مدیر واحد احیای ذوب و ریختهگری مجتمع ذوب آهن بیستون مطرح کرد:
کاهش ۶۵ درصدی تولید/ مجبور شدیم کارگران را به مرخصی اجباری بفرستیم
مدیر واحد احیای ذوب و ریختهگری مجتمع ذوب آهن بیستون با انتقاد به وضعیت محدودیتهای انرژی، گفت: اکنون تولید ما به ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن کاهش یافته است که این رقم نسبت به سه سال گذشته، از افت ۶۰ تا ۶۵ حکایت دارد.
به گزارش خبرنگار بازرگانی ایلنا؛ محمدرضا مومنه، مدیر واحد احیای ذوب و ریختهگری مجتمع ذوب آهن بیستون در حاشیه همایش "بررسی چالش ناترازی انرژی و روند قیمتگذاری برق در صنعت فولاد"، هدف از این همایش را بررسی چالشهای ناترازی انرژی و روند قیمتگذاری برق در صنعت فولاد عنوان کرد و گفت: انتظار داریم که این همایش به یافتن راهحلهایی برای مشکلات پیش رو کمک کند.
مشکلات ناترازی برق
مدیر واحد احیای ذوب و ریختهگری مجتمع ذوب آهن بیستون در ادامه به ایلنا گفت: متأسفانه، وضعیت ناترازی برق در صنعت فولاد بسیار بحرانی شده است و با برگزاری یک همایش، به تنهایی این مشکلات حل نمیشود.
وی ادامه داد: برای مثال، چند روز پیش با من تماس گرفتند و گفتند باید تولید را به نصف کاهش دهیم! سپس یک ساعت بعد دوباره تماس گرفتند و گفتند باید مصرف را به ۴ مگاوات برسانیم. این مقدار یعنی عملاً کارخانه باید خاموش شود و مجبور شدیم پرسنل را به مرخصی اجباری بفرستیم.
ناترازی انرژی جدی شده است
مومنه ادامه داد: مشکل قطعی برق و کمبود انرژی از سال گذشته به شدت جدی شده است و امسال وضعیت بدتر هم شد. از اواخر خرداد تا پایان شهریور ماه، از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب برق این مجموعه قطع بود و تنها از ۱۱ شب تا ۷ صبح انرژی داشتیم، در حالحاضر نیز با همان مشکلات و کاهش برق مواجه هستیم.
کاهش تولید و تاثیرات آن
مدیر واحد احیای ذوب و ریختهگری مجتمع ذوب آهن بیستون ابراز کرد: ما در شرایط عادی باید روزانه ۵۰۰ تن تولید داشته باشیم، اما اکنون تولید ما به ۱۸۰ تا ۲۰۰ تن کاهش یافته است که نسبت به سه سال پیش، بین ۶۰ تا ۶۵ درصد کاهش تولید داشتهایم و این وضعیت ما را زیانده کرده است.
مومنه تصریح کرد: در رابطه با همایشها، فکر نمیکنم به تنهایی مشکل انرژی ما حل شود. از رئیسجمهور گرفته تا شرکتکنندگان همایش، همه فقط حرف میزنند و عمل نمیکنند.
وی ادامه داد: دو هفته پیش به ما اعلام کردند که مشکل سوخت نیروگاهها حل خواهد شد، اما این مشکل نه تنها حل نشد، بلکه وضعیت بدتر هم شد. کاهش انرژی این مجموعه از ۵۰ به ۳۰ درصد بوده و امیدواریم که مسئولین به مشکلات ناترازی و کمبود انرژی توجه بیشتری داشته باشند و راهحلهای عملی برای رفع این مشکلات ارائه دهند.