در جمع خبرنگاران مطرح شد؛
روایت دادستان قم از دستگیری یک باند کلاهبردار خاص
دادستان قم با اشاره به دستگیری یک باند کلاهبرداری گفت: متاسفانه عدهای در ازای دریافت پول، آدرس منزل خانوادههایی که ساکن قم بودند را در کانالی قرار میدادند و این منازل را مکانی برای اشاعه فساد معرفی میکردند، در حالیکه خانوادههای ساکن در این خانهها، انسانهایی عفیف و باایمانی هستند.
به گزارش ایلنا از قم، حجتالاسلام والمسلمین حسن غریب دادستان عمومی و انقلاب قم امروز در نشستی خبری به مناسبت فرارسیدن هفته قوه قضائیه با اشاره به پرونده شرکت گوهرناز گفت: با توجه به اینکه میزان جذب سرمایهای که در شرکت گوهر ناز اتفاق افتاده، بالا بود، باید مشخص شود چه میزان از پولهایی که از مردم دریافت کردهاند، صرف سود و چه میزان صرف خرید ماشین و امور رفاهی شده است.
دادستان عمومی و انقلاب قم با تاکید بر دقت در ردیابی مالی، گفت: یکی از اولویتهای دستگاه قضا، شناسایی اموال متعلق به متهم است که توسط کارشناسان اداره اطلاعات شناسایی و توقیفشده است و در ادامه باید مشخص شود وجوه اخذ شده از مردم در چه جاهایی هزینه شده است.
حجتالاسلام والمسلمین غریب ادامه داد: با توجه به میزان جذب سرمایه و تعداد شاکیان هنوز مدت زیادی از رسیدگی به این پرونده نگذشته و جا دارد تحقیقات ادامه یابد؛ ۶ ماه از شروع پرونده گذشته که برای چنین پرونده ای زمان طولانی نیست، تمام تلاش این است که تحقیقات این پرونده به سرعت کامل شود و با کیفرخواست به دادگاه منتقل شود.
وی همچنین به پرونده اشاعه فحشا از طریق فضای مجازی اشاره و بیان کرد: این پرونده نیز روشی برای کلاهبرداری میباشد که توسط تبلیغات در یکی از کانالهای پیامرسان انجام با معرفی شماره کارتبانکی و سپس اعلام آدرس، انجامشده است.
حجتالاسلام والمسلمین غریب اضافه کرد: در این پرونده که بهصورت گروهی و باندی اداره می شود، افراد زیادی دستگیر شدهاند و ممکن است دهها باند دیگر نیز حضور داشته باشند.
وی ادامه داد: متاسفانه عدهای در ازای دریافت پول، آدرس منزل خانوادههایی که ساکن قم بودند را در کانالی قرار میدادند و این منازل را مکانی برای اشاعه فساد معرفی میکردند، در حالیکه خانوادههای ساکن در این خانهها، انسانهایی عفیف و باایمانی هستند.
دادستان عمومی و انقلاب قم در ادامه به پرونده پروژه رضوان اشاره و بیان کرد: این پرونده مراحل آخر رسیدگی خود را طی می کند و بیشتر به دنبال شناسایی اموال هستیم و طبق آخرین تحقیقات بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان از پولهایی که در قالب کلاهبرداری از مردم اخذ شده مشخص نیست در کجا هزینه شده و متهم نیز هیچ همکاری با بازپرسان پرونده ندارد.
وی افزود: شایعه ای بود که متهم در دبی رستورانی دارد و پول های مردم را سرمایه گذاری کرده است؛ وی در این خصوص اعلام آمادگی کرده مدارک پرونده را در اختیار قرار دهد که اگر بتوانیم صحت سنجی این موضوع را انجام دهیم اموال قابل توجهی از شکات شناسایی می شود.
حجتالاسلام والمسلمین غریب همچنین با اشاره به حادثه میدان کشاورز که منجر به فوت چند شهروند قمی شد، گفت: پرونده این حادثه در دستور کار قرار گرفت که علت فرورفتگی و گودالی که ایجاد شد، چه بود و چه کسی مقصر بود و همچنین علت فوت همشهریان در این حادثه باید کارشناسی میشد.
دادستان عمومی و انقلاب قم افزود: نظر کارشناسی مشخص شده و مقصران نیز مشخص شده اند و در آینده که حکم قطعی شود، مقصران حادثه نیز اعلام و با قاطعیت و جدییت برخورد خواهد شد؛ چهار نفر در خصوص آتشسوزیهای سطح استان دستگیر شدهاند و تحقیقات پرونده ادامه دارد.