گزارش عملکرد شرکت ملی مس در ۹ ماه ابتدایی سال؛
توسعه زیرساختها و خودکفایی با حمایت از تولید داخلی
شرکت ملی مس در ۹ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ گامهای موثری در خودکفایی برداشته است.
به گزارش گروه بازرگانی ایلنا، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت تولید و استخراج مس ایرانی است که در زمینه اکتشاف، استخراج و بهرهبرداری مس، همچنین تولید محصولات مسی همچون کاتد، اسلب، بیلت و مفتول، فعالیت میکند. این شرکت مالک سه معدن مس سرچشمه و میدوک در استان کرمان و سونگون در استان آذربایجان شرقی است.
این مجموعه در سال ۱۳۵۱ تحت عنوان شرکت سهامی معادن مس سرچشمه در شهر رفسنجان، تأسیس شد و در سال ۱۳۵۵ به شکل کنونی تغییرنام داد. اکنون اکثریت سهام این شرکت متعلق به سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (۱۲٪)، شرکت سرمایهگذاری صدر تأمین (۵٪) و سهام عدالت است.
شرکت ملی مس در سال مالی ۱۳۹۹ حدود ۲۷هزارمیلیاردتومان سود خالص کسب کرد و به یکی از سودآورترین شرکتهای ایران بدل شد.
این شرکت همراه مس، ۷۰۰ تن کنسانتره طلا و نقره در سال تولید میکند که بهصورت خام فروخته میشود و هیچگاه مدیران این شرکت در اندیشه احداث کارخانه استحصال و تولید شمش خالص طلا نبودهاند.
مهمترین اتفاقات شرکت ملی مس در ۹ ماه ابتدایی سال:
(۲۱ فروردین ماه)، مدرسخیابانی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران شد
طی حکمی از سوی محمدرضا موثقینیا، رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدور)، حسین مدرسخیابانی را به عنوان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران منصوب و معرفی کرد.
قائممقامی وزیر صنعت، معدن و تجارت، سرپرستی وزارت صنعت، معدن و تجارت و استانداری سیستان و بلوچستان از جمله سوابق اجرایی و مدیریتی حسین مدرس خیابانی به شمار میرود.
(۴ اردیبهشت ماه): تفاهمنامه شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
طی توافقنامهای میان مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بانک شهر مقرر شد طرفین در راستای توسعه صادرات و تامین مالی ارزی با هدف واردات ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز معادن مس همکاری داشته باشند.
مدیرعامل بانک شهر در این دیدار با اشاره به ظرفیتهای این بانک به منظور تامین مالی پروژههای توسعهای شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: با بهرهگیری از همه ظرفیتهای موجود، آماده همکاری در زمینه توسعه صادرات محصولات و در مقابل واردات تجهیزات و ماشینآلات مورد نیاز صنعت مس هستیم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران هم با اشاره به تفاهم حاصل شده با بانک شهر با هدف توسعه صادرات محصولات تولیدی این شرکت گفت: این تفاهم به منظور افزایش صادرات و کمک به رشد درآمدهای ارزی کشور به عنوان یک اقدام مثبت با جدیت پیگیری خواهد شد.
(۲۶ اردیبهشت ماه): امضای تفاهمنامه سهجانبه با هدف افزایش بهرهوری در فرآیند بیو لیچینگ کانیهای مس
تفاهمنامه سه جانبه با حضور حسین مدرس خیابانی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، مهندس طبیبزاده رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی کرمان و شکوری مدیرعامل شرکت کانی گسترماد به امضاء رسید.
در این تفاهمنامه سهجانبه که روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه در پنل تخصصی مس و زنجیره دومین دوره همایش کرمان آیدکس ۲۰۲۴ به امضای طرفین رسید، افزایش بهرهوری در فرایند بایو لیچینگ کانیهای مس با عیار پایین و کمک به رفع موانع تامین مالی مورد اشاره قرار گرفته است.
این مراسم با حضور فداکار، استاندار کرمان و جمعی از نمایندگان کرمان در مجلس شورای اسلامی، مسئولان استانی، معاونان و مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار شد.
(۳ خرداد ماه): تولید اولین مس آندی در روز آزادی خرمشهر
امسال و همزمان با سوم خرداد ماه سال ۶۱ و آزادسازی غرورآفرین خرمشهر اولین «مس آندی» در مجتمع مس سرچشمه توسط مهندسان ایرانی تولید شد.
تولید اولین مس آندی در روز آزادسازی خرمشهر، از چند جهت حائز اهمیت بود؛ این رویداد خودباوری و اتکاء به نفس ملت ایران را به نمایش گذاشت و نشان داد که ملت ایران با وجود تمام مشکلات و تحریمها، توانایی انجام کارهای بزرگ را دارد و میتواند به اتکای توان داخلی خود، به پیشرفت و توسعه دست یابد.
همچنین از بعد شکستن تحریمهای اقتصادی دشمن، تولید مس در داخل کشور، وابستگی ایران به واردات این محصول را کاهش داد و تحریمهای اقتصادی دشمن را بیاثر کرد.
(۱۲ خرداد ماه): ساخت ۳ نیروگاه ۴۲ مگاواتی در مجتمعهای مس سرچشمه، سونگون و خاتون آباد
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از ساخت ۳ نیروگاه ۴۲ مگاواتی برق در مجتمعهای مس سرچشمه، سونگون و خاتون آباد به منظور کمک به تامین نیاز انرژی در شرکت ملی مس خبر داد.
حسین مدرس خیابانی اظهار کرد: مپنا جزو ثروتهای ملی است و اقدامات ارزشمند انجام گرفته در این مجموعه، نوید میدهد که میتوان مشکل ناترازی انرژی را در کشورمان حل کرد.
وی افزود: با امضای تفاهمنامه مشترک، شاهد همکاری و مشارکت دو بنگاه بزرگ اقتصادی در کشور هستیم و امید میرود با توسعه همکاریها، پروژههای شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه برق و انرژی با سرعت بیشتری اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: تامین برق مورد نیاز مجتمعهای تولیدی و پروژه های توسعهای شرکت ملی مس از محل نیروگاههای اختصاصی، میتواند به کاهش مصرف برق از شبکه و رفع بخشی از ناترازی انرژی کشور کمک کند.
(۹ تیر ماه): افتتاح ورزشگاه ۳۰ هزار نفری شهید آیت الله رئیسی در کرمان
ورزشگاه ۳۰ هزار نفری شهید آیت الله رئیسی همرمان با شب عید سعید غدیر در مراسمی با حضور وزیر کشور، استاندار کرمان، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، مسئولان استانی و مدیران حوزه ورزش و ورزشکاران افتتاح شد.
(۳ مرداد): پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه کمپ ورزشی مس ورزقان
مدیر مجتمع مس سونگون از پیشرفت ۳۰ درصدی فاز یک پروژه کمپ تفریحی ورزشی مس ورزقان خبر داد.
محمدجعفر عظمایی با بیان اینکه این پروژه تا به امروز ۳۰ درصد پیشرفت داشته است، اظهار کرد: به حول قوه الهی و با حمایتهای مدیرعامل و اعضای هئیت مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران و همچنین تلاش های شبانهروزی همکارانم، بیشترین سهم پیشرفت این پروژه مربوط به سال ۱۴۰۳ بوده است.
وی افزود: فاز یک این پروژه شامل سالن فوتسال، ساختمانهای جنبی و تاسیساتی، محوطهسازی و دو عدد زمین فوتبال بوده که به ترتیب با پیشرفت فیزیکی ۲۱، ۴۴ و ۲۸ درصدی همراه است.
عظمایی با اشاره به نیاز مبرم باشگاه مس سونگون ورزقان و مردم منطقه به وجود این کمپ تفریحی و ورزش خاطرنشان کرد: سعی کردهایم تامین مالی این پروژه همواره سر موعد انجام شود تا وقفهای در اجرای آن صورت نگیرد به طوری که بالغ بر ۱۴۸ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
مدیر مجتمع مس سونگون با بیان اینکه هماکنون در این پروژه ۲۰۰ نفر شاغل هستند، اضافه کرد: با بهرهبرداری از این طرح، برای ۳۰۰ نفر بصورت مستقیم و برای ۸۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.
(۳ مرداد ماه): شرکت ملی مس صدرنشین بازار سرمایه ایران
در تاریخ سوم مرداد ماه و پیش از برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه منتهی به اسفندماه سال ۱۴۰۲ به بالاترین سطح از آغاز فعالیت خود رسید و ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی شد.
بر اساس این گزارش «فملی» به عنوان یکی از نمادهای شاخص بازار بورس ایران پیش از برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه شرکت ملی صنایع مس ایران در تاریخ ۳۱ تیر ماه سال جاری، با عبور از نمادهای فارس (صنایع پتروشیمی خلیج فارس) و فولاد (شرکت فولاد مبارکه اصفهان) به رتبه نخست ارزش روز بازار سرمایه کشور رسید.
«فملی» در این رتبهبندی با رسیدن به قله ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی، علاوه بر اینکه به بالاترین ارزش تاریخ فعالیت خود رسید، عنوان نخست بازار سرمایه ایران را هم به لحاظ ارزش روز کسب کرد.
(۹ مرداد ماه): ثبت رکوردهای امیدبخش در حوزه اکتشافات معدنی
شهریار متوکل با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه اکتشافات اظهار کرد: در بخش اکتشافات و توسعه معدنی، با تکیه بر توان علمی و عملی جوانان متخصص و نخبگان و با بهرهگیری از روشهای نوین اکتشافی و دانش فنی روز دنیا و بکارگیری مشاورین و پیمانکاران توانمند، طی سالهای اخیر رکوردهای بینظیری در اکتشاف کانسارهای جدید و افزایش میزان منابع و ذخایر کشور به ثبت رسیده است.
وی افزود: در دوره پنج ساله اخیر پهنههای اکتشافی به وسعت حدود ۴۰ هزار کیلومترمربع در قالب تفاهم نامه با سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانهای مربوطه، مورد کاوش قرار گرفته است تا ذخایر معدنی موجود در پهنههای اکتشافی مشخص شود.
(۱۴ مرداد ماه): رشد ۴۷ درصدی تولید مفتول مسی در شرکت ملی مس طی ۴ ماهه سال جاری
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از تولید مفتول مسی ۸ میلی متری در ۴ ماهه اول سال جاری به میزان ۱۱.۵۰۰ تن خبرداد که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد چشمگیر ۴۷ درصدی داشته است.
حسین مدرس خیابانی در جمع خبرنگاران با اشاره به رشد تولید تمامی محصولات شرکت ملی صنایع مس ایران در ۴ ماهه نخست سال جاری اظهار کرد: حجم فعالیت و تولید محصول در تمامی بخشها از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
وی با بیان اینکه استخراج و بهرهبرداری معدنی در ۴ ماهه سال ۱۴۰۳ رشد ۱۳ درصدی داشته است که یک رکورد تاریخی در شرکت ملی صنایع مس ایران محسوب میشود، افزود: تولید کاتد مس در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ کمتر از ۹۵ هزار تن بوده که با رشد ۵ هزار تنی، در ۴ ماهه سال جاری این رقم به ۱۰۰ هزار تن رسیده است.
(۱۵ مرداد ماه): رونمایی از مگالاینر بومی سازی شده در مجتمع مس سونگون
حسین مدرس خیابانی در بازدید از مراحل نصب این قطعه بومیسازی شده، گفت: یکی از سیاستهای اساسی شرکت ملی صنایع مس ایران داخلی سازی تجهیزاتی است که تاکنون از خارج تهیه می شد و هم اکنون همکاران نوآور من در شرکت مس، در تلاشند تک تک این اقلام پر مصرف را داخلی سازی بکنند.
وی گفت: ما امروز موفق شدیم در بخش خردایش مجتمع مس سونگون قطعه ای تحت عنوان مگالاینر را جایگزین لاینر های فلزی بکنیم این مگالاینر از ترکیب فلز و پلاستیک ساخته شده است و کارایی بهتری نسبت به لاینر دارد و با توجه به اندازه آنها، تعداد لاینر های مورد نیاز از ۱۲۰ عدد به ۱/۳ کاهش پیدا کرده و در مدت زمان کمتری نصب می شود و همچنین طول عمر مگالاینر ها ۲ برابر افزایش پیدا کرده است که از محل موارد اشاره شده در استفاده از این قطعه ، ۲۴ میلیون دلار درآمد برای ما حاصل شده است.
(۱۷ مرداد ماه): امضای قرارداد ساخت دامپتراک ملی
قرارداد ساخت دامپتراک ملی فی مابین شرکت ملی مس و گروه صنعتی مپنا در جلسهای با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به امضاء رسید.
بر اساس قرارداد منعقد شده، در پروژه ساخت دامپتراک ملی مقرر شد از تجارب فنی مجتمع مس سرچشمه و توان علمی و تخصصی مراکز پژوهشی، دانشگاهی و دانش بنیان استفاده شود.
(۲۰ مرداد ماه): امضای توافقنامه همکاری برای تکمیل بزرگراه ورزقان-نوردوز
توافقنامه همکاری شرکت ملی صنایع مس ایران با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) برای تکمیل بزرگراه ورزقان-نوردوز به امضاء رسید.
حسین مدرس خیابانی، در مراسم امضای این تفاهمنامه اظهار کرد: مصوبه پروژه تکمیل بزرگراه ورزقان-نوردوز از مجمع عمومی شرکت ملی صنایع مس ایران اخذ شده و تا با مشارکت فنی وزارت راه و شهرسازی و با پیمانکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) این مسیر اجرا شود.
(۲۲ مرداد ماه): نوسازی تجهیزات خط تولید کنسانتره مس با بهرهگیری از توان تولیدات داخلی
محمدجعفر عظمایی، مدیر مجتمع مس سونگون با بیان این مطلب اظهار کرد: مجتمع مس سونگون در راستای پیشبرد اهداف و تحقق برنامههای تولید، اقدامات مهمی در راستای نوسازی تجهیزات خط تولید و بهبود کیفیت قطعات مصرفی انجام داده است. از شاخصترین اقدامات میتوان به ساخت مگالاینر و لاینرهای فلزی آسیاهای نیمه خودشکن، لاینرهای لاستیکی آسیاهای گلولهای، قطعات سایشی پمپها و الکتروموتورهای زیر ۲۰۰ کیلووات اشاره کرد.
(۲۴ مرداد ماه): «آسیاب بالمیل» برای نخستینبار در مسیر ساخت داخل قرار گرفت
مهندسان و متخصصان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان توانستند با اتکا به دانش فنی و توان داخلی، آسیاب بالمیل (Gear Less) را برای نخستینبار در کشور بومیسازی کرده و در مسیر ساخت داخل قرار دادند.
مهدی جاودانی معاون مهندسی و مدیریت انرژی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در گفتگو با مسپرس با اعلام این خبر اظهار کرد: آسیاب بالمیل(Gear Less) برای تناژ بالاتر از ۲۰۰۰ تن بهکار میروند که توانایی آسیاب و خردایش این حجم از خاک را دارا هستند.
وی افزود: در حالی که همه آسیابهای مجتمع مس سرچشمه با چرخدنده کار میکنند تکنولوژیای که در این آسیابها به کار میرود تینیور نبوده و سیستم آسیابهای با تناژ مغناطیس بالا است.
جاودانی با بیان اینکه در سالهای اخیر برآورد کردیم که آیا امکان ساخت این نوع آسیابها وجود دارد یا خیر، ادامه داد: در عین حال، نمونههای خارجی که توسط شرکتهای مطرح دنیا از جمله زیمنس و ABB ساخته شده بودند را بررسی کردیم و با مطالعاتی که انجام دادیم، مشخص شد که تمام امکانات ساخت این نوع آسیابها را داریم و فقط همت و تلاش لازم دارد.
(۲۹ مرداد ماه): افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت تولید کنسانتره در شرکت ملی مس
حسین مدرس خیابانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۴ ماهه امسال به بهرهبرداری از ۳ طرح توسعهای در شرکت ملی صنایع مس ایران، ۳۰۰ هزار تن به ظرفیت اسمی تولید کنسانتره مس اضافه شده است.
وی افزود: مجموع ظرفیت تولید کنسانتره در شرکت ملی مس تا پیش از آغاز بهرهبرداری از این ۳ طرح توسعهای، سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن بوده که اکنون با افزایش ۲۵ درصدی به یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسیده است.
(۳ شهریور ماه): پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه فلوتاسیون سرباره مس خاتونآباد
مهندس حمیدرضا سعیدی عزیزکندی در خصوص آخرین وضعیت پروژههای EPC اظهار کرد: پروژه فلوتاسیون سرباره سرچشمه با ظرفیت تولید ۷۳ هزار و پانصد تن کنسانتره در طول مدت ۳۸ ماه تحویل موقت شده است.
وی با بیان اینکه پروژه فلوتاسیون سرباره مس سرچشمه تجربه مفیدی برای شرکت سرمایهگذاری به ارمغان آورد، افزود: تکنولوژی ساخت کارخانه فلوتاسیون سرباره سرچشمه از مهندسی پایه تا تفضیلی و همینطور خرید تجهیزات با همکاری شرکتهای چینی انجام شد.
(۱۰ شهریور ماه): افتتاح آزمایشگاه مولکولی و بانک میکروبی مجتمع مس سرچشمه
آزمایشگاه مولکولی و بانک میکروبی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به بهرهبرداری رسید.
محمد کارگر مشاور امور تحقیق و توسعه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در این مراسم اظهار کرد: هدف از ایجاد این آزمایشگاه تعیین هویت دقیق میکروارگانیزمهای جداسازی شده از معادن مختلفی است که در رابطه با استحصال و استخراج فلزات کاربرد دارند.
وی افزود: با استفاده از روشهای متداول کشت، تنها حدود ۱۲ درصد میکروارگانیزمها را میتوان شناسایی کرد ولی با روشهای مولکولی که در این آزمایشگاه امکان استفاده از آنها وجود دارد، قادر خواهیم بود تمام میکروارگانیزمها، حتی آنهایی که قابل کشت نیستند را تعیین هویت کنیم. علاوه براین میکروارگانیزمهایی که در این مجموعه شناسایی میشوند در بانکهای میکروبی جهانی به نام شرکت ملی صنایع مس ایران ثبت جهانی خواهند شد و بعنوان میکروارگانیزمهای صنعتی به سایر شرکتها، صنایع و مراکز آموزشی در نقاط مختلف جهان قابل عرضه خواهند بود.
(۱۹ شهریور ماه): پیوست رسانهای و اطلاعرسانی طرح کیمیای مس تهیه و تدوین شد
پیوست رسانهای و اطلاعرسانی طرح کیمیا (کاتد یک میلیون تنی ملی مس ایران) در راستای عمل به جهاد تبیین و همسو با برنامه پنجسالهی هفتم توسعه، توسط روابط عمومی شرکت ملی مس ایران تهیه و تدوین شد.
(۸ مهر ماه): مجتمع مس سونگون بهره بردار نمونه معدنی شد
مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن و تجلیل از واحدهای نمونه معدنی استان آذربایجان شرقی در محل مرکز همایش های بین المللی تبریز با حضور صنعتگران و مقامات ملی، منطقه ای و استانی برگزار شد.
در این مراسم از محمدجعفر عظمایی مدیر مجتمع مس سونگون به عنوان واحد نمونه معدنی با اهداء تندیس و لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
(۲۲ مهر ماه): رونمایی از پایگاه خبری جدید «مسپرس»
مراسم رونمایی از طراحی جدید سایت پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی صنایع مس ایران صبح روز یکشنبه ۲۲ مهرماه با حضور دکتر مدرس خیابانی مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران شرکت ملی مس برگزار شد.
در قالب جدید سایت «مسپرس» علاوه بر ایجاد بخشهای مختلف خبری جهت انعکاس عملکرد مجتمعهای تولیدی و شرکتهای تابعه، به اقدامات شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه مسئولیت اجتماعی، ورزش و ساخت داخل پرداخته شده است.
(۱۵ آبان ماه): کسب ۳ گواهینامه معتبر بینالمللی توسط مجتمعهای مس سرچشمه و شهربابک
معاون طرح و برنامه ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مجتمعهای مس سرچشمه و شهربابک موفق شدند در ممیزی خارجی، گواهینامههای معتبر بینالمللی ISO۱۴۰۰۱،ISO۴۵۰۰۱ و ISO۹۰۰۱ شامل سیستمهای مدیریت کیفیت، محیط زیست و ایمنی و همچنین سلامت شغلی را کسب کنند.
(۲۱ آبان ماه): کارنامه درخشان «ملی مس» در سال جهش تولید و رشد ۶۰ درصدی تولید مفتول مسی
شرکت ملی صنایع مس ایران در ۷ ماهه نخست سال جاری، با رشد ۶۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۲۰ هزار تن مفتول مسی تولید کرد.
این عملکرد نه تنها نشاندهنده بهبود ظرفیت تولید بلکه ثبت یک رکورد جدید در تولید مفتول مسی از زمان راهاندازی مجدد کارخانه نیز میباشد که در دوره هفتماهه نخست سال جاری حاصل شد.
گفتنی است، شرکت ملی صنایع مس ایران با تولید سالانه ۱۳۰ هزار تن مفتول مسی، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بر روی محصول کاتد مس، به نیاز صنایع مختلف کشور به این محصول مهم پاسخ میدهد.
(۱۱ آذر ماه): بومیسازی اولین فیلترپرس کنسانتره کاملا ایرانی در «ملی مس»
مهندسان ایرانی برای اولین بار با حمایت شرکت ملی صنایع مس ایران، موفق به بومیسازی صد درصدی دستگاه فیلترپرس کنسانتره مس شدند.
شرکت ملی صنایع مس ایران در راستای تحقق اولویتبخشی به استفاده از تجهیزات و کالاهای ساخت داخل، اینبار با حمایت از یک شرکت دانشبنیان داخلی موفق به بومیسازی دستگاه فیلترپرس به عنوان یکی از نیازهای کلیدی صنعت مس در حوزه فیلتراسیون و جداسازی جامدات از مایعات شد تا یکبار دیگر اثبات شود، ملی مس پای کار حمایت از دانشبنیانهای وطنی و تولیدکنندههای داخلی است.
(۲۲ آذر ماه): ثبت رکورد بالاترین سطح استخراج ماهیانه در معدن مس میدوک
حسین محمودی، مدیر مجتمع مس شهربابک با تاکید بر اینکه مجتمع مس شهربابک در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» تمام توان و برنامهریزی خود را معطوف به توسعه و جهش در بخش تولید کرده است، اظهار کرد: خوشبختانه همکاران من در مجتمع با تلاش و کوشش شبانهروزی موفق به ثبت رکوردی جدید در بحث استخراج مواد معدنی و باطله از معدن مس میدوک شدند.
وی افزود: در شرایطی که تا پیش از این بالاترین رکورد ثبت شده استخراج ماهیانه مواد معدنی و باطله از معدن مس میدوک به میزان ۵.۹۷۳.۰۰۶ تن در مهرماه ۱۴۰۳ صورت گرفته بود، اما تلاشهای شبانهروزی همکاران بنده در این معدن به فاصله تنها یک ماه رکورد جدیدی را در این زمینه به ثبت رساند.