استاندار قم:
اعتدال از ویژگی های بارز اسلام است
یکی از ویژگیهای بارز دین اسلام که آنرا از ادیان دیگر متمایز میسازد. اعتدال و میانه روی است / بداخلاقی آفتی است که فضای آرامش را برهم میزند، تعادل جامعه را نامتوازن کرده و مرزها را بهم میریزد / با استقرار دولت یازدهم شعار اعتدال دوباره در جامعه طنین انداز شده است.
ایلنا: محمدصادق صالحی منش استاندار قم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه پیامی صادر کرد.
به گزارش ایلنا از قم، استاندار قم در این پیام آورده است:
به فضل الهی در دهه کرامت و همزمان با میلاد مسعود علی ابن موسیالرضا(ع)، طلاب و فضلا با شور و شوق در محضر مراجع معظم و اساتید گرام و ارجمندشان حاضر شده و جان خویش را با معارف ناب توحیدی و نبوی بارور میسازند.
در ادامه این پیام افزوده شده است: اینجانب ضمن شکرگزاری به پیشگاه حضرت حق و عرض تقدیر و تشکر به محضر مراجع بزرگوار تقلید، اساتید عالیقدر و اعضای محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و با ادب و سپاس و تبریک خدمت تمامی طلاب و حوزویان گرامی، نکاتی را یادآور میشوم:
۱ - امروز شیاطین، جامه دین و تقوا بر تن کردهاند و مدعیان دروغین اسلام با ادعاهای واهی به جنگ همه مذاهب اسلامی آمدهاند. گروههای تکفیری همه مقدسات اسلامی را به سخره گرفته و اسلام هراسی را در جهان اشاعه میدهند. در این برهه حساس و به تعبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در پیچ تاریخی، مسئولیت حوزه مقدسه علمیه قم که پیشگام و پرچمدار جهاد علمی و عملی است، سنگینتر از گذشته احساس میشود.
۲ - در تعالیم دینی زمانشناسی از جایگاه خاصی برخوردار است، حضرت امام خمینی(ره) یکی از وظایف حوزههای علمیه، طلاب و روحانیون را توجه به مقتضیات زمان میدانند. ایشان می فرمایند: «حوزهها و روحانیت باید نبض تفکر و نیاز آینده جامعه را همیشه در دست خود داشته باشد و همواره چند قدم جلوتر از حوادث، مهیای عکس العمل مناسب باشد»، از طرفی با توجه به تکنولوژیهای جدید و تلاش مخالفان اسلام برای عقب نگه داشتن دین اسلام، رسالت حوزههای علمیه در پاسخگویی به شبهات به ویژه برای نسل جوان که جامعه هدف هستند، ضرورتی انکارناپذیر بوده و بدون اغراق میتوان گفت: تمدن بشری، وامدار زحمات علماء و مشعلداران دین است.
۳ - با توجه به این فرمایش گهربار امیرمؤمنان(ع) که میفرمایند: «دین خود را با دانش حفظ کنید» و این فرموده مقام معظم رهبری که «علم برای ما به عنوان یک پیشرفت حتما لازم است»، لذا در شرایط حساس امروز ایران و جهان حضور هوشمندانه حوزویان در میدان علم آموزی و سنگر دانشپژوهی امری واجب و ضروری است تا انشاءالله همچون گذشتگان پرافتخار خود، راه حق و عدالت و سازندگی و کمال را بپیماییم.
۴ - اخلاق در جامعه امروز متأسفانه دستخوش منافع شخصی میشود و بداخلاقی آفتی است که فضای آرامش را برهم میزند، تعادل جامعه را نامتوازن کرده و مرزها را بهم میریزد، لذا در شرایط کنونی حوزههای مقدسه علمیه بهترین کانون برای ترویج آموزههای اخلاقی در جامعه محسوب میشوند.
۵ - همانطور که مستحضرید یکی از ویژگیهای بارز دین اسلام که آنرا از ادیان دیگر متمایز میسازد. اعتدال و میانه روی است. پیامبر اسلام(ص) میفرماید: بر شما باد بر میانه روی، زیرا ملتی که میانه رو باشد هرگز دچار تفرقه نخواهد شد.
در ادامه این پیام تصریح شده است: حال که با استقرار دولت یازدهم شعار اعتدال دوباره در جامعه طنین انداز شده است و جامعه ما نیز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و همدلی است و مقام معظم رهبری هم اخیرا بر وحدت و همدلی تاکید فرموده اند، ترویج این صفت بارز از سوی طلاب و حوزویان برای رسیدن به وحدت عملی حائز اهمیت فراوان است. بیشک حل مشکلات مردم نیاز به اتحاد و یکپارچگی در کشور دارد. البته دولت یازدهم در یک سال گذشته ارتباط بسیار خوب و سازندهای با حوزه مقدسه علمیه قم، مراجع عظام تقلید و علما داشته و بر خود وظیفه میداند این ارتباط را تقویت کند. الحمدالله رابطه حوزه علمیه و علمای قم با دولت یازدهم قابل قیاس با دولتهای گذشته نیست و این خود موجبات بهرهگیری دولت از رهنمودهای مراجع معظم تقلید، علما و… را فراهم آورده و از دست دادن این فرصت را گناه نابخشودنی میداند.
در پایان این پیام آمده است: امیدوارم سال تحصیلی جدید، با تدبیر و امید سالی آمیخته با محبت، برادری، الفت، عزت، پیروزی و سربلندی ملت بزرگ ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.