در ماه گذشته؛
بیش از سه هزار تن گوشت قرمز در استان قزوین تولید شد
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید 3 هزار و ۱۴ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان در تیر ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمد میربابایی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲ هزار و ۶۱۸ تن گوشت قرمز از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیشبینی میشود تا پایان سال جاری حدود ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در این واحدها تولید شود.
وی عنوان کرد: ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهرهبردار در زمینه تولید گوشت در استان قزوین فعال هستند و در صورت دسترس بودن نهادههای کافی و رفع کمبود نقدینگی انتظار میرود تا پایان سال جاری به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یابیم.