دکتر «عواطف رستمی» در جمع اتوبوسرانان:
حمل و نقل پیشرفته، شاخص مهم شهرهای توسعه یافته است
نماینده مردم در شورای اسلامی شهر قم، گفت: اگر ۱۰ شاخص برای شهرهای توسعه یافته یا حداقل در حال توسعه دنیا در نظر بگیریم، حمل و نقل یکی از شاخص های اصلی شهرهای توسعه یافته است.
نماینده مردم در شورای اسلامی شهر قم، گفت: اگر ۱۰ شاخص برای شهرهای توسعه یافته یا حداقل در حال توسعه دنیا در نظر بگیریم، حمل و نقل یکی از شاخص های اصلی شهرهای توسعه یافته است.
به گزارش ایلنا از قم به نقل از روابط عمومی شرکت حرم نمای صبا، دکتر «نعمت الله عواطف رستمی» از اساتید دانشگاه، سه شنبه شب در همایش تجلیل از رانندگان اتوبوس درون شهری قم که به مناسبت هفته حمل و نقل و به همت شرکت حرم نمای صبا در تالار اجتماعات شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: در بررسی شهرهای پیشرفته، حمل و نقل عمومی یکی از شاخص های با اهمیت تلقی می شود.
وی افزود: اگر ۱۰ شاخص برای شهرهای توسعه یافته یا حداقل در حال توسعه دنیا در نظر بگیریم، حمل و نقل یکی از شاخص های اصلی شهرهای توسعه یافته است؛ از این منظر کار اتوبوسرانی و تاکسیرانی بسیار با اهمیت و مهم است. چون سهم مهمی در خدمت رسانی به مردم دارید.
نماینده شورای اسلامی شهر قم در سازمان اتوبوسرانی با بیان این که اتوبوسرانی درون شهری، سهم مهمی در خدمت رسانی به مردم دارد، گفت: به هر حال خدماتی که اتوبوسرانان و شرکت های حمل و نقل درون شهری انجام می دهند از دیدها پنهان نیست، چرا که آن ها از اول صبح و قبل از همه شهروندان بیدار شده و در جهت جابجایی مردم کار خود را شروع می کنند.
دکتر «عواطف رستمی»، با بیان این که شاید بخش عمده ای از نظم و انضباطی که انتظار داریم در شهر ایجاد شود به دست اتوبوسرانی و تاکسیرانی ایجاد می شود، گفت: رانندگان اتوبوس و تاکسی توانایی ارتقاء فرهنگ شهر را دارند و اصولا این مهم، یکی از مؤلفه های اساسی در کار این زحمت کشان است.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم، خاطرنشان کرد: در کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم گفتم، اگر در شهر قم مجموعه اتوبوس ها و تاکسی ها را جمع بزنیم به رقمی حدود ۶ هزار نفری می رسیم که در حمل و نقل درون شهری فعالیت می کنند؛ اگر این تعداد را در مسافرین ضرب کنیم رقم قابل توجهی می شود؛ از این جهت اگر حتی بحثفرهنگی را به دست رانندگان اتوبوس و تاکسی بسپاریم، آن ها می توانند با آن رفتار اسلامی که ما در جامعه اسلامی به دنبال آن هستیم، جامعه را به سمت اسلامی شدن و نظم پذیری حرکت دهند.
وی خاطرنشان کرد: در سفری که اخیرا به یکی از شهرهای کشور سوئیس داشتم، مخصوصا به عنوان یک مسافر از راننده ای سؤالاتی کردم و می خواستم ببینم آستانه تحمل رفتاری این راننده تا چه حد است؛ حتی ۱۵ الی ۲۰ سؤال غیر مرتبط با هم پرسیدم اما تمام آن سؤالات را آن راننده با خوشرویی تمام پاسخ داد؛ ما نیز باید به رانندگان مان توصیه کنیم با رفتار اسلامی، جامعه را به سمت اخلاق اسلامی حرکت دهند.
دکتر «عواطف رستمی» در پایان ضمن تبریک هفته حمل و نقل، گفت: از تک تک رانندگان عزیز اتوبوسرانی و تاکسیرانی و همچنین رانندگان برون شهری که در عرصه حمل و نقل تلاش می کنند، تشکر می کنم.