مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی خبر داد:
16 واحد فرآوری زیتون در استان قزوین فعالیت دارد
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در حال حاضر ۱۶ واحد تولیدی در زمینه فرآوری زیتون در استان فعالیت دارد.
به گزارشخبرنگار ایلنا در قزوین، ابرودات مصلایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از فعالیت ۱۶ واحد تولیدی در زمینه فرآوری زیتون در استان خبر داد و گفت: این واحدهای فعال ظرفیت تولید ۵ هزار و ۸۰۰ تن روغن زیتون و ۴ هزار تن کنسرو و زیتون شور را دارند.
مصلایی افزود: امسال از اواسط شهریور مراحل برداشت و فرآوری زیتون کنسروی آغاز شد و متعاقب آن فرآیند روغن کشی زیتون در منطقه در حال انجام است.
وی سطح زیر کشت باغات زیتون استان را ۹ هزار و ۵۲۰ هکتار برآورد کرد و گفت: شش هزار و ۷۰۰ هکتار آن بارور و ۲ هزار و ۸۲۰ هکتار هم غیر بارور است.
مصلایی پیش بینی کرد امسال بیش از ۲۵ هزار تن زیتون از باغات استان برداشت شود.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: منطقه طارم سفلی در استان قزوین با سابقه طولانی کشت زیتون و آشنایی مردمان منطقه با این محصول ارزشمند و فرهنگ زیتونکاری، یکی از قطبهای مهم تولید زیتون در کشور است.
مصلایی افزود: در استان بیش از ۱۰ رقم زیتون کاشت میشود که ۸۵ درصد آن را ارقام؛ زرد و روغنی است و از سایر ارقام بومی میتوان به رقم شنگه، ماری، چرچنگی و گرد و ارقام عمده خارجی، آربکین، کرونایکی، مانزانیلا و کنسروالیا اشاره کرد.