی بــا نهادهایــی ماننــد وزارت بهداشــت، ســازمان بهزیســتی، ســازمان زندانهــا، کمیتــه امــداد خمینــی (ره) و نیــروی انتظامی نقــش بســزایی را در تقویــت و توانمند ســازی اقشــار آســیب پذیــر جامعــه ایفــا نمــوده اســت.

رییس هیات مدیره بانک تصریح کرد: تسهیلات پرداخت شده در راستای درمــان، اشــتغال زندانیــان آزاده شــده، حمایــت از دانــش آمــوزان بــی بضاعــت و تامیــن مایحتــاج ضــروری خانــوار ایرانــی، تنهــا بخشــی از اقدامــات ایــن بانــک در زمینــه توانمندســازی اقشــار جامعــه می باشــد.

وی با اشاره به نقــش بانکــداری قرض الحســنه در پیاده ســازی اقتصــاد مقاومتــی اظهارداشت: بــا توجــه بــه ســهم عمــده نظــام بانکــی در تامیــن مالــی کشــور ، بانک هــا می تواننــد نقــش بســزایی در رونــق کســب و کارهــا ایفــا نماینــد. در بانکــداری قرض الحســنه بــا حــذف ســود و بهــره از ســوی بانــک، هــدف آن اســت کــه بــا ارائــه منابــع مالــی و تســهیلات ارزان قیمــت، تاثیــر گــذاری ایــن منابــع در فعالیت هــای اقتصــادی نوپــا ومولــد افزایــش یابــد.

پدرام ادامه داد: از طــرف دیگــر فرآینــد سریع و ســاده تــر دریافــت تســهیلات قرض الحســنه و پاییــن بــودن مبلــغ اقســاط مربوطــه، باعــث تقویــت اشــتغال و رونــق تولیــد و خریــد کالاهــای ایرانــی می گــردد.

وی خاطرنشان ساخت: به طــور کلــی و بــا توجــه بــه اولیــن بنــد از سیاســت های کلــی اقتصــاد مقاومتــی مبنــی بــر تامیــن شــرایط و فعال ســازی مشــارکت آحــاد جامعــه در پروژه هــای اقتصــادی بــا تســهیل و تشــویق همکاری هــای جمعــی و تاکیــد بــر ارتقــاء درآمــد و نقــش طبقــات کــم درآمــد و متوســط، بانکــداری قرض الحســنه نقــش کامــلا موثــر و مهمــی را در پیاده ســازی اقتصــاد مقاومتــی ایفــا می کند.

رییس هیات مدیره بانک در خصوص راهکارها و ابزارهای نهادینه نمودن ســنت پســندیده قرض الحســنه بیان داشت: قرض الحســنه بــه عنــوان رفتــاری برخاســته از تعالیــم دینــی، رفتــاری ارزشــی اســت کــه بــا توجــه بــه فلســفه هایی کــه بــرای آن برشــمرده شــده، کارکردهــای موثــر و متعــددی بــرای ایــن ســنت بــه فــرد و جامعــه دارد.

محسن پدرام ادامه داد: این کارکردهــا و آثــار توصیــه شــده بــا توجــه بــه شــکوفا نمــودن فضیلت هــا و نیکی هــا، نقشــی تربیتــی داشته و بخــش عمــده ای از جریــان ترویــج قرض الحســنه، ریشــه در مســائل انســانی دارد.

وی اضافه کرد: از نظــر مالــی، در شــرایطی کــه اقتصــاد کشــور بــا تــورم مواجــه و از طــرف دیگــر نــرخ بهــر در نظــام بانکــی بــالا باشــد بســیاری از ســپرده گــذاران از جنبــه خیرخواهانــه و عــام المنفعــه بــودن ســپرده ی قرض الحســنه به آن روی خواهنــد آورد، همچنیــن در دســترس بــودن شــعب و یــا خدمــات بانک هــای قرض الحســنه، ســهولت اســتفاده از این نوع خدمات و تسهیلات و رفــع بروکراســی های زایــد از دیگــر عوامــل نهادینــه شــدن ســنت قرض الحســنه در ســطح جامعــه می باشــد.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز