خبرگزاری کار ایران

رئیس محیط‌زیست فولاد مبارکه در پنل «برنامه پنج‌ساله ارتقای محیط‌زیست»:

فولاد مبارکه با رعایت الزامات زیست‌محیطی آینده بهتری را برای مردم خلق می‌کند

فولاد مبارکه با رعایت الزامات زیست‌محیطی آینده بهتری را برای مردم خلق می‌کند
کد خبر : ۱۵۶۴۵۳۰

بهنام کاویانی، رئیس محیط‌زیست فولاد مبارکه در پنل «برنامه پنج‌ساله ارتقای محیط‌زیست» با گفتمان «مسیر سبز» فولاد مبارکه در بیست‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌متافو ۱۴۰۳ اظهار کرد: مدیریت نظام‌مند منابع آبی و میزان کاهش کربن در فولاد مبارکه با اهداف سازمان ملل متحد سازگار است و این امر نشان می‌دهد که این مجموعه در حوزه محیط‌زیست مسیر درستی را انتخاب کرده و می‌پیماید؛ به‌عبارت‌دیگر، فولاد مبارکه با رعایت الزامات زیست‌محیطی، آینده بهتری را برای مردم خلق می‌کند.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرنگار فولاد مبارکه، وی افزود: نوع نگاه فولاد مبارکه به مسائل زیست‌محیطی باعث شده این مجموعه میان صنایع مختلف کشور، به‌ویژه صنایع فولادی، حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد. فولاد مبارکه با تدوین یک سند زیست‌محیطی، الگوی خوبی برای دست‌یابی به فولاد سبز مطرح کرده و شرکتی نیست که صرفاً بخواهد حداقل‌های مسائل محیط‌زیستی را رعایت کند؛ این در حالی است که در چرخه عمر محصول فولادی اقدامات مؤثری انجام داده است.

رئیس محیط‌زیست فولاد مبارکه ابراز کرد: فولاد مبارکه با ایجاد نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی، سهم خود در تولید انرژی تجدیدپذیر را افزایش داده و اقتصاد چرخشی را پیاده‌سازی کرده است، به‌گونه‌ای که استفاده حداکثری از قراضه در فرایندهای تولید را در دستور کار خود قرار داده است.

 همچنین محمد رحمتی، کارشناس محیط‌زیست فولاد مبارکه نیز در این پنل با بیان اینکه امروزه انتخاب مسیر و پرداختن به مسائل محیط‌زیستی بیش از گذشته اهمیت دارد و دغدغه بسیاری از شرکت‌های فولادی است، گفت: در این میان الگوی فولاد مبارکه، الگوی تعالی محیط‌زیست و پایداری محیط‌زیست است؛ چراکه یکی از ارکان پایداری و توسعه پایدار کشورها، جوامع و سازمان‌ها، پایداری محیط‌زیست است.

وی افزود: فولاد مبارکه با استفاده از مدل‌های تعالی، از سال ۱۴۰۱ برنامه پنج‌ساله‌ای تدوین کرد که در قالب آن، اهداف پایداری و شاخص‌های پایداری محیط‌زیست، براساس بنچ‌مارک و بهینه‌کاوی از شرکت‌های فولادی برتر دنیا، براساس زیرساخت‌ها و توانمندی‌های سرمایه انسانی خبره‌، تدوین و از سال قبل تمام این شاخص‌ها در برنامه استراتژیک سازمان گنجانده شود و تمام فعالیت‌های تولیدی، بهره‌برداری و حتی توسعه تکنولوژی‌ها دارای پیوست زیست‌محیطی باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز