رشد 33 درصدی جذب دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو گفت: بیشترین جذب دانشجو در بین دانشگاههای علمی کاربردی کلان شهر اراک با رشد 33 درصدی متعلق به مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت هپکو نیوز، محمد کامیاب با اشاره به آغاز به کار مرکز آموزش علمی و کاربردی شرکت هپکو تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال 1377 اظهار کرد: این مرکز با هدف کسب مهارت توسط نسل جوان و گسترش اشتغال در کشور و با توجه به پیشرفت تکنولوژی، تامین نیروی ماهر مورد نیاز کشور، ایجاد نگرش علمی در زمینه نگهداری و تعمیرات ماشینآلات راهسازی، معدنی و کشاورزی، تاسیس و فعالیت خود را در رشتههای مختلف از جمله رشته تخصصی این مرکز در مقطع کاردانی و کارشناسی مکانیک ماشینهای راهسازی و راهداری آغاز کرد.
وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org در دو نوبت ترمی مهر و بهمن ماه هر سال برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور دانشجو میپذیرد.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو تاکنون 1500 فارغالتحصیل (800 کاردانی و 700 کارشناسی) داشته است، افزود: از این تعداد 200 نفر از فارغالتحصیلان از پرسنل شرکتهای هپکو و هسکو بوده که هم اکنون در ردههای مختلف شغلی از تکنسین و کارشناس تا ردههای مدیریتی مشغول به فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو دارای 405 نفر دانشجو و 60 مدرس بوده که از این تعداد 10 درصد دانشجویان و 20 درصد اساتید از پرسنل شرکتهای هپکو و هسکو است.
سرپرست مرکز آموزش علمی و کاربردی هپکو با اشاره به رشد قابل توجه ثبت نامکنندگان ترم مهرماه 1403 در این مرکز، گفت: در ترم تحصیلی جاری (مهر 1403) نسبت به ترم قبل(بهمن 1402) 33 درصد رشد در آمار ثبتنام در مرکز حاصل شده است.
وی میزان استقبال دانشجویان از رشتههای تحصیلی این مرکز را این چنین عنوان کرد: در رشتههای مکانیک به عنوان رشته تخصصی این مرکز در مقطع کاردانی و کارشناسی ثبتنام در مهرماه 1403 نسبت به بهمن 1402 به ترتیب بالغ بر 1100 درصد و 175 درصد رشد داشته، همچنین در پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی حسابداری 50 درصد، کاردانی امور اداری 20 درصد و کاردانی رشته ایمنی نیز 11 درصد رشد به ثبت رسیده است.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو افزود: در حال حاضر رشتههای تحصیلی فعال در مقاطع کاردانی و کارشناسی با توجه به نیاز بازار شامل کاردانی مکانیک ماشینهای راهسازی، مهندسی فناوری مکانیک ماشینآلات راهسازی و راهداری، کاردانی حرفهای حسابداری امور مالی، کارشناسی حرفهای حسابداری امور مالی،کاردانی فنی ایمنی کار و حفاظت فنی، مهندسی فناوری ایمنی، سلامت و محیط زیست (HSE (، کاردانی حرفهای مدیریت امور اداری و کارشناسی حرفهای مدیریت امور اداری و منابع انسانی میشود.
سرپرست مرکز جامع علمی و کاربردی هپکو تاکید کرد: رشته مکانیک ماشینآلات راهسازی و راهداری رشته اختصاصی این مرکز بوده و سعی در معرفی بیشتر این رشته در بین نسل جوان و علاقمند است، در عین حال با توجه به نیاز بازار کار معرفی رشتههای پرطرفدار دیگر از جملهHSE ، حسابداری و امور اداری و منابع انسانی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی تاکید کرد: با توجه به رشد و توسعه روز افزون فناوری بویژه در حوزه IT (فناوری اطلاعات) درصدد افزودن این رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز هستیم.
وی افزود: با توجه به رویکرد و استراتژی شرکت هپکو در زمینه ورود جدیتر به حوزه ماشینآلات معدنی، تغییر و توسعه سرفصل دروس رشته مکانیک ماشینآلات راهسازی و راهداری به مکانیک ماشینآلات راهسازی و معدنی نیز در دستور کار این مرکز است.
سرپرست مرکز آموزشی علمی و کاربردی هپکو اضافه کرد: فراخوان تکمیل ظرفیت ترم بهمن 1403 دانشگاه جامع علمی کاربردی در اواخر آذر ماه با رشتههای فوق از طریق سایت سازمان سنجش انجام میپذیرد.