خبرگزاری کار ایران

یادداشت ایلنا از فوتسال قم؛

فوتسال قم با بازیکنان بومی نتیجه بهترى گرفته است

فوتسال قم با بازیکنان بومی نتیجه بهترى گرفته است
کد خبر : ۱۷۳۹۱۰

مربیان و بازیکنان بزرگی به فوتسال قم آمدند، اما هیچکدام نتوانستند برای قم قهرمانی بیاورند / محسن حسن زاده بازیکن بومی است که کارنامه ورزشی متفاوتی نسبت به هم بازی های خود دارد / تیم فوتسال قم می تواند با بازگرداندن بازیکنان بومی خود مثل علی اصغر و مهدی حسن زاده، میثم ایلانلو، سعید تقی زاده و سجاد نوروزی موفقیت بیشتری در فصل آینده لیگ برتر کسب کند.

مربیان فوتسال قم که هدایت تیم قم را در دو فصل اخیر لیگ برتر عهده دار بودند، به بازیکنان بومی استان قم بیشتر از گذشته بها دادند و نتیجه اش را هم با یک قهرمانی در جام حذفی و یک نایب قهرمانی در لیگ برتر گرفتند؛ ولی هنوز عده ای هستند که توانایی حضور در تیم نماینده قم در فوتسال کشور را دارند ولی به آن ها توجهی نمی شود.

پانزده سال است فوتسال قم با نام های مختلفی در رقابت های مختلف باشگاه های کشور و لیگ برتر حضور داشته و همیشه یکی از مدعیان بازی های کشوری بوده است، اما هیچ سالی نتوانستند به قهرمانی برسند؛ این اتفاق امسال رخ داد و نماینده قم در فوتسال باشگاه های کشور پس از پانزده سال انتظار مردم قم، توانست یک جام برای این شهر بیاورد. اما علت چه بود که این امر امسال محقق شد؟

نگاهی بیندازیم به کسانی که در این چند دوره به تیم قم آمدند، ولی خواسته دوستداران فوتسال این استان را برآورده نکردند:

۱ -در عرصه مربی گری: حسین شمس، سید مهدی ابطحی، رضا کردی، امیر شمسایی، صادق ورمزیار، سید وحید غیاثی و…؛ این ها در این چند سال سرمربی تیم فوتسال قم بودند و با توجه به نتایج خوبی که می گرفتند، اما نتوانستند قهرمانی در لیگ باشگاه های کشور را به مردم استان قم هدیه کنند و حتی سه نایب قهرمانی در این چند دوره، هواداران تیم قم را راضی نکرده بود؛ چون می گفتند حق فوتسال قم جز قهرمانی نیست.

۲ -بازیکنان غیر بومی: وحید شمسایی، مصطفی نظری، مازیار امیرخانلو، مجید لطیفی، یعقوب فیل گوش، حسین حسینی، علی رهنما و خیلی های دیگر؛ مسئولان ورزش استان قم این بازیکنان که اکثرا سابقه حضور در تیم ملی فوتسال کشور را نیز در کارنامه داشتند به قم آوردند تا بلکه بتوانند به کمک این افراد قهرمان لیگ برتر فوتسال شوند، اما این بازیکنان هم خواسته مسئولان و ورزش دوستان قم را برآورده نکردند و از قم رفتند.

۳ -بازیکنان بومی: رضا گل باشی، حسین مردانی، حسین صبوری، یدالله یامولا، بهرام وفایی و…؛ این بازیکنان ستاره های به نام فوتسال قم در این چند سال بودند و در کنار مربیان و بازیکنانی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، طلایه دار فوتسال قم بودند و طبق چیزی که اشاره کردیم، این ها نتوانستند قم را بر بام فوتسال کشور بیاورند.

این ها را گفتیم تا برسیم به این که چطور شد امسال فوتسال قم، بدون شمسایی ها و حسین شمس ها، قهرمان کشور شود:

-چیزی که اعضای کادر فنی و همه بازیکنان تیم به آن اشاره داشتند، حمایت و پشتیبانی مجموعه ماهان تندیس بود. تمامی بازیکنان می گفتند امسال شرایط متفاوتی را در تیم تجربه کردیم و برخلاف سال های گذشته دغدغه این را نداشتیم که چه زمانی پول قراردادمان پرداخت می شود و تنها مشغله فکری ما بازی هایمان بود.

-نکته دوم سرمربی گری محسن حسن زاده در این تیم بود. حسن زاده هم جزء بازیکنان بومی استان قم به حساب می آمد و به این خاطر وی را در دسته بازیکنان بومی که نتوانستند برای قم جامی کسب کنند قرار ندادیم، چون حسن زاده امسال و سال گذشته جبران کرد و توانست یک قهرمانی در جام حذفی، یک نایب قهرمانی در لیگ برتر و آوردن تیم بحرانی نیم فصل اول به رده ششم در پایان رقابت های لیگ گذشته فوتسال کشور، به دست آورد و کارنامه ورزشی خود را متفاوت تر از هم دوران هایش کند.

-اما مطلب سوم که همه اهالی فوتسال کشور و استان به آن اذعان داشتند، حضور پررنگ بازیکنان بومی و بازی های خوب آن ها در ماهان تندیس قم بود. درست است محمد وزیر زاده، مسعود دانشور و مسلم اولاد قباد سه بازیکن غیربومی این فصل تیم قم بودند و از حق نگذریم هر سه آن ها در قهرمانی ماهان تندیس قم در جام حذفی کشور بی تاثیر نبودند؛ اما بازیکنان بومی استان قم مثل علی رضا وفایی و ابوالقاسم عروجی، تاثیر بسیار زیادی در موفقیت های اخیر فوتسال قم داشتند.

فوتسال قم این توانایی را دارد که صرفا با بازیکنان بومی قهرمان شود…

اگر به تیم ۲ دوره قبل که نماینده قم با نام صبا در لیگ برتر فوتسال کشور حضور داشت نگاه کنیم، می بینیم همه آن بازیکنان بومی بودند و تا هفته آخر لیگ چهاردهم فوتسال در صدر جدول حضور داشتند، اما باخت آن ها در بازی آخر مقابل منصوری قرچک، موجب شد تا قهرمان نشوند.

این فصل که ماهان تندیس قهرمان جام حذفی شد، چند بازیکن دو فصل قبل در تیم امسال نبودند و در بین آن ها می توان به علی اصغر حسن زاده و میثم ایلانلو اشاره کرد.

اگر سال آینده ماهان تندیس قم تیم داری کند و محسن حسن زاده سرمربی این تیم باشد، می تواند با برگرداندن بازیکنان قمی مثل علی اصغر حسن زاده از نوریل نیکل روسیه، میثم ایلانلو از دبیری تبریز، سعید تقی زاده از گیتی پسند اصفهان، مهدی حسن زاده از برنا خوزستان و سجاد نوروزی بازیکن قمی شاغل در لیگ عراق و اضافه کردن آن ها به تیم، دوگانه قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی سال آینده را کسب کند.

علاوه بر این اسم هایی که گفته شد، استان قم یک بازیکن باهوش و تکنیکی دیگر به نام محسن شنوفی هم دارد که این بازیکن در حال حاضر سرباز محسوب می شود و نمی تواند نماینده قم را در لیگ برتر فوتسال همراهی کند، وگرنه حضور وی نیز می توانست کمک زیادی به ماهان تندیس قم کند.

یادداشت: محمد چهرقانی

ارسال نظر