موفقیت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در تمدید گواهینامه ایزو ۲۲۰۰۰ (سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی)
![موفقیت مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در تمدید گواهینامه ایزو ۲۲۰۰۰ (سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی)](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/l2E9rtAOjHmW/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0phCsK4zhXcZR7otfNPZWXfo,/13320.jpg)
گواهینامه ایزو ۲۲۰۰۰ (سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی) در ممیزی مراقبتی نوبت دوم برای مجتمع مس سرچشمه رفسنجان تمدید شد.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری مسپرس، ممیزی مراقبتی نوبت دوم سیستم ایمنی مواد غذایی ۲۱بهمنماه با حضور متولیان مربوط، در سالن اجتماعات امور ایمنی، بهداشت و محیط زیست مجتمع برگزار شد.
در این مراسم، کرمی مدیر امور ایمنی، بهداشت و محیطزیست مجتمع در سخنانی به تبیین گواهینامه ایزو ۲۲۰۰۰ (سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی) پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۱ برای نخستینبار، مجتمع مس سرچشمه بهعنوان اولین و تنها مجتمع صنعتی و معدنی موفق به استقرار سیستم ایمنی مواد غذایی شد و امور ایمنی، بهداشت و محیط زیست با همکاری امور نظارت بر پیمانکاران، آموزش و توسعه شایستگی، حراست و تضمین کیفیت، در راستای اطمینان از انطباق فعالیتهای زنجیره تامین مواد غذایی با الزامات ایمنی مواد غذایی در مجتمع و مطابقت با استانداردهای ملی و بین المللی، نسبت به پیادهسازی و استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی lSO ۲۲۰۰۰: ۲۰۱۸، اقدام کرد.
مدیر امور سیستمها و تضمین کیفیت نیز با قدردانی از حمایتهای معاون طرح و برنامهریزی راهبردی شرکت مس و تلاشهای همکاران امور ایمنی، بهداشت و محیط زیست و امور نظارت بر پیمانکاران، گفت: ایزو ۲۲۰۰۰ ترکیبی از اصول HACCP و استاندارد مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ است که هدف اصلی آن شناسایی و کنترل خطرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی ایمنی مواد غذایی از تولید، توزیع تا مصرف نهایی در جهت بهبود کیفیت و افزایش ایمنی مواد غذایی است.
مازیار اسماعیلی افزود: این ممیزی، فرصتی برای ارزیابی عملکرد در بهکار بردن اقدامات کنترلی و اصلاحی و محک زدن شایستگی سیستم است برای اطمینان از اینکه مواد غذایی با بهترین کیفیت و به صورت سالم و در بستری ایمن به دست کارکنان میرسد و موجبات افزایش رضایت مشتریان را فراهم خواهد ساخت.
وی در ادامه با بیان اینکه نتایج این ممیزی، حاکی از تلاش و تعهد ما به بهبود مستمر در فرایند تأمین ایمنی مواد غذایی است، عنوان کرد: بر این اساس، راهکارهایی نیز برای بهبود و ارتقای سیستم مدیریتی ارائه شده که امیدواریم با اجرای اقدامات اصلاحی مناسب، اجرای این الزامات را بیش از پیش بهبود بخشیم و به اهداف استراتژیک خود در این مسیر دست یابیم و امیدواریم که با ادامه این مسیر، بتوانیم موفقیتهای بیشتری را با همدلی و همیاری بهدست آوریم.